Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
Tuttum bunu hemen yapalim :)
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
iyi go-pro'ya birşey olmamış, bu arada kaskın faydasını görüyorsunuz değil mi ? resmen kafa üstü çakılmış.
Yok yok kafaustu gorunsede aslinda kafayi vurmadim yan yuvarlandim dizim bile degmedi yere ayaklar el dirsek Ile iyi yuvarlandim .
-
Alıntı:
BOSCH Nickli Üyeden Alıntı
Kask kesinlikle önemli, Ejder'e katılıyorum genelde hep gidonu görüyoruz, bir sonraki ne zaman??
Bana kalsa haftaya gidelim derim ama hanimdan Izin almak lazim
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
oktay o kadar para verip gopro alıyorsun sonra da çekim kalitesini düşürüp bize eziyet ediyosun diğerlerini daha yüksek çözünürlükte görmek istiyorummmmmm bişi anlaşılmıyor ben hep tam ekran seyrediyorum
Valla ben düşürmedim, upload ederken yapmıştır, bir etaptan sonra senin ile şu gopro studio'ya ya çalışalım belli ki birşeyi yanlış yapıyorum ;)
-
-
-
-
-
-
-
mertim ellerine sağlık...süper videolar..
o dikenli aÄŸaca girmeyeydin eyiydi :)
-
Alıntı:
Oktay Nickli Üyeden Alıntı
Valla ben düşürmedim, upload ederken yapmıştır, bir etaptan sonra senin ile şu gopro studio'ya ya çalışalım belli ki birşeyi yanlış yapıyorum ;)
Benim gopro studio calismiyor moviemakerla yapıyorum
-
vimeo belli bir sayıdan sonra hd izlemeye/yüklemeye izin vermiyor aynı videoyu dailymotiona yükledim...youtubeu kapatanların allah cezasını versin...
http://www.dailymotion.com/video/x1l56q4_geze-gen-com-cekmekoy-bisiklet-action_sport
-
Bu parkur en keyif aldigim parkurdu diyebilirim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi