Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Eklenti 2559
çevremde bulunan 2 zj nin de vic arızalıydı malum benimki de :) 3 adet den 1 adet çalışan vic yapabildik.
Şimdi sormak istediğim bu ekranda neler gösteriyor kapı yağmur suyu filan anladım 4 low yapınca low yazıyor anladım part time full time ne zaman yanıyor :) ve başka hangi ikazları veriyor
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Bugün değilde geçen hafta baya bişey yapıldı aldığımdan beri hiç bakıma sokmamıştım
Göstergelerim bazen çalışıyor bazen hiç çalışmıyordu sigortası atmış :D şuan canavar gibi çalışıyo :D
Sunroof tan su alıyordu giderleri açtırdık kırık tırnak vardı o yapıldı bide kızağında problem varmış oda hallodu şuan oda yağ gibi
Direksiyonda hafif boşluk vardı o halledildi
bunlar harici genel bakımı yapıldı motor yağı benzin/hava filtreleri diferansiyel yağları katkılar filan değişti diskler balatalar bide şanzıman yağının durumları iyiymiş bi dahaki bakımda onlar halledilecek yeşil hayvanın keyfi yerinde şuan tabi benimde :D
Bu hafta içinde de yükseltmesi lastiği muayenesi yapılacak
Eklenti 2583
buda bonus hayvanıma tır kornası takmışlar :D tesisat var bağlantıları yapılmamış söktürdüm :D
Eklenti 2584
Toplam 5 Eklenti bulunuyor.
Kaç aydır süre gelen kafa patlatmalar sonucunda yeşil hayvanıma bugün nihayet 2" get ve 245/75/16 BF KO2 leri taktım :D mutluyum :D
Eklenti 2594
Eklenti 2595
Eklenti 2596
Eklenti 2597
Eklenti 2598