Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba arkadaşlar!
Tugra KHAN
05.Mart.2015, 00:12
Merhaba!
Motorsporlarına uzak biri değilim. Hem otomobil hem de motosiklet ile uzunca bir süre drag - roll yarışları yapmış, hızın dibini bulmuş ve bu işi ÖLMEDEN bırakmış bir insanım.
:D
Tahmin edebileceğiniz gibi motorsporlarından uzak duramıyorum. Dolayısıyla; (Takdir edersiniz ki ÖLÜM riski daha az.) Off-Road sporuna merak saldım. İlk aşamada Hardcore Off-Road yapmayacağım ama sonrasını bilemiyorum.
Off-Road konusunda benimle bilgilerini paylaşabilecek; ağabeylerimin ve kardeşlerimin, değerli görüş ve önerilerini bekliyorum.
Bir Grand Cherokee almayı düşünüyorum.
Şu anda bilgi açlığı çekiyorum.
Kafasını şişirebileceğim ağabeylerim ve kardeşlerim bana numaralarını özelden atarlarsa, ben kendilerini ararım.
Teşekkür ve saygılarımı sunarım...
eleven
05.Mart.2015, 16:38
hoşgeldin tuğra
Han Solo
05.Mart.2015, 18:55
Tugra olmedigine sevindim..gercekten hata affetmeyen tehlikeli islere bulasmissin. Artik dinlenme vakti. Diledigin zaman arayabilirsin 05332823147 once guvenlik diyorsan rollbar veya cage ile baslarsin araci bulunca
Hosgeldin Tugra, keyifli forumlar. Grand Cherokee demisin, dogru dusunuyorsun:) Her turlu destekcinim, yanindayim:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tugra KHAN
05.Mart.2015, 22:32
Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Daha evvel, ismi lazım olmayan bir (Sözüm ona!) Off-Road sitesine üye oldum; selam verdim hala selam alacaklar bekliyorum.
Ama ne şans ki Samet kardeşimle de o sitede tanıştım ve Samet sayesinde de geze-gen ile tanışmış oldum.
Öyle umuyorum ki güzel dostluklar kurup, güzel paylaşımlarda bulunacağız.
Grand Cherokee konusunda, uzman arkadaşlarla özellikle tanışmak isterim.
;)
Sevgiler, saygılar...
Han Solo
06.Mart.2015, 14:42
Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Daha evvel, ismi lazım olmayan bir (Sözüm ona!) Off-Road sitesine üye oldum; selam verdim hala selam alacaklar bekliyorum.
Ama ne şans ki Samet kardeşimle de o sitede tanıştım ve Samet sayesinde de geze-gen ile tanışmış oldum.
Öyle umuyorum ki güzel dostluklar kurup, güzel paylaşımlarda bulunacağız.
Grand Cherokee konusunda, uzman arkadaşlarla özellikle tanışmak isterim.
;)
Sevgiler, saygılar...
grand cherokee gayet basit bi mevzu senin ihtiyacın nedir hele de bakayım...haftasonu gel yarışa bari..
http://www.geze-gen.com/showthread.php/1012-14-15-Mart-%C4%B0soff-Trial-1-ayak-toplan%C4%B1yoruz
Tugra KHAN
06.Mart.2015, 18:54
Benim ihtiyacım; Grand Cherokee 5.9 ve 5.2 ile ilgili bilgiler ve LPG ile HİÇ tanışmamış, mekaniği iyi durumda, kasası düzgün bir 5.9
Çok şey mi istiyorum acaba?
İstanbul'da olsam kaçırmazdım ama maalesef ki değilim.
:(
GC2013
07.Mart.2015, 02:02
Kutu gibi bir 4.0 ve durumu iyi bir 5.9 her delikanlının hayali:)
Tap tapa tapa tap... Tap tap
kuzeyli
07.Mart.2015, 18:38
Tugra hoşgeldin:) Umarım gönlüne göre bir arac bulursun:)
Tugra KHAN
08.Mart.2015, 14:55
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Sağ olun, var olun.
:)
serkan.duran
08.Mart.2015, 17:27
Hoş geldin keyifli forumlar..
Tugra KHAN
08.Mart.2015, 17:33
Teşekkür ederim.
Sağ olun.
y-bsungur
08.Mart.2015, 21:24
tugra hoşgeldin zj konusunda merak ettiğin her konuyu sorabileceğin bir sitedesin diger arkadaşlar gibi bende bildiğim her konuda yardımcı olmaya hazırım.haydi rastgele
54m37 4y6u1
10.Mart.2015, 16:54
Tugra aramıza hoş geldin.
Gel sana defender alalım. =) hahahahahhahaha.
çok yakar az kaçar. :)
Tugra KHAN
10.Mart.2015, 19:26
Hoş bulduk arkadaşlar sağ olun.
Defender mı? Aman dur kardeşim!
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.