Yazdırılabilir Görünüm
-
-
Bu gün valeo marka radyatör değişimi oldu.
Cenk NALBANTOÄžLU
-
2" poliüretan getler ve yeni bf at 245/75/16 lastikler takıldı, BizimKıZ yerden 7 cm yükseldi.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...268f6af1ab.jpg
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Canavar gibi maaÅŸallah
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Canavar gibi maaÅŸallah
Teşekkür ederim, yükseltme ve lastik ölçüleri orantılı oldu ve şimdiki görünüşünü ben de daha çok beğendim.
-
Orjinal hastalığım olmasa ZJ için neler yapacağımda, kıyamıyorum ellemeye:)(
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
-
Alıntı:
Yakışmış Fuat abi. Azcık yükselince daha diri gözüküyor ZJ'ler. Lastikler kaç TL'ye geldi ? :D
-
Alıntı:
ycankes Nickli Üyeden Alıntı
Yakışmış Fuat abi. Azcık yükselince daha diri gözüküyor ZJ'ler. Lastikler kaç TL'ye geldi ? :D
SaÄŸol Yavuzcan :)
Lastikler toplam 2.000 tl.
-
Valla siz usta olmuÅŸunuz çatur çutur söküp takıyorsunuz ben hiç bir yerini bilmiyorum öğretecek birileri lazım í ½í¸€ yarın maslak a gideceÄŸim sunroof ayakÅŸarı kırıkmış içeri yaÄŸmurda su giriyor onu hallettireceÄŸim bakalım parçalanmadan kurtulabileceÄŸizmi
-
Alıntı:
Bülent Nickli Üyeden Alıntı
Valla siz usta olmuşunuz çatur çutur söküp takıyorsunuz ben hiç bir yerini bilmiyorum öğretecek birileri lazım 😀 yarın maslak a gideceğim sunroof ayakşarı kırıkmış içeri yağmurda su giriyor onu hallettireceğim bakalım parçalanmadan kurtulabileceğizmi
Sunroof sokersin sokmesine kolay da kirik parcayi halletmek sikinti bulunmuyor ki
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aks kafasi dagilmis madem oyle eglenelim biraz...
https://vimeo.com/167722836
-
Sen de dagitayim dedin demek:)
Tap tapa tapa tap... Tap tap
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Sunroof sokersin sokmesine kolay da kirik parcayi halletmek sikinti bulunmuyor ki
Maslakta sunroof ustası ile görüştüm kırık ayakları yeniden yaptırabileceğini söyledi ayrıca atakan ile ben kaplamayı söktük öyle korkulacak bir durum yok tavanda sadece sunroof kasasının kenarları problemli gözüküyor onlarıda yaptırırsam problem kalmayacak heralde
-
Alıntı:
Maslakta sunroof ustası ile görüştüm kırık ayakları yeniden yaptırabileceğini söyledi ayrıca atakan ile ben kaplamayı söktük öyle korkulacak bir durum yok tavanda sadece sunroof kasasının kenarları problemli gözüküyor onlarıda yaptırırsam problem kalmayacak heralde
Maliyet nedir abi ayaklar icjn...eger mumkunse fazla yaptiralim birim maliyeti dussun en az 10 kisiye lazim o ayaklar
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Maliyet nedir abi ayaklar icjn...eger mumkunse fazla yaptiralim birim maliyeti dussun en az 10 kisiye lazim o ayaklar
Şu anki maliyeti ortalama 800 tl mecburiyetten yaptıracağım fakat iş yeriminbüstünde oturan komşu var silivride fabrikası var ayaklardan sağlam bulursak yaptırabileceğiz lazer kesim. Makinası var çelikten yapılacak sağlam sağ sol ayak lazım bulabilirseniz yaptıralım
-
Alıntı:
Şu anki maliyeti ortalama 800 tl mecburiyetten yaptıracağım fakat iş yeriminbüstünde oturan komşu var silivride fabrikası var ayaklardan sağlam bulursak yaptırabileceğiz lazer kesim. Makinası var çelikten yapılacak sağlam sağ sol ayak lazım bulabilirseniz yaptıralım
Super olur, zahmet verecegiz
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Super olur, zahmet verecegiz
Siz ayak bulun ben çelikten yaptıracağım hem kırılma derdide olmaz önemli olan iş görmek sağda solda çarpılmadan tamir edilmesi önemli insanlar nasıl kazıklarım diye uğraşıyorlar arabayı görenin gözlerinde $ işareti çıkıyor
-
Alıntı:
Süper olmuş, keyifle kullanın:)
-
Alıntı:
kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı
Süper olmuş, keyifle kullanın:)
Teşekkür ederim :)
-
Alıntı:
Siz ayak bulun ben çelikten yaptıracağım hem kırılma derdide olmaz önemli olan iş görmek sağda solda çarpılmadan tamir edilmesi önemli insanlar nasıl kazıklarım diye uğraşıyorlar arabayı görenin gözlerinde $ işareti çıkıyor
Amerika'dan kullanılmış bakayım, örnek olur elimizde