Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
cook Nickli Üyeden Alıntı
ArkadaÅŸlar Merhaba
Adım Korhan 35 yaşında İstanbul'da (Aslen Bolu'yum) yaşıyorum evli 1 çocuk babasıyım
Elit bir otelde aşçılık yapıyorum
Off road, kamp ve avcılık fobilerim var
2007 model Nissan navara 4x4 pickup sahibiyim inşallla en kısa zamanda tanışırız
HoÅŸgeldin abi
-
Herkese Merhabalar,
Atakan ben, İstanbul Büyükçekmece'de oturuyorum, 30 yaşında ve evliyim. Doğa, Kamp, Offroad gibi hobilerim var, özel sektörde satış yöneticisiyim. Forumlarda biraz acemiyim öğrenecek çok şey var :) Aracım 2008 5K Grand Vitara.
Tüm geze-gen'e Selamlar..
-
Sende hoşgeldin Atakan aramıza
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Sende hoşgeldin Atakan aramıza
HoÅŸbuldum selamlar
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Selamlar Ben Serkan.
Daha önce istanbulda görev yaparken tanışmışlığımız vardı. Mert Bey vesilesi ile hala aracımda logoyu gururla taşırım. Tekrar tanıtayım kendimi.
Görev Nedeniyle Antalya Kemerde yaşıyorum. Eşim, Ben ve 4 yaşında olan Oğlum Yağız Efe offroad ve doğa tutkunuyuz. Fırsat bulduğumuz her an doğaya kaçan bir aileyiz.
Sahil Güvenlik Komutanlığında Askeri Personelim. Doğaya kaçışlarımız bu sebeple pek fazla olamıyor.
Ama oğlumdaki doğa çamur toprak aşkı bizi en ufak fırsatta dağlara çıkarıyor.
Aracım 2006 Model Navara 4x4 Le
Herkese Selamlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
Alıntı:
serkans_sipahi Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar Ben Serkan.
Daha önce istanbulda görev yaparken tanışmışlığımız vardı. Mert Bey vesilesi ile hala aracımda logoyu gururla taşırım. Tekrar tanıtayım kendimi.
Görev Nedeniyle Antalya Kemerde yaşıyorum. Eşim, Ben ve 4 yaşında olan Oğlum Yağız Efe offroad ve doğa tutkunuyuz. Fırsat bulduğumuz her an doğaya kaçan bir aileyiz.
Sahil Güvenlik Komutanlığında Askeri Personelim. Doğaya kaçışlarımız bu sebeple pek fazla olamıyor.
Ama oğlumdaki doğa çamur toprak aşkı bizi en ufak fırsatta dağlara çıkarıyor.
Aracım 2006 Model Navara 4x4 Le
Herkese Selamlar.
Hoşgeldin adaş diyim :)) Antalyada bizim gemici kaptanımız Fuat Bey var ayrıca araç ta güzelmiş
-
Hoşgeldiniz...Yeni gelenler arasında Istanbuldakileri bir araya toplamak için genel bir hafta etkinliği yapilsa ne güzel olur :)
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Selamlar Adaşım. Teşekkürler. O zaman Kaptanımızla tanışalım.
-
Alıntı:
Selamlar Adaşım. Teşekkürler. O zaman Kaptanımızla tanışalım.
Adaşın biraz abartmış, ben kendi halinde bir amatör denizci - yelkenciyim :) genelde turist guletlerini kullanan arkadaşlar kendine kaptan diyor :) elbette en kısa sürede tanışmak üzere diyelim.
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Adaşın biraz abartmış, ben kendi halinde bir amatör denizci - yelkenciyim :) genelde turist guletlerini kullanan arkadaşlar kendine kaptan diyor :) elbette en kısa sürede tanışmak üzere diyelim.
Adaş abartmamış kaptanımız mütevazi diyelim büyük bir aile olma yolunda hızla ilerliyoruz :)
-
Teknesini denizde emniyetle seyrettiren Kaptandır. Denize gönül vermişseniz, hele ki birde doğaya gönül verdiysek ne mutludur bize. Kaptanım Kemer G-marinadayım müsait olduğunuzda bordamıza bekleriz. Rüzgarınız kolayınıza, pruvanız neta olsun kaptan. Selametle.
-
Alıntı:
Teknesini denizde emniyetle seyrettiren Kaptandır. Denize gönül vermişseniz, hele ki birde doğaya gönül verdiysek ne mutludur bize. Kaptanım Kemer G-marinadayım müsait olduğunuzda bordamıza bekleriz. Rüzgarınız kolayınıza, pruvanız neta olsun kaptan. Selametle.
Teşekkür ederim, kesinlikle katılıyorum en önemlisi ne yapıyorsak sevgi ile yapmak ve denize de doğaya da saygı duymak.
En kısa sürede o tarafa geldiğimde uğramak isterim.
Ayrıca bizlerin emniyeti ve güvenli seyir yapmamız için esas siz zorlu bir görev yapıyorsunuz, kolaylıklar dilerim. Motorunuzdan güç eksik olmasın, pruvanız neta olsun.
-
Serkan hoşgeldin ve keyifli paylaşımlar dilerim. Sticker ihtiyacın olursa göndereyim hemen antalyanın eşssiz doğasından bol bol kareler bekliyoruz o zaman
-
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...4a90fb26eb.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f8dbe18958.jpg
Antalyada Dün Kar Bugün Güneş bahar...
Yolu kemere düşen tüm dostları bekliyoruz.
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Serkan hoşgeldin ve keyifli paylaşımlar dilerim. Sticker ihtiyacın olursa göndereyim hemen antalyanın eşssiz doğasından bol bol kareler bekliyoruz o zaman
Sticker İsterim yenilemek gerekiyor. Aracımda taşımaktan onur duydum. Daha öncede siz göndermiştiniz çok sevinirim.
-
Alıntı:
Teşekkür ederim, kesinlikle katılıyorum en önemlisi ne yapıyorsak sevgi ile yapmak ve denize de doğaya da saygı duymak.
En kısa sürede o tarafa geldiğimde uğramak isterim.
Ayrıca bizlerin emniyeti ve güvenli seyir yapmamız için esas siz zorlu bir görev yapıyorsunuz, kolaylıklar dilerim. Motorunuzdan güç eksik olmasın, pruvanız neta olsun.
Teşekkürler Kaptanım.
Numaram 0507 485 03 33
TCSG-33 Başçarkçısıyım.
Görev nedeniyle denizde olsam dahi. Haber vermeniz yeterlidir.
Her zaman sıcak bir çayımızı içmeye beklerim.
-
Doga sever geze-gen ailesinde denizlerde de denizci dostlarimizin arttigini görmek ne mutlu. Îstanbulda görev neredeydi.
-
Alıntı:
Teşekkürler Kaptanım.
Numaram 0507 485 03 33
TCSG-33 Başçarkçısıyım.
Görev nedeniyle denizde olsam dahi. Haber vermeniz yeterlidir.
Her zaman sıcak bir çayımızı içmeye beklerim.
Kaydettim, benimki de 0533 293 47 70.
Aşağıdaki fotoyu çektiğimde aslında baya yakınmışız :) görünen sizin kayık mı? :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...8892c90040.jpg
-
Alıntı:
İnsan bunu görünce Antalya'ya uçak bileti bakası geldi ;)