Bugün yıkandık :)
Eklenti 2451Eklenti 2452Eklenti 2453
Birde göğüsteki havalandırma peteklerimden birisi kırık hala bulamadım,nasıl buluruz fikrin olan varmı,en sağda yolcu tarafındaki?
Eklenti 2454
Yazdırılabilir Görünüm
Bugün yıkandık :)
Eklenti 2451Eklenti 2452Eklenti 2453
Birde göğüsteki havalandırma peteklerimden birisi kırık hala bulamadım,nasıl buluruz fikrin olan varmı,en sağda yolcu tarafındaki?
Eklenti 2454
İstanbulda biryerde bulduk,olmuşken orijinal tavan barlarınıda sordum oda varmış komple set 12 parça,havalandırmayla birlikte 450TL ye alabildik anca,pahalımı aldık bilmiyorum ama bulması zor oldu gerçekten...
Benim komple klima kutusu deÄŸiÅŸti 600 TL mi ne dediler
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence uygun. Hele ki biryer var ne sorarsan 250 diyor alışkanlık yapmış:)
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet genelde çok yüksekten açıyorlar ağızlarını,ilk başta tek paralel bara 200 dedi,sonra çifti 300e indi...bende sabitlerde yok hepsi lazım dedim bide havalandırmayı ekledim falan 450TL ye bitirdik...Çok sıkı pazarlık yapmak lazım yoksa direk öpüyorlar :)
Havalandırma kapağımızı taktık,tavan barlarını direj takmak istemedim rengi baya bir solmuştu benim arabada komple boyadan yeni çıktığı için kötü durur diye düşünerek tavan barlarını boyaya bıraktım,tertemiz takacağız...şimdi sırada teyp çerçevemiz var...
Eklenti 2455Eklenti 2456
Onur merhaba, havalandırma kapağını bulduğun yere gri torpido gözü komple ya da açma mandalı var mı diye sorabilir misin rica etsem? Benim torpidonun da açma mandalı kırıldı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f10ce5a9b8.jpg
whatssapptan sordum hocam resmide gönderdim,cevap bekiyorum...
Komple varmış 200 diyor...
İsterseniz telefonu vereyim kayıtlı kalsın,parça lazım oldumu direk resim atarsınız whatsapp üzerinden görüşüyorum bende zaten...Remini bile yolladı hemen :)
Eklenti 2457
+90 532 520 76 88 tolga
Rica ederim
Yukarıdaki yazışma sonucunda aldığım torpido gözünü açma mandalı kırılan ile değiştirdim.
Yan aynalar sökülüp temizlendi, camı çatlak olan sol aynanın camı yenilendi, hafıza kaybetme sorunu çözüldü :)
Hayırlı olsun hocam,böyle ufak tefek şeyler hallolunca insan mutlu oluyor gerçekten,ufakta olsa kafasına takılıyor insanın :)