Yazdırılabilir Görünüm
-
Sadece alirsin mi abi? Ben alir, geri de gotururum. Hatta WJ'sini benimkine baglarim. Yakit da yaktirmam.
Hadi bakalim :)
-
Laf yetistirme millete, gel hadi bekliyor usta masraf defteriyle:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Sadece alirsin mi abi? Ben alir, geri de gotururum. Hatta WJ'sini benimkine baglarim. Yakit da yaktirmam.
Hadi bakalim :)
gider uçakla alır getiririm götürürm karayoluyla yormam. hani olurda uçakta yorulur diye hamam sauna jakuzi bali masajına götürürüm sıfırlarım :) bu işin suyu çıkacak ben diyim sana.
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Laf yetistirme millete, gel hadi bekliyor usta masraf defteriyle:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ooooo usta almış eline sopayı seni bekliyor koş burak koş...ali topu at...tut burak tut...
-
Eyvallah, çarşambaya da denk getirmeye çalışırım. Güzelyalı olamazdı çünkü full time işteydim, bir daha ki sefere inşallah.
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah, çarşambaya da denk getirmeye çalışırım. Güzelyalı olamazdı çünkü full time işteydim, bir daha ki sefere inşallah.
Eyvallah serkan sagolasın sadece takılıyorum bi dahakine inşallah
tapatalk kullanılarak üfürüldü
-
Arkadaşlar dün Levent Abi ile 30 senelik jeepci arkadaşı Mustafa Usta'ya gittik. Pazartesi konuşucaz. Arabayı götürücem. Eciğine böcüğüne bakacak yakıt için. O da yakıt değerlerini çok dedi.
Lastiklerin ve jantların orjinal değil, illaki etkiler dedi ama önce arabaya bakacak.
Döşeme sonunda kurudu. Bugün döşemeyi kapatıp yolcu koltuğunu takacağım inşallah.
Sızıntı olayı da silikon sonrası bitti gibi birşey. Çok ufat bir noktadan damla damla kaçırıyor. Onu da son bi silikon yapıp bitiricem.
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
gider uçakla alır getiririm götürürm karayoluyla yormam. hani olurda uçakta yorulur diye hamam sauna jakuzi bali masajına götürürüm sıfırlarım :) bu işin suyu çıkacak ben diyim sana.
Dün Serkan'ı özel uçağımla aldırdım. WJ'sini de kanada bağladık. Güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Araçlarımızı inceledik. Gece yarısı tekrar bıraktım.
-
arkadaslar 4.7 icin ceki demiri ariyorum. ikinci el
-
Alıntı:
monster Nickli Üyeden Alıntı
ya çeki demirli bi tane alsana 4,7 :) ne uğraşıyon :):)
-
)))) verdim gitti
Monster
-
Benim aracın arkasına zamanında çeki demiri takmışlar. Şu an yok tabi ama orası boşluk duruyor.
Oranın kapağı falan birşeyi var mı? Hoş durmuyor boş şekilde.
-
Alıntı:
Benim aracın arkasına zamanında çeki demiri takmışlar. Şu an yok tabi ama orası boşluk duruyor.
bi git ya....
-
nalbur hırdavatçılarda kare profillerin ağzına tıkadıkları siyah plastik kapaklar var onlardan takabilirsin her ebat var hemen hemen
-
Alıntı:
nalbur hırdavatçılarda kare profillerin ağzına tıkadıkları siyah plastik kapaklar var onlardan takabilirsin her ebat var hemen hemen
Başkanım, boşluk çok büyük. Resim çekip basarım. Arkadan direk görünüyor yani.
-
Alıntı:
ahaaa aradığım tampon al arabamı ver arabanı.:) :D
bende o şekilde tampon bulamadım kestim.:(
-
Alıntı:
jeep96 Nickli Üyeden Alıntı
ahaaa aradığım tampon al arabamı ver arabanı.:) :D
bende o şekilde tampon bulamadım kestim.:(
Yapma be Hasan Abi, siyah mıydı aracın?
-
merak ettim nasıl bir tampon bu
-
Alıntı:
Yapma be Hasan Abi, siyah mıydı aracın?
gri :( malesef
-
Alıntı:
monster Nickli Üyeden Alıntı
benimkini sökelim ondan kalıp alın, ölçü alın kendinize göre yaptırın olmamı?
-
Alıntı:
merak ettim nasıl bir tampon bu
çeki demirinin çıkması için orjinal bir kesik tamponun alt kısmında