Yazdırılabilir Görünüm
-
Cem kardeşim nasılsın ? halen düzeltmedin mi şu klavyeyi ben senin gibi yazmayı denedim ama başaramadım :))) Bende senin gibi başarılı olamam diye yapmıyorum aslında ustalardan ders almak lazım :))
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Dedi bacam yok baba bana baca takí ½í¸‚í ½í¹ˆ
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun burda sanırım....
http://i394.photobucket.com/albums/p.../ikon/8654.gif
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
Sıkıntı🙈
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
roalex Nickli Üyeden Alıntı
mert.başkan.çok.güzel.olmuş.güle.güle.kullan ın.bende.her.sabah.aracımı.sökeceğim.diye.kal kıyorum.işte.iç.aytınlatma.temizliği.far.temi zliği.vs.ancak.geri.toplayamam.ve.aracımı.hurda ya.çıkarırım.diye.korkuyorum:confused:çaylak. olunca.böyle.oluyor.demekki.zamanla.aşarım.diye .düşünüyorum:confused:
Toplarsin ya korkma sok en fazla kirarsan yeni alirsin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Başkan style, kır-değiştir
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Cem kardeşim nasılsın ? halen düzeltmedin mi şu klavyeyi ben senin gibi yazmayı denedim ama başaramadım :))) Bende senin gibi başarılı olamam diye yapmıyorum aslında ustalardan ders almak lazım :))
saol.serkancım.iyim.abi.bu.sıra.tüm.parayı.bu. haytaya.akıtıyorum.aklım.sadece.onda.birde.arka daşım.getirecek.sevgili.hikayesine.kaldı.oralar da.bileydim.abim.kardeşim.almanyada.onlardan.iste rdim.:):):)
-
Alıntı:
mert.başkan.bilsem.nerden.alacağımı.valla.hiç .düşünmeyeceğim.hani.aynı.soruları.sorarak.k imseyi.sıkmak.istemiyorum.aslında.sabahlara.kada r.okumaya.devam:)
-
Alıntı:
mert.başkan.bilsem.nerden.alacağımı.valla.hiç .düşünmeyeceğim.hani.aynı.soruları.sorarak.k imseyi.sıkmak.istemiyorum.aslında.sabahlara.kada r.okumaya.devam:)
Neyi sokecen sen desene bi bana...ne lazimsa bulunur
-
Alıntı:
mert.baÅŸkan.size.zahmet.vericem.kusuruma.bakmayı n.tavan.cıtalarını.boyamak.istiyorum.siz.yapmı ÅŸsınız.okudum.aldım.mat.siyah.boya.ve.koruma.b antı.cesaret.edemedim.farları.temizlemek.istiyor um.zımpara.aldım.okudum.üstadların.tavsiyesi.d oÄŸrultusunda.cesaret.edemedim.iç.aydınlatma.ön .gösterge.dahil.zayıl.geliyor.bana.ampüllerini. deÄŸiÅŸtirmek.istedim.beceremedim.yani.hangi.ampü lleri.almalıyım.bilemedim.ilginiz.için.çok.teÅ Ÿekkür.ederim.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Alıntı:
mert.baÅŸkan.size.zahmet.vericem.kusuruma.bakmayı n.tavan.cıtalarını.boyamak.istiyorum.siz.yapmı ÅŸsınız.okudum.aldım.mat.siyah.boya.ve.koruma.b antı.cesaret.edemedim.farları.temizlemek.istiyor um.zımpara.aldım.okudum.üstadların.tavsiyesi.d oÄŸrultusunda.cesaret.edemedim.iç.aydınlatma.ön .gösterge.dahil.zayıl.geliyor.bana.ampüllerini. deÄŸiÅŸtirmek.istedim.beceremedim.yani.hangi.ampü lleri.almalıyım.bilemedim.ilginiz.için.çok.teÅ Ÿekkür.ederim.
-
çok.uğraştım.iki.kere.attı.mesajı.düzelteme dim:(
-
Alıntı:
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Tavan citalarini sokup disari al istedigin gibi boya kat kat. Farlara karisamam. Teyp konsol aydinlatmalari icin kilcik ampuller var sokup degistirecen kirilacak bisi yok korkma .
-
Alıntı:
Tavan citalarini sokup disari al istedigin gibi boya kat kat. Farlara karisamam. Teyp konsol aydinlatmalari icin kilcik ampuller var sokup degistirecen kirilacak bisi yok korkma .
Tırnaklar Mert tırnaklar:)
-
Hanginizdi o ? öne, kafamı klavyelere vurduğum tamponu takan ?
Bari arkaya da bunları takıp takım yapsın... :)
http://i394.photobucket.com/albums/p...psbqfqxb9j.jpg
http://i394.photobucket.com/albums/p...pscqdvyn0i.jpg
-
Alıntı:
saol.serkancım.iyim.abi.bu.sıra.tüm.parayı.bu. haytaya.akıtıyorum.aklım.sadece.onda.birde.arka daşım.getirecek.sevgili.hikayesine.kaldı.oralar da.bileydim.abim.kardeşim.almanyada.onlardan.iste rdim.:):):)
Kardeşim bende senin gibi parayı aktarıyoruz bizim makineye :) Ne yapalım hayattaki tek zevkimiz,kısmetse gelicem senin oraya haberin olsun belki bu hafta iş çıkışı müsait olursan buluşuruz kardeşim.Senin canavarıda görmüş olurum :)
-
Sevgili üstadlar bir arkadaşımda kısmet olursa 5.2 almak istiyor öncelikle sizlere sormak istedim çevresinde temiz 5.2 satan varmı ? Yada sizin bana malum siteden önerebileceğiniz bir araç olursa çok sevinirim,herkese teşekkür ederim
-
Alıntı:
Sevgili üstadlar bir arkadaşımda kısmet olursa 5.2 almak istiyor öncelikle sizlere sormak istedim çevresinde temiz 5.2 satan varmı ? Yada sizin bana malum siteden önerebileceğiniz bir araç olursa çok sevinirim,herkese teşekkür ederim
Benim arkadaşım satıyor, hatta ilanını ben verdim :)
SAHÄ°BÄ°NDEN ORJÄ°NAL 1997 JEEP GRAND CHEROKEE 5.2 ZJ
Ä°lan No: 264568629
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64568629/detay
-
Arkadaşıma göstereyim aracı ama büyük ihtimal o istanbul içinden bakıyor :(
-
Alıntı:
Arkadaşıma göstereyim aracı ama büyük ihtimal o istanbul içinden bakıyor :(
Aklında bulunsun yine de, en fazla 400-500 lira yok masrafına bakar, Antalya'yı ziyaret etmiş olur :)
-
Biz her sene Antalya'ya geliyoruz zaten tatil için :)) önemli olan sizi görmek arkadaşa gösteryim haber veririm size
-
Alıntı:
teşekkür.ederim.mert.başkan.ilk.fırsatta.denic em.ve.fotoğraflarını.atıcam:)