Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Grand Cherokee WJ Cam Çıtası
Merhaba arkadaşlar.
WJ'nin kronik cam çıtası sorunu malumunuz.
Türkiye'de orjinal parçası 4 cam için 800 TL'den satılıyor.
Ben www.teamgrandcherokee.com sitesinde 4 cam için 99 Dolara buldum.
http://www.teamgrandcherokee.com/out...kee-1999-2004/ Buradan bakabilirsiniz.
Firmaya e-posta attım. 1 takım için kargo bedeli 50 Dolar civarında. Ama 5 takım söylersek kargo dahil 585 Dolar. Adam başı 117 dolar yapıyor. Yani yaklaşık 234 TL. Buradan alacak 3 kişi çıkar mı? Durmuş Usta da bundan istiyordu. Ben dahil 2 kişi hali hazırda var.
Fakat böyle bir sipariş gümrükte takılır mı? Vergiye tabi olur mu? Ya da firma ile görüşsek faturasını düşük gösterebilir mi? Bildiğim üzere 75 dolar altı siparişler gümrüğe takılmıyor.
Firma yetkilisi bana paypal.com üzerinden proformo fatura çıkartı. Görüntüsü ekte.
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
monster Nickli Üyeden Alıntı
Ben direkt hesap acip kendime sip. Ediyordum odeme yaparken fiyat 400 e cikti vazgectim
Sen bir yerde hata yapıyorsun hocam o zaman. 4 adet falan mı yazdın acaba?
Bak aşağıdaki resimlerde var. Hem ebay'den hem teamgrandcherokee.com dan alırken de bende direk 99 dolar artı kargo olarak çıkıyor.
Ustad, açıkça yazıyor zaten, weatherstrip set diyor.
Sen o ekranın görüntüsünü bir atsana merak ettim.
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
ya birader senin elin iş tutar...sök çıtayı komple ince zımpara ile temizle pasını at düzelt düzgün bi boya at tekrar koy yerine ne macera arıyosun ....plastidip kapatır herşeyi...yada çıkmasını bulursun
Bak onu düşünmedim ama yani şimdi bu adamın yaptığı ile benim yapacağım bir değil. Yapmasına yaparım, az buçuk dediğin gibi meraklıyım, elim yatkındır ama işlem bundan farklı.
Zımpara mantıklı ama zımparalanacak gibi de değil. Dur ben sana çekip atacam yarın fotosunu başkan. Hem de bi alıcı gözüyle bakarım zımpara + plastidip olur mu diye.
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Arkadaşlar. Ben kendime siparişi vericem.
Emirhan hocam, 99 dolar kesinlikle 4 parça fiyatı. Bundan emin olabilirsin.
Eğer sen de alacaksan, ABD'deki arkadaşın vasıtasıyla dediğin yöntemle yapalım mı bunu? Boşu boşuna 100 TL kargo ve 50 TL vergi vermeyelim.
Ne diyorsun? Cebimi özelden yazıyorum sana. Konuşalım bi.