Yazdırılabilir Görünüm
-
Kan ihtiyacı
KAN Ä°HTÄ°YACI..
11.08.2014 pazartesi sabahı ciddi ve riskli bir ameliyat geçirecek olan Ergun abimizin babası için 2 ünite A rh(+) kana ihtiyaç vardır..kan verebileceklerin Kadıköy - GATA da sabah 8.30 da Kan Merkezinde olması gerekli.. İrtibat 0 (554) 880 79 85
-
Ergun abi uyumlu degilim...Acil sifalar diliyorum...
-
Benimki 0(+) ama arastiriyorum. Kan degisimi yapiyorlar bildigim kadariyla
-
A rh+ Kan ihtiyacı halinde ben verebilirim acil şifalar dilerim
-
Alıntı:
Dragon Nickli Üyeden Alıntı
KAN Ä°HTÄ°YACI..
11.08.2014 pazartesi sabahı ciddi ve riskli bir ameliyat geçirecek olan Ergun abimizin babası için 2 ünite A rh(+) kana ihtiyaç vardır..kan verebileceklerin Kadıköy - GATA da sabah 8.30 da Kan Merkezinde olması gerekli.. İrtibat 0 (554) 880 79 85
Kan grubum 0+ , kabul ederler mi bilmem ama zaten Pazartesi sabahı iş seyahatine çıkma ihtimalim yüksek.. Eğer daha sonrasında gerekirse ve kan değişimi kabul edilirse verebilirim....
Şimdiden geçmiş olsun....
-
Takas kan kabul etmiyorlar.. Acil durum için uyuşan kan gurubu taze kan için isteniyor..
-
Bence bu durumlarda kolay ulaşım için başlık altında üyelerin kan grup ve telefon bilgisi paylaşalım
-
Muzaffer cenk ve kadir kan ihtiyacını karsilamistir ameliyata alındı 4-5 saat sürmesi bekleniyor. Ergun abi teşekkür etti herkese..
-
Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.
-
6 saat süren bir ameliyattan sonra yoğun bakıma alındı. Destek olan, iyi dileklerini ileten ve öncelikle kan vermeye gelen Cenk, Muzaffer ve Kadir' e çok teşekkür ediyorum...., sağ olun....
-
İyi haberlerini bekliyoruz abi umarım bir an önce sağlığına kavuşur...
-
Geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşur
-
-
Geçmiş olsun Ergün abi.Inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.
-
Geçmiş olsun Ergun abi ALLAH şifa versin tez zamanda iyi haberler alırsın inşallah
-
Son durum hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
-
yoğun bakım süreci artık...biraz önce konuştum ergun abi ile...1 hafta yoğun bakımda kalacakmış...gelişme olur ise buradan haber veririm..
-
Teşekkürler bilgi için herhangi bir ihtiyaç halinde her zaman aksilik olmadığı sürece burdayız bir an önce işallah sağlığına kavuşur....
-
Erguncum tekrar çok geçmiş olsun..
-
Ergun abi geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah