Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 şubat belgrat kahvaltı ve offroad gezisi
Han Solo
23.Ocak.2017, 18:41
5 şubat sabah kemerburgaz bent cafede sabah 9:30 kahvaltı için buluşuyoruz ailece. güzelce kahvaltımızı yaptıktan sonra belgrat ormanı içinde daha önceden hakanın keşif yaptığı güzel bir rotada en azından at lastikli standart araçlarımızla güzel bir tur yapıp sonrasında ızgara köfte yapıp pazar günümüzü renklendireceğiz. katılmak isteyenler isimlerini eklesin bakalım
araçlarda olması gerekenler
at lastik
pmr telsiz
çeki noktaları ön ve arka
strap esnek halat mapa
1-Mert -Sezin -yiÄŸit
2- Hakan- ece
3- Ercüment-meltem
4-
5-
Bu Pazar Günü gidecegimiz yolun büyük bir kismini geçtim.Girişte biraz zorlanacağiz fakat sonra mukemmel bir orman yolu bizi bekliyor...Kimse batmazsa yarim saat kadar ilerledikten sonra asfalt yola bağlanıcaz ve 100 metre gidicez ardindan bizi çok güzel bir bent manzarasi karşılayacak...
Ve ensonda mangalimizi yakıp, ayaklarimizi uzatip, elimizi ensemize bağlayıp, dedikodu yapabileceğimiz yere ulaşacağız :)
ceketli-makinacı
23.Ocak.2017, 23:17
hadi hadi gidelim :) +1
Ozan Toprak bu uymaz mi sana ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çavuş
25.Ocak.2017, 16:33
Ozan Toprak bu uymaz mi sana ?
bir şekilde uyduracagız :D
archway
26.Ocak.2017, 08:13
Başkanım A/T lastik yok strap esnek halat mapa yok maalesef katılamıcaz mı geziye :((
Başkanım A/T lastik yok strap esnek halat mapa yok maalesef katılamıcaz mı geziye :((
Sende ZJ var baÅŸka bir ÅŸeye gerek yok devam et [emoji16]
archway
26.Ocak.2017, 10:59
Sende ZJ var baÅŸka bir ÅŸeye gerek yok devam et [emoji16]
super bir cevapti ne guldum sabah sabah ;)
super bir cevapti ne guldum sabah sabah ;)
[emoji16] [emoji1417]
MiniKKus
31.Ocak.2017, 15:36
[QUOTE=Han Solo;36000]5 şubat sabah kemerburgaz bent cafede sabah 9:30 kahvaltı için buluşuyoruz ailece. güzelce kahvaltımızı yaptıktan sonra belgrat ormanı içinde daha önceden hakanın keşif yaptığı güzel bir rotada en azından at lastikli standart araçlarımızla güzel bir tur yapıp sonrasında ızgara köfte yapıp pazar günümüzü renklendireceğiz. katılmak isteyenler isimlerini eklesin bakalım
araçlarda olması gerekenler
at lastik
pmr telsiz
çeki noktaları ön ve arka
strap esnek halat mapa
1-Mert -Sezin -yiÄŸit
2- Hakan- ece
3- Ercüment-meltem
4- Cenk - Hülya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Han Solo
03.Þubat.2017, 18:31
1-Mert -Sezin -yiÄŸit
2- Hakan- ece
3- Ercüment-meltem
4- Cenk - Hülya
5- ersin
6- taccettin
7-serkan
8-dinç
9-
10-
adventure
03.Þubat.2017, 19:33
Bulent ates
Selamlar guzergahi bilmiyorum. Cadde lastikli 2004 td4 rotadan gecer mi kalir miyiz. Kalipda size izdrap olmayalim
Han Solo
03.Þubat.2017, 23:42
Selamlar guzergahi bilmiyorum. Cadde lastikli 2004 td4 rotadan gecer mi kalir miyiz. Kalipda size izdrap olmayalim
abi zaten bi sürü araç olacak sen kahvaltıya gel baktık olmuyo aracı bırakırsın benim araç dahil birçok araçta yer var
Kasif
04.Þubat.2017, 12:52
Ne ızdırabi estağfurullah kalınmayan yol offroad olmuyor zaten :) Etap gayet keyifli..Gelin ve kendi arabanizin arabadaki yeteneklerini görün derim.
Kasif
04.Þubat.2017, 12:54
1-Mert -Sezin -yiÄŸit
2- Hakan- ece
3- Ercüment-meltem
4- Cenk - Hülya
5- ersin
6- taccettin
7-serkan
8-dinç
9- Ãœmit + 1
10-Bülent Ateş + ?
11-Tuvana + 1
12 -Osman + 2
Han Solo
04.Þubat.2017, 19:02
Sabah 9:30 bent cafede yerimiz ayrıldı görüşmek üzere
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.