Yazdırılabilir Görünüm
-
Sizin de olsun ister miydiniz?
-
Ferrari harici ilgimi çekmiyor :)
-
Yanlış soru Serkan
Doğru soru Kim istemez olmalıydı :)
-
Abi bizim büyük araç tercihimize rağmen hala hız tutkumuz yerinde duruyor mu onu merak ettim
In vino veritas in Aqua sanitas
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Abi bizim büyük araç tercihimize rağmen hala hız tutkumuz yerinde duruyor mu onu merak ettim
Spor araba alamadığım için en hızlı kayak setini aldım onla yapıyorum :) Motordan da keyifli.
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Spor araba alamadığım için en hızlı kayak setini aldım onla yapıyorum :) Motordan da keyifli.
Iyi ben alır iple arkaya bağlar çekerim seni, sen zaten yavaşlamak için her türlü konfigürasyon değişikliğini yapıyorsun, sonra hızlı kayakmış, peh!
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Iyi ben alır iple arkaya bağlar çekerim seni, sen zaten yavaşlamak için her türlü konfigürasyon değişikliğini yapıyorsun, sonra hızlı kayakmış, peh!
Ya sorma abi, yükselttikten sonra hız konusunda sıkıntı var. 140'dan sonra araba çok rahatsız ediyor. 180'le Bodrum'dan geldim geçen otoyolda. Araba korkutuyor, titriyor, iyi uzamıyor vs. Uzamaması gazla ilgili herhalde. Zavoli'ye bi gidicem artık.
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Ya sorma abi, yükselttikten sonra hız konusunda sıkıntı var. 140'dan sonra araba çok rahatsız ediyor. 180'le Bodrum'dan geldim geçen otoyolda. Araba korkutuyor, titriyor, iyi uzamıyor vs. Uzamaması gazla ilgili herhalde. Zavoli'ye bi gidicem artık.
Bok var 180 yapiyosun leylek gibi arabayla! Olum kafani calistir, arabada aerodinamik falan birakmadin zaten, ugrasacaksin sonra derdiyle! Ä°ndir sunu geri, tak fabrika cikisi lastik ebadini da, orjinal 17 jantlarini da...Orjinal haliyle dunyada ki en yakisikli en guzel kasadir wj
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Orjinal haliyle dunyada ki en yakisikli en guzel kasadir wj
Evet, yuvarlar ve oval hatlara sahiptir... :)