Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
53 litre gaz ile 305 km yaptın değil mi yoksa iniyorum otoparka benzin döküp yakacam bak
Gayet normal niye yakıyosun! Standart araç uzun yolda 110-120 ile bunu yakar işte...içinde 4 kişi olmasa 110 üstüne de çıkmasa en en az 330 km yapar 53 litreyle😉
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Gayet normal niye yakıyosun! Standart araç uzun yolda 110-120 ile bunu yakar işte...içinde 4 kişi olmasa 110 üstüne de çıkmasa en en az 330 km yapar 53 litreyle[emoji6]
Rekorum 45 litre ile 230 km daha ustunu görmedim 6 yıldır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
53 litre gaz ile 305 km yaptın değil mi yoksa iniyorum otoparka benzin döküp yakacam bak
Aynen başkanım 305 Km yaptım sen genede yakma o 5.9 JEEP in kralı :)
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Gayet normal niye yakıyosun! Standart araç uzun yolda 110-120 ile bunu yakar iÅŸte...içinde 4 kiÅŸi olmasa 110 üstüne de çıkmasa en en az 330 km yapar 53 litreyleí ½í¸‰
O kadar da yaksın Levent aslan besliyoruz :)
-
63 litre lpg ile 120 130 km hızla 340km yaptım ( aynı güzergah gidiş geliş)
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
eeerdinc Nickli Üyeden Alıntı
63 litre lpg ile 120 130 km hızla 340km yaptım ( aynı güzergah gidiş geliş)
Geçen yaz yazlık lastiklerle 40 lt LPG ile 270 km yapmıştım.
Bu yaz 300 ü deneyecem :)
-
Alıntı:
ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı
Geçen yaz yazlık lastiklerle 40 lt LPG ile 270 km yapmıştım.
Bu yaz 300 ü deneyecem :)
Bahse konu araç 4.7 wj değil di mi ??? ( di de di de )
-
Alıntı:
eeerdinc Nickli Üyeden Alıntı
Bahse konu araç 4.7 wj değil di mi ??? ( di de di de )
98 model 5.2 zj aracım
-
Alıntı:
ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı
98 model 5.2 zj aracım
[emoji85] [emoji86] [emoji87]
-
Alıntı:
son günlerde bu iş kafamı yormaya başladı lpg taktırmadan bi daha düşün derim kaç km yol yapacaksın ki ? lpg de 20 litreden aşağı yakmıyor uzun yol bile olsa. benzinde performans daha iyi olduğu için 15 litreye kadar düşüyor lpg zaman zaman 3.10 tl lere alınıyor aradaki makas azalıyor lpg montajı en az 2500 tl o farkı ödeyecek yolu yapabilecekmisin acaba benzin bana daha cazip gelmeye başladı açıkçası
Abi inan bende bayağı düşünüyorum taksam mı takmasammı diye senede 5 bin km yapmam muhtemelen dediğin gibi atiker gold ayarladım aslında 2500 e ama inan hiç içime sinmeye sinmeye taktıracağım taktırırsam bi yandan da arabanın bütün dinamiği bozulacak şuan saat gibi çalışan bi motorum var çok şükür sıkıntısız kullanıyorum şimdi taktırıcam bi sürü ayar ıvır zıvır iş çıkacak zaten haftasonları binebiliyorum sadece, bu tarz sorunlarla da uğraşmak istemiyorum uzun yol desen sakarya karasuda yazlık var yazları oraya git gel yaparım 3 4 kere bide memlekete gidesim var işte oda bi daha kim bilir ne zaman giderim
İşin özü senede 5 BİN KM bile yapmayacağım aslında o 2500 lirayı da kim bilir kaç sene sonra amorti ederim :)
-
Yazılanlara bakılırsa lpg de aslında çok az yakmıyor sanki :D gerçi bende yakıtı düşünerek almadım zaten sonuçta hayvan besliyoruz :p :D biraz daha düşüneyim ben en iyisi o arada da moonvisor lastik filan taktırırım lpg ye ayırdıgım bütçe duman olur :D
-
Alıntı:
cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı
abi inan bende bayağı düşünüyorum taksam mı takmasammı diye senede 5 bin km yapmam muhtemelen dediğin gibi atiker gold ayarladım aslında 2500 e ama inan hiç içime sinmeye sinmeye taktıracağım taktırırsam bi yandan da arabanın bütün dinamiği bozulacak şuan saat gibi çalışan bi motorum var çok şükür sıkıntısız kullanıyorum şimdi taktırıcam bi sürü ayar ıvır zıvır iş çıkacak zaten haftasonları binebiliyorum sadece, bu tarz sorunlarla da uğraşmak istemiyorum uzun yol desen sakarya karasuda yazlık var yazları oraya git gel yaparım 3 4 kere bide memlekete gidesim var işte oda bi daha kim bilir ne zaman giderim
işin özü senede 5 bin km bile yapmayacağım aslında o 2500 lirayı da kim bilir kaç sene sonra amorti ederim :)
takma o zamannnnnn
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a14521774e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f011102785.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...63eb3d5036.jpg farlar değişti eskiler sağlam fakat içleri kötü olmuştu. Ön alt takım komple değişti. Koltuk ısıtmaları tamir edildi. Klima ünitesi değişti yönlendirmesi arızalıydı. Bagaj kapağı amortisörleri değişti. Bagaj cam amortisörleri değişti. Silecekleri değişti. Yağı antifiirizi hava filtresi değişti. Arka sağ amortisör değişti. Bütün bunlar için benim hesapta 6500 TL lik bir değişiklik oldu.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
resulözuçan Nickli Üyeden Alıntı
Güle güle kullan baya harcamışsın
98 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8
-
Alıntı:
takma o zamannnnnn
Muhtemelen taktırmayacağım abi, bugün oturdum hesapladım crv ile bile anca 4000 km yapmışız bu sene, zj ile hayatta 4000 km'y i görmem ben bir senede :)
-
Alıntı:
resulözuçan Nickli Üyeden Alıntı
model yeniledin say işte güle güle kullan uzun süre oralardan gol yemezsin
-
Resul biriktirmeye baslamissin hayırlı olsun kafan rahatlamistir artık diye düşünüyorum
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Güle güle kullan baya harcamışsın
98 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8
Teşekkür ederim malesef ağır oldu baya inşallah istemez bir daha
-
Alıntı:
model yeniledin say işte güle güle kullan uzun süre oralardan gol yemezsin
Aynen böyle böyle sıfırlayacağım herhalde
-
Alıntı:
MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı
Resul biriktirmeye baslamissin hayırlı olsun kafan rahatlamistir artık diye düşünüyorum
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim abi evet iyi oldu baya