Yazdırılabilir Görünüm
-
Grand Cherokee direksiyon nasıl sökülür
-
Harikasın abi valla arabada ellenmedik yer bırakmadın :cool:
Yine bana önden iyi referans oldun:)
-
Åšaclari degirmende agartmadik eskiden saclarimi jolelerdim simdi islak mendille siliyorum bak sacin basin yerindeyken sat kurtul
-
Hehehehehe aslında iyi fikir abi :D
-
Mert abi bu direksiyon 94 modele uyar mı? Tuşlar çalışmaz ama :)
-
Uyar mi bilmiyorum denemek lazim
-
Alıntı:
emrearm Nickli Üyeden Alıntı
Mert abi bu direksiyon 94 modele uyar mı? Tuşlar çalışmaz ama :)
Uymaz:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Sen de sokup sokup durma baskan su arabalari yeter yaa:) zor durumda kaliyor gencler, bulastirma:)
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Sen de sokup sokup durma baskan su arabalari yeter yaa:) zor durumda kaliyor gencler, bulastirma:)
abi 96 ün direksiyonu güzel 94'a göre :)
-
Alıntı:
Guzel tabi kardesim, keske uysa ama olmuyo 96 oncesine:)
-
Güzel ve oldukça faydalı bir anlatım Mert, ancak başlangıç işlemlerinde atlanmaması gereken önemli 2 nokta var;
1- Akünün şase kablosunu ayırın.
2- Direksiyonu sökmeden önce ön lastiklerin tam düz konumda olduğundan emin olun, çünkü direksiyon sadece tek klavuz konumunda yerine oturur, sonrasında eğri pozisyonda bir direksiyon yüzünden yeniden sökmek zorunda kalabilirsiniz.
Yani bu şu anlama da geliyor ; rot ayarcınız eğer size herhangi bir ön takım işleminden sonra direksiyon eğri durduğundan düzeltmeyi direksiyondan yapmak için direksiyonu sökmeye veya söktürmeye kalkarsa boşa yapılmış bir işlem olacaktır, direksiyon eğriliğinin düzeltilmesi sadece rod kol ayarından yapılır.
-
Alıntı:
Tartışılır.... :) 93-95 direksiyonları tam anlamı ile jeep karakterini yansıtan köşeli bir görünüme sahip olmakla birlikte, 96-98 direksiyonların yumuşak oval hatları bugünkü Grand Cherokee' lerin çekik gözlü kırıtık rezil dizaynlarının geldiği noktanın aslında ilk işaretleriydi.
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
Tartışılır.... :) 93-98 direksiyonları tam anlamı ile jeep karakterini yansıtan köşeli bir görünüme sahip olmakla birlikte, 96-98 direksiyonların yumuşak oval hatları bugünkü Grand Cherokee' lerin çekik gözlü kırıtık rezil dizaynlarının geldiği noktanın aslında ilk işaretleriydi.
93-95 yazacaktin herhalde ilk cumlede:)
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
93-95 yazacaktin herhalde ilk cumlede:)
Düzeltidi :)