Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı
Burak, gerçekten anlam veremedim. Başka bir yere gittim, kendi şaftıma dokunmadan çıkma bir wj şaftını çift mafsallı yapmak 800 tl civarı tutar dedi. Arada dağlar kadar fark var. 1790 tl ye iron rock çift mafsallı şaftlar satılıyor. 800 tl aslında makul geldi fakat ses sorunu çözülmez hatta yine katur kutur olabilir dedi adam. Açıkçası ne yapacağıma karar veremedim.
Abi, 2002'den itibaren WJ'ler mafsallı üretildi. Aslında öyle bir çıkma da düşünebilir. Ben de mafsal olayına girecektim ama bana da ses kesin olarak kesilmeyebilir dediler. O yüzden İstanbul'a dönünce şanzımanı 2 cm kadar indirmeyi düşünüyorum. Bu işin sağlıklı olup olmadığını iyice araştırdıktan sonra tabi. Gerçi bunun için drop kitler var ama yine de araştırmak lazım.
Benim merak ettiğim 2" için çok fazla birşey yapmaya gerek yok ama neden ötüyor benim şaftım anlamadım. Aklıma bi gelen 15 senelik şaft olduğu için metal yorgunluğundan mı acaba? Bak hocam aşağıdaki listede yükseltme inçlerinde neler yapılması gerektiğini açıklıyor.
Eklenti 1216
Alıntı:
göktu Nickli Üyeden Alıntı
yükseltme işi muallak vallahi.
bira daha bu şekil kullanıyorum ağustos ortasından sonra ufak tefek girişecem ben de...
Kaç inç düşünüyorsunuz?