Orijinalini görmek için tıklayınız : 7 Mayıs günübirlik Edirne gezisi
Han Solo
20.Nisan.2017, 23:45
Arkadaşlar 7 mayıs Pazar günü asfalttan binek araçla günübirlik ailece edirne gezisi yapalım dedik bugün perşembe buluşmasında.
pazar sabah erkenden silivri merkezde buluşup hafif bir kahvaltı ardından tem otobana girerek edirneye varalım selimiye cami sağlık müzesi vb birkaç nokta gezip ciğer yiyerek meriç tunca kıyısında kahvemizi yudumluyarak günbatımıyla birlikte istanbula dönelim diyoruz. Kimler gelmek ister adınız yazdırsın listeye bakalım ....
!- Mert
KARADAG
21.Nisan.2017, 00:01
Guzel bir organizasyon...Gelmeyi cok arzu ederdim ancak pazar calisiyorum.katilanlara iyi eylenceler diliyorum.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MiniKKus
21.Nisan.2017, 00:07
Arkadaşlar 7 mayıs Pazar günü asfalttan binek araçla günübirlik ailece edirne gezisi yapalım dedik bugün perşembe buluşmasında.
pazar sabah erkenden silivri merkezde buluşup hafif bir kahvaltı ardından tem otobana girerek edirneye varalım selimiye cami sağlık müzesi vb birkaç nokta gezip ciğer yiyerek meriç tunca kıyısında kahvemizi yudumluyarak günbatımıyla birlikte istanbula dönelim diyoruz. Kimler gelmek ister adınız yazdırsın listeye bakalım ....
!- Mert
Cenk&hülya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pikniktip
21.Nisan.2017, 12:08
7 mayıs keratanı okul gösterisi var, malesef biz yoğuz.
Dumanla gönderildi.
avo's
25.Nisan.2017, 17:34
Maalesef ALES sınavım var olmasa kesin kaçırmayacağım ve ekiple tanışmak istediğim bir gezi olurdu.
Giden herkese iyi eÄŸlenceler
arman boyacı
26.Nisan.2017, 18:18
Asfalt candır
Muhtemel katılırız[emoji3][emoji3]
Mine&Arman Boyacı
iPhone
Kasif
06.Mayýs.2017, 20:57
Biz ev taşıyoruz Başkanım :(
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Han Solo
06.Mayýs.2017, 23:12
yeterli katılım sağlanamadığı için erteliyoruz arkadaşlar ...yakında planlarız gene
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.