Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Eklenti 417arkadaşlar;ön tarafı azcık dağıttım;önceden ufak tefek dokunuşlardan tampon sökülmüş takılmış klipsler yerine perçin olmuş vs vs ... 1--sağ önde kornaların olduğu yerde kornaya bağlı bir kablo var takılı değil acaba nedir? ne işe yarıyor nereye takılması lazım.....2-- sağ sol sislambaları farklımı benim sağ sisi ne kadar düzeltsem yukarı bakıyor acaba kırıldıda solmu taktılar çünkü arka kasaları aynı ama sağ sol tarafın şase yerleri farklı girintileri var?
3--farların içine yerleştiği plastik kısım çeşitli yerlerinden çatlakları var acaba bunu yenisi varmı?ön panjurun ve tamponun klipslendiği farlarında monte olduğu plastik...kazasız günler[ATTACH=CONFIG]416
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
dün panjur arkasındaki yekpare parçayıda çıkardım far ayakları sağlam parçada çatlaklar var onları yapıştırmaca;farlarda 1500---2000 su zımparası kalın ve ince pasta sonrası plastik far cilası ila oldukça iyi duruma geldifar iç aynalarda mükemmel...tamirat devam ediyor tampon klipslerini bekliyorum kargodan bittiğnde paylaşacağım....
Eklenti 419Eklenti 420
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
Dikkat ! far taşıyıcı panel 150-200 liradır ama üzerinde far ayar mekanizmaları yoktur, eğer far ayar mekanizmaların sağlam değil çalışmıyorlarsa onları da temin etmen lazım.
uyarı için teşekkür ediyorum ama mekanizmalar sağlam bende sağlamlaştırdım panelide yapıştırdım çatlakları tamponuda farlarıda temizleyip perçinledim şimdilik ön taraf içime sindi iç ve kalan rütuş işleri var onuda yavaş yavaş yapmaca.bu arada küllüğüm açılmıyor sıkışmış vic vidalarını söktüm ama panel çıkmadı zorlarsam elimde kalacak :) acaba nasıl çıkacak (sigara için değil meraktan)..Eklenti 436Eklenti 437