Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
bingölde ne yapacaksın askerlik mi ...
Jandarma personeliyim abi bitmeyen askerlik
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
borozancisefa Nickli Üyeden Alıntı
Jandarma personeliyim abi bitmeyen askerlik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Allah yardımcınız olsun Sefa makineyi götürme oraya :)
-
Aileye yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz
-
Selam arkadaşlar ben Tolgahan klasik üniversite öğrencisi :smiley: Baktık okul bitiyor doğru düzgün bir şey yapmamışız bunca sene içimde değişik bir kamp yapma ihtiyacı hissettim ekipman falan bakıyorum birkaç hafta içinde çıkıcam umarım otostopla veya otobüsle bir yerlere tecrübeli arkadaşlarım büyüklerim yardımlarını esirgemesinler :)
-
Alıntı:
Poseidon59 Nickli Üyeden Alıntı
Selam arkadaşlar ben Tolgahan klasik üniversite öğrencisi :smiley: Baktık okul bitiyor doğru düzgün bir şey yapmamışız bunca sene içimde değişik bir kamp yapma ihtiyacı hissettim ekipman falan bakıyorum birkaç hafta içinde çıkıcam umarım otostopla veya otobüsle bir yerlere tecrübeli arkadaşlarım büyüklerim yardımlarını esirgemesinler :)
Selamlar Hoş Geldin, Otostop işi garip geliyor bana ama bu işi çok iyi yapan grup var facebook da aktifler, bende oradan takip ediyorum :)
-
Alıntı:
K@RUB Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar Hoş Geldin, Otostop işi garip geliyor bana ama bu işi çok iyi yapan grup var facebook da aktifler, bende oradan takip ediyorum :)
Hoş buldum :) KKTC'de olduğum zaman çok yapmışlığım olduğu için pek garipsemiyorum ama olayı Türkiye'de yapmayı düşününce evet biraz garip hissettiriyor :) bahsettiğin grupla ilgili link atabilirsen bende takip etmek isterim
-
Alıntı:
Poseidon59 Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldin tolgahan.. hangi okul bitiyor kışın soğukta mı yapacaksın kamp sürekli...
-
Alıntı:
hoşgeldin tolgahan.. hangi okul bitiyor kışın soğukta mı yapacaksın kamp sürekli...
Hoş buldum abi, Haliç Siyaset bitiyor. 4 mevsimde de yapıcam plan o yönde. okul döneminde 3 gün boşluklarım var o vakitleri istanbul içi veya şehir dışı yerlerde değerlendirmek istiyorum.
-
Merhaba Ben Zafer;
baktım grupta yeniden üyeleri tanıyalım sayfası var, bende tanıtayım kendimi , bu bilgi de burada dursun :)
Geze-gen grubu ile ilk salı buluşmalarında yancı olarak tanışmıştık bir kaç sefer misafir olduktan sonra yancılık tan daha öteye geçip araç sahibi olmak gerektiğini anladım, şimdi 1995 Tahoe Sport aracım var ama katılmaya fırsat bulamıyorum :)
Sanırım hala hafta içi Anadolu yakası buluşmaları oluyor, ilk fırsatta bende sizin yanınızda olacağım.
-
Alıntı:
zafernb Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Ben Zafer;
baktım grupta yeniden üyeleri tanıyalım sayfası var, bende tanıtayım kendimi , bu bilgi de burada dursun :)
Geze-gen grubu ile ilk salı buluşmalarında yancı olarak tanışmıştık bir kaç sefer misafir olduktan sonra yancılık tan daha öteye geçip araç sahibi olmak gerektiğini anladım, şimdi 1995 Tahoe Sport aracım var ama katılmaya fırsat bulamıyorum :)
Sanırım hala hafta içi Anadolu yakası buluşmaları oluyor, ilk fırsatta bende sizin yanınızda olacağım.
zafer hoşgeldin ...ekipte ilk tahoe senden oldu böylece. anadolu yakasında haftalık rutin bir buluşma yok idi ama olacak bundan sonra çok talep geldi karşı koyamadık...konuları takip et lütfen ..duyurusu olur yakında ...
-
Alıntı:
Merhaba Ben Zafer;
Hoşgeldin zafer memnun olduk seyretmekten zevk aldığım bir araç tahoe [emoji1]
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Tüm yeni arkadaşlara, Hoşgeldiniz.
-
Alıntı:
zafer hoşgeldin ...ekipte ilk tahoe senden oldu böylece. anadolu yakasında haftalık rutin bir buluşma yok idi ama olacak bundan sonra çok talep geldi karşı koyamadık...konuları takip et lütfen ..duyurusu olur yakında ...
Nazik karşılamanız için teşekkür ederim, Anadolu yakası buluşmaları için takipteyim ;)
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin zafer memnun olduk seyretmekten zevk aldığım bir araç tahoe [emoji1]
teşekkürler :)
-
Alıntı:
Nazik karşılamanız için teşekkür ederim, Anadolu yakası buluşmaları için takipteyim ;)
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
teşekkürler :)
Anadolu yakasi carsamba konusu acildi bilr ...carsamba bekleriz o zaman
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
Merhaba Ben Zafer;
Zafer abi giderken beni almayı unutma lütfen:) malum cuciki ile yolları ayırdık yeni araç alana kadar çok sağlam yanjı olurum bilgine :)
-
Alıntı:
caylak_61 Nickli Üyeden Alıntı
Zafer abi giderken beni almayı unutma lütfen:) malum cuciki ile yolları ayırdık yeni araç alana kadar çok sağlam yanjı olurum bilgine :)
Ömer im, severek alırım, sabahtan konuşalım buluşma yerini ;)
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba arkadaÅŸlar,
Aranıza yeni katıldım ama offroad ve doğa gezileri konusunda aslında pek yeni sayılmam. 2005-2012 yılları arasında hobi olarak özellikle kamplı bir çok offroad gezisine katıldım. 2010-2012 yıllarında "LroTurkiye" forumunda moderatörlük yaptım. ( Bu forum artık aktif değil, sadece ana sayfası lroturkiye.org adresinde duruyor. ) 2012'de aracımı satıp bir süre motosikletimle gezi guruplarına katıldım, sonra dağ bisikleti, sonra yol bisikleti gezileri derken bir yıl önce yeniden bir arazi aracı alarak offroad gezilerine başladım. Sizlerle de günlük ve konaklamalı - kamplı gezilere katılmak isterim, ayrıca haftaiçi toplantılarınızdan birine en kısa zamanda katılarak sizlerle tanışmak isterim.
-
Hoşgeldin aramıza taşkın
-
aileye yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz
-
Kadir, Muhteşem hoşbuldum, teşekkür ederim.