Yazdırılabilir Görünüm
-
Teşekkür ederim Attilla abi,
-
Çok sert koşullar olmamak kaydı ile kışında kullanabileceğin güzel bir tulum.
Güle güle kullan.
-
teşekkürler Tahsin, bakalım idare eder, pek sevmem tulumda yatmayı rahat edemiyorum, ama bazende mecbur gerekiyor. bulunsun.
-
Alıntı:
serkan.duran Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler Tahsin, bakalım idare eder, pek sevmem tulumda yatmayı rahat edemiyorum, ama bazende mecbur gerekiyor. bulunsun.
Tulum ve iyi bir mat şart Serkanım.KAmp yapıyorsan alış.Böbreklerini bir gün çadırda bırakırsın yazık olur.
-
Haklısın tahsin , hem pratik olacak ,yok şişme yatak battaniye vs derken bir bagaj dolusu eşya ile gidiyorum , şimdi rahat ederim en azında mat tulum çadır ...
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Yaptim bile. Bozuk olani cikardim. Yenisini taktim :) Birebir ayni model beyin aldim. Arabadaki de bundan.
Sorun yok. Eskisinde sol tarafin yanmasi icin 2-3 kere farlari kapatip acmam gerekiyordu. Denedim. Ä°lkinde yandi direk.
Sisleri de xenon yaparsam guzel olacak.
Ampul tipini bilmem gerekiyor. H kac acaba? Wjjeeps de yazmiyor.
Ya bu araba bana tam zamaninda yetisti. Butun derdi tasayi bunla ugrasmakla atiyorum.
Ki yaptigim seyler sizin off-road islerinizin yaninda cerez kalir.
Bakarsiniz ilerde bunun yanina ben de bir ZJ almisim :)
Burak sislerixenon yapmanı tavsiye etmem.sisli havada 0 görüş bunun yanında yağmurlu akşamlarda da pek sağlıklı değil.
-
Alıntı:
mexlayn Nickli Üyeden Alıntı
Burak sislerixenon yapmanı tavsiye etmem.sisli havada 0 görüş bunun yanında yağmurlu akşamlarda da pek sağlıklı değil.
O zaman iş değişir. Ben görsellik için alıyordum aslında cadde şekli :)
-
Alıntı:
O zaman iş değişir. Ben görsellik için alıyordum aslında cadde şekli :)
:) tahmin ettim.kuru havalarda gayet güzel görüntü. Ama diger taraftan sıkıntı
s3 cihazımdan gondereyyom
-
Canım balık çekti, 2 parça somon buldum aldım, bu sefer ikisini de değişik pişiricem bu hafta sağlıklı beslenme bölümünde yayınlarım
-
Bu arada bu kör olası somonunda bi tarafı kalktı herhalde son 1-2 senedeki fiyat artışı dehşet 18 lira civarını hatırlıyorum millet yüzüne bakmıyordu simdi kıymete bindi
tapatalk kullanılarak üfürüldü
-
Amazondan ventvisor bakıyorum su an, almak uzereyım. Bug visor nasıl olur emin olamadım, bir de fren disc önerisi olan? Bugün uçakta yedim Somon, özlemiştim beaaa.
-
bugvisor bende düşünüyorum..ne kadar yurtdışında abi değer mi oradan almaya
-
Alıntı:
Umami Nickli Üyeden Alıntı
Canım balık çekti, 2 parça somon buldum aldım, bu sefer ikisini de değişik pişiricem bu hafta sağlıklı beslenme bölümünde yayınlarım
Salata ile süper oluyor.
Anlat anlat sağlıklı beslenmeye ihtiyacımız var.
-
Balık var salata var, ağlatmamak lazım :)
-
Aluminyum folyo, somon, maydanoz, soğan, sarmısak ve bilmediğim bir sos ile fırın = harika lezzet.. Tarifi vermediler alçaklar :)
-
Balık da ağzıma sürmem.
-
Alıntı:
pikniktip Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada bu kör olası somonunda bi tarafı kalktı herhalde son 1-2 senedeki fiyat artışı dehşet 18 lira civarını hatırlıyorum millet yüzüne bakmıyordu simdi kıymete bindi
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Fiyat değilde, tadlarında değişiklik olmaya başladı, hafiften yavan tadı var olmamış gibi tadıyor, en çok o sinirime dokunuyor.
-
Alıntı:
anarchist Nickli Üyeden Alıntı
Salata ile süper oluyor.
Anlat anlat sağlıklı beslenmeye ihtiyacımız var.
Aslında bunu senin için yaptım, denedim oldu biraz geliştirebilirim ama kolaylık olsun diye olduğu gibi tekrar yapıcam resimleyip kısa zamanda yayınlarım.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Alıntı:
serkan.duran Nickli Üyeden Alıntı
Balık var salata var, ağlatmamak lazım :)
Bohem takıldım, şarap içtim:D
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Alıntı:
Monachus Nickli Üyeden Alıntı
Aluminyum folyo, somon, maydanoz, soğan, sarmısak ve bilmediğim bir sos ile fırın = harika lezzet.. Tarifi vermediler alçaklar :)
Sos neye benziyordu? Tadı neyi andırıyordu?
-
Alıntı:
Balık da ağzıma sürmem.
Şimdiden kalp damar doktoru aramaya başla bence, ileride lazım olur
-
Alıntı:
Umami Nickli Üyeden Alıntı
Aslında bunu senin için yaptım, denedim oldu biraz geliştirebilirim ama kolaylık olsun diye olduğu gibi tekrar yapıcam resimleyip kısa zamanda yayınlarım.
Merakla bekliyorum. Omega3 'ün en çok olduğu balıklardan biridir Somon.