hassstasıyız konforlu makinaların..... tekrar teşekkürler.......- - - Mesaj Birleştirme - - -
hassstasıyız konforlu makinaların..... tekrar teşekkürler.......
Yazdırılabilir Görünüm
hassstasıyız konforlu makinaların..... tekrar teşekkürler.......- - - Mesaj Birleştirme - - -
hassstasıyız konforlu makinaların..... tekrar teşekkürler.......
İyi günlerde kullan abi. Yalnız 1500 km yolu nasıl 80 90 la gidebiliyorsun vallahi anlamıyorum. Sende her araba az yakar
emir kardeşim sağol....1500 km bir anda değil elazığ adana 490 km....2 gün adana kebap-ciğer kebap molası---adana mersin silifke anamur antalya 550 km tantunisi vs vs bu akşam antalya da rakı balık 2 gün burdayım iyi bir usta buldum periyodik bakım yaptıracağım...adam bayıldı makinaya...hep İÇ SESİM LE hareket ederim bu seferde cuk oturdu....
amaaaa o silifke alanya arası dağlık virajlı yol yokmu hem gece hem yağmur tırlar otobüsler o kadar lezzetli keyifli yol bana ızdırap oldu...TAVSİYEM gündüzbu yolu geçin o tarafa giderseniz araba kullanmak çok keyifli olur yılan gibi esler tırman in bir taraf dağ bir tarafboşluk heyecan keyif tavan olur bence...
mert kardeşim serde sefa pezevenkliği var (her şeyden her ortamdan zevk alan anlamında) lezzet durağı şeklinde gidersen keyif tavan yapıyor maraş ta içtiğim kelle paça yı ömrümde tatmadım adanada yediğim adana yı anladımki bize yıllardır pide üzeri incecik şişte kıyma bir avuç bulgur pilavı ile yedirmişler...kol gibi net 210 gr porsiyon adana yı yiyince yorgunluk bitti yani no çatlamak yes keyif :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d6beb59568.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tercih senin
zaten 5,30 ile s320L kıyaslamak haksızlık olur. kasa büyük ama seri makina.konfor yeterli üstü...
benim hayalimdi.. bulamayınca arayş diğer markalara yöneldi...
bugün Antalya da serviste usta her w140 a bakmam dökükler çok elde kalıyor dedi :) son 1 yılda gelenlerin içinde en düzgünü dedi makinaya..hoşuma gitti....
İlhan abi hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bin inşallah
İlhan arkadaşım güle güle kullan ..Hayırlı olsun
yıldırım arkadaşım;hakan kardeşim
teşekkürler içten dileklerinize; ,,,hepimizin tekeri yere düz bassın.....
Hayırlı uğurlu olsun İlhan abi tekerine taş değmesin...güzel yollarda kullanman dileğimle...
İlhan abi hayırlı olsun. İzmir tarafına geldiğinde haberleşelim, seninle ve şu canavarla yüzyüze tanışalım[emoji4]
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
serkan kardeşim sağol teşekkürler;
canavardan kastettiğn
5.9 mu S320L mi :) hangisi?
hazır büyük şehirdeyim antalyada servis çok 3 gündür karaoğlanı estetik yaptırmaca :) klasik yağ kaçakları gideriliyor ;
tüm yağlar değişiyor klima gazı vs incik boncuk işleri 3 gündür akdeniz sanayii mesken edindik...
Bugun degil ama dun kendime 97 model ZJ aldim. Herseyi orjinal. Motor ve sanzimana anahtar degmemis. Hakkimizda hayirlisi bakalim:)
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Kisitli bilgimle on rotlardan biri degismeli gibi. Bir de diferansiyelde bosluk var. Denk gelirse vites gecisinde silkeliyor. Sanziman ve motorda bir sorun hissetmedim. Ariza kodu da cikmadi. Ya cok sorunsuz ya da basimiza dert alacagiz:)
Hafta ici komple ekspertize sokacagim. Acil ne cikacak merak ediyorum:)
Mert baskan sizden de sigorta icin yardim isteyecegim.
Selamlar..
Aracım için sağ ön aks kafası (set halinde) ve delikli rot mili (drag link) aldım. bozulmuşlar.
Geçen pazar aks kafası sıyırdı. öncesinde hafif hafif tıkır tıkır ses geliyordu zaten.
Rot milinde de boşluk varmış, onuda değiştirelim. eksiksiz devam...
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Aracım için sağ ön aks kafası (set halinde) ve delikli rot mili (drag link) aldım. bozulmuşlar.
Geçen pazar aks kafası sıyırdı. öncesinde hafif hafif tıkır tıkır ses geliyordu zaten.
Rot milinde de boşluk varmış, onuda değiştirelim. eksiksiz devam...
datça da olursam (ist burhaniye/ören gidiş dönüşlerim olacak)nasipse görüşelim...hem kükrettini hem benjo (S320L) yi görürsün..
şimdi ikisini birden inceliyorum da...(vakit çok ya :) ) 5,9 un koltukları daha rahat... ev koltuğu gibi :)
kendimi şanslı hissediyorum hem jeep hem mercedes in amiral gemileri bunlar zj kasa ve w140 kasa ..
2in1 nescafe gibiyim şu zamanlarda... temmuza kadar bandrollerde ödenmiş sıkıntı yok...
zaten sürekli binmediğim bakkal a market e kısa mesafe kullanmadığım :) (uzun yol hariç) oynaşmak için aldığım makinalar.. keyif zamanı bahar da geldi ..burda kış bitti bademler erikler çiçek açtı doğa uyanıyor senin geleceğin zamanlar dahada güzel olur denize dahi girebilirsin...
Bugün kendime G63 AMG Aldım :D:p
http://i.imgur.com/NIOSBSh.jpg
http://i.imgur.com/iFROPSB.jpg
http://i.imgur.com/uuWQ746.jpg