Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
jan Nickli Üyeden Alıntı
evet benim 1tl sehirici olcumleriydi eskiden tabii, simdi 48krs yakiyo 280 km temiz gidiyo.
Burak abi kusura bakmazsan arabayi sat bi zj al artan paraylada istedigini yaparsin yanlis anlama kusura bakma yani
yavaaÅŸÅŸ, yerler yaÅŸ.
öyle sat kalanlada zj falan yok ;)
-
Bizde satmak yok, hele ZJ icin hic yok, hele hele WJ forumunda Z bilmem ne demek aslaaaa:))))) km de 48 kurus falan hakikaten kiskanilacak degerler sehir ici. Bilmedigimiz birsey var ama
-
arabanın teknik verileri alttaki linkte var
buradanda kontrol edilebilir. karma tüketime bakarak ve %15-20 daha fazla gaz tüketimi hesaplanarak
yaklaşık 100km de 18 lt lpg ortalama değer yakalamak mümkün. KAAT üstünde
http://www.ultimatespecs.com/car-spe...29-47i-V8.html
-
Dinc Abi, %10 ekleniyor abi. Net. Ben hesaplamistim bilgisayarla.
Can, WJ satmak WJargonumuza tersss :) harika degerler yakalamissin.
Mustafa, tamamdir, sana da haber verecegim sorunu cozersem.
-
Kurban olun hepiniz ZJ lere:) Asla efsane olamayacaksiniz bizim gibi:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Kurban olun hepiniz ZJ lere:) Asla efsane olamayacaksiniz bizim gibi:)
:p:cool::D:eek:
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
-
5 sene sonra arabalariniz yavas yavas eskiyip de temiz ZJ bulamadiginizda Z->J donusumleriniz baslayinca gorecem ben sizi :)
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
5 sene sonra arabalariniz yavas yavas eskiyip de temiz ZJ bulamadiginizda Z->J donusumleriniz baslayinca gorecem ben sizi :)
Wj olsa haklisin da efsane zj den bahsediyoruz nasil eskiyecek ki...en fazla kaporta boYa yapar. Devam ederiz
-
Alıntı:
http://i394.photobucket.com/albums/p...n/maus1003.gif neeee?!?! garaja inip oksijen çadırının vanasını biraz daha açayım !
-
Alıntı:
Adami hasta etme! Cekerim elimi ayagimi arabandan, 20 litre yaka yaka gezersin omur boyu akilli ol:)
-
Alıntı:
Adami hasta etme! Cekerim elimi ayagimi arabandan, 20 litre yaka yaka gezersin omur boyu akilli ol:)
Puhahahhaha...yusuf yusuf dugmesiz
-
Ergun Abi, oksijen cadiri ne olaki?
Baskanim, efsaneler de bir gun olur.
Levent Abi, 20 litreye ben raziyim ki. 29 litre benim hatirlatirim. Tamam tamam Forza ZJ !
-
Alıntı:
Levent Abi, 20 litreye ben raziyim ki. 29 litre benim hatirlatirim. Tamam tamam Forza ZJ !
Burak abi hemen koyvermesene...
diyecem ama şu yakıt işini halledek ondan sonra aslan oluruz bizim ki aslanın aşireti yahu...
Aydın da incir bahçeleri var ya benim ki direk bana bahçe kurma yolunda dev adımlarla ilerliyor......
20 litreye bende razıyım...
-
Bu iş örümcek adam süpermeni dövermi dövemezmiye doğru gidiyor. Allah selamet versin
tapatalk kullanılarak üfürüldü
-
Alıntı:
pikniktip Nickli Üyeden Alıntı
Bu iş örümcek adam süpermeni dövermi dövemezmiye doğru gidiyor. Allah selamet versin
ZJ ler her zaman her yerde, herkes akilli olacak:)
-
Al iÅŸte buyur :)
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ay sonu 2-3 gün İstanbul yapacağım. Sizlerle tanışmaktan ve yüzyüze görüsmekten memnuniyet duyarım. Peder beyin evi Küçükköy tarafında.
Alıntı:
Bekleriz hocam. Çarşamba'ya denk gelirse çok iyi olur.
Alıntı:
senin için hesapladım düğmesiz. lpg bitti. 45 litre alıp doldurmuştum depoyu 160 km dayandı ve bitti.yani 100 km de 28 litre. tamamı şehiriçi diyebilirim zevkli kullanım kırmızı ışıklarda aragazlı falan senin gibi eziyetli dede gibi değil...
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
senin için hesapladım düğmesiz. lpg bitti. 45 litre alıp doldurmuştum depoyu 160 km dayandı ve bitti.yani 100 km de 28 litre. tamamı şehiriçi diyebilirim zevkli kullanım kırmızı ışıklarda aragazlı falan senin gibi eziyetli dede gibi değil...
Senin ki normal baskan, efendi gitseydin 200-210 yapardin
-
Alıntı:
Senin ki normal baskan, efendi gitseydin 200-210 yapardin
yok onu uzun yolda yapıyor ancak 240 km falan uzun yolda 45 litre ile...lastikler 315x75x16 bu arada
http://i1374.photobucket.com/albums/...ps48ceae95.jpg
-
Vay, maşallah mert nazar değmesin,yakıtın çok güzel ,aman kurcalama.