Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazar günübirlik trakya gezentisi
Han Solo
07.Mart.2017, 18:41
Pazar sabah 10:30 vize evrencik köyünde buluşup güzel bir rota yaparak pabuçdereye çıkıyoruz orada mangal yapıp yine dönüşte manzaralı keyifli bir yol yaparak tekrar evrencike dönüyoruz. en azından AT lastik ve vinç zorunludur. parkur standart araçlar için kabus olabilir riske girmeyelim. gelecekler mangal yemek malzemesi yanına alsın et ve yiyecekleri köyden alacağız...
1- Hakan-ece
2- Sezai
3- Mert -sezin
Ama ama benim aracım ştandart neyse o zaman hadi siz gezin artık ne yapalım 😲
98 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.9 V8
GC2013
07.Mart.2017, 20:11
Ama ama benim aracım ştandart neyse o zaman hadi siz gezin artık ne yapalım [emoji44]
98 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.9 V8
Ben orada olsam, bunları geziden döndürecek asfalt programı yapardım ya aaah ah!
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
pikniktip
08.Mart.2017, 00:14
Hımm hem vinç hem at, yükseltme olmasada olur yani, altı sürte sürte sürüye sürte gezeceeniz yani :)
dumanla gönderdim oldumu?
Keremuyr
08.Mart.2017, 00:17
başkan, bir kere de soft bir parkur seçip AT ve yükseltmesi olan ama vinç olmayan bizim gibi araçlara yol gösterseniz, tecrübe kazandırsanız nasıl olur? :)
archway
08.Mart.2017, 08:39
Keremciğim uzak kaldın perşembe günü sende gel bekliyoruz :)
başkan, bir kere de soft bir parkur seçip AT ve yükseltmesi olan ama vinç olmayan bizim gibi araçlara yol gösterseniz, tecrübe kazandırsanız nasıl olur? :)
A/T ve yükseltme varsa buyur gel hocam.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
archway
08.Mart.2017, 11:53
A/T ve yükseltme varsa buyur gel hocam.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakanım Kerem de vinç hariç hepsi var :) Uzun zamandır görmediğim için belki vinç de takmış olabilir 4.7 sine
pikniktip
08.Mart.2017, 12:33
Hakanım Kerem de vinç hariç hepsi var :) Uzun zamandır görmediğim için belki vinç de takmış olabilir 4.7 sine
Serkan seni ne zaman kendi aracında direksiyon olan tarafta vede az çok arazide görecez ? elimde bi paket çekirdek çitleyerek, gözüm üstünde bekliyorum [emoji3]
MiniKKus
08.Mart.2017, 14:33
Pazar sabah 10:30 vize evrencik köyünde buluşup güzel bir rota yaparak pabuçdereye çıkıyoruz orada mangal yapıp yine dönüşte manzaralı keyifli bir yol yaparak tekrar evrencike dönüyoruz. en azından AT lastik ve vinç zorunludur. parkur standart araçlar için kabus olabilir riske girmeyelim. gelecekler mangal yemek malzemesi yanına alsın et ve yiyecekleri köyden alacağız...
1- Hakan-ece
2- Sezai
3- Mert -sezin
4- Cenk & Hülya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
archway
08.Mart.2017, 15:47
Serkan seni ne zaman kendi aracında direksiyon olan tarafta vede az çok arazide görecez ? elimde bi paket çekirdek çitleyerek, gözüm üstünde bekliyorum [emoji3]
Abi ben ilk gezi de soktum aracı hemde ne arazi :) dere geçişleri falan vardı hatta benim ilk hava filtresini söken Fadıl'dır t-shirt tü saran da Gürcan dır ama ben seni göremedim o gezide ;) Görende diyecek ki ne off road yaptın be Serkan :))) Abi grupta bir de standart bir ZJ olsun dimi :)
Dumanla cevapladım oldumu ?
pikniktip
08.Mart.2017, 15:49
Abi ben ilk gezi de soktum aracı hemde ne arazi :) dere geçişleri falan vardı hatta benim ilk hava filtresini söken Fadıl'dır t-shirt tü saran da Gürcan dır ama ben seni göremedim o gezide ;) Görende diyecek ki ne off road yaptın be Serkan :))) Abi grupta bir de standart bir ZJ olsun dimi :)
Anladım ben seni, sıkıntı yok
Arkadaşlar duman işi süper de mu ayrı olacak yalnız [emoji23]
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2013 Jeep Compass MK49 2.0 Limited
archway
09.Mart.2017, 08:06
Arkadaşlar duman işi süper de mu ayrı olacak yalnız [emoji23]
Fuat Kaptanım biz İstanbul işi yapıyoruz :))
Fuat Kaptanım biz İstanbul işi yapıyoruz :))
[emoji16] [emoji1417]
Keremuyr
09.Mart.2017, 19:38
evet Serkan ya uzun zaman oldu görüşemedik :)
Perşembe günleri bana biraz ters kalıyor ama haftaya katılmaya çalışacağım.
vinç konusu ise aklımın ucundan beri geçmiyor :) ya ben aracı çamura sokmadım daha desem :))))
hatta hayatında daha çamur görmedi desem :)
archway
10.Mart.2017, 07:54
evet Serkan ya uzun zaman oldu görüşemedik :)
Perşembe günleri bana biraz ters kalıyor ama haftaya katılmaya çalışacağım.
vinç konusu ise aklımın ucundan beri geçmiyor :) ya ben aracı çamura sokmadım daha desem :))))
hatta hayatında daha çamur görmedi desem :)
O zaman seni Nisan ayında ki Camp a çağırıcaz kaçarın yok biraz çamur görsün :)
Dikkatli yazmak lazım Fuat Kaptan dan uyarı yemiyelim ;)
O zaman seni Nisan ayında ki Camp a çağırıcaz kaçarın yok biraz çamur görsün :)
Dikkatli yazmak lazım Fuat Kaptan dan uyarı yemiyelim ;)
Hahahaha yine olmamış ki :)) boşverin siz imla kurallarını yazın gitsin, biz de okuyalım keyifle yoksa foruma yazan kalmaz :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.