Aynen, sen bi sor da hocam, bakalım oradan ne diyecekler.
Ben sabah Dinç ABi'yi arayıp numarasını vereceğimi söylerim. Bir şey demez de nezaketen sorayım hocam.
Yazdırılabilir Görünüm
sanruf geriye dogu açılmıyordu,ayrıca aşırı yağmurlarda su alıyordu tablası çürümüş. usta tabla bakım ve geriye doğru açılmamasına sebeb olan parça değişim için 650 tl istedi fiyat nasıldır sizce daha önce yaptıran varsa.
ikinci konu aracın ön takım arka takım tablalar fişekler rotlar ve öz disk balata degişimi içinde yaklaşık 2400 tl gibi bi rakam istediler ön takım arka takım ve ön disk balata için fiyat iyimidir.
malum arabanın ecemisiyiz :)
Hocam ben bugün ön takım sorunu için Ankara'da Akgün aydın servise gittim. Sağolsun son derece ilgiliydiler. Benim ön sağ sol alt üst rotiller , Rot başları (ön ) 3 adet, ön tabla fisekleri değişti 300 tl işçilik dahil 1400 tl verdim. Parça fiyatları internetteki ile hemen hemen aynı.
Arabam 2000 4.7 v8 WJ
Araç içi tavan temizliği yapmayı planlıyorum ne kullanmamı ve nasıl yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler
oval burç 4 adet: 240
yuvarlak burç 2 adet:100
salıncak üst 2 adet: 100
ön arka burç 4 adet:200
ön difransiyel burç 2 adet:100
arka difransiyel üstü burç 2 adet:110
ön üst tabla burç 2 adet:90
v tabla rotili 1 adet:50
rot ayarı: 60
ön diskler: 130
ön balata : 130
şanzıman yag ilave: 35
iÅŸcilik: 400
sanruf tamir: 650
toplamda 2.525 tl tuttu fiyat iyimidir arkadaÅŸlar..
sanruf geriye dogru açılmıyordu tırnak kırılmış o degişti birde su alıyordu çürük yerler varmış onlar felan tamir oldu.
disk önce banada tanesi dediler sonra bunların çifti o paraymış dediler bende anlamadım,çiftine o parayı yazdılar.
Disklerin tanesi 80-100 gibi bir fiyatı olması lazımdı??
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
:) işin aslı bizde çok aradık ankarada sormadığımız yer kalmadı en son bi ustada bulduk parçayı vermem ben yaparım 650 dedi bizde tm dedik.. yoksa benim ustada çok aradı hiç bi yerde yok abi mecbur buraya yaptıracaz yada su alan yerleri ben yapacam sanruf böyle kalacak dedi.bizde hazır bulmuşken yaptıralım dedik.şimdilik iyi çalışıyo bakalım ama fazlada oynama dedi usta :)
Arkadaşlar wj de lpg deposunu simit olarak taktıran varmı?
Xperia Z
Bugün benim atikeri takan ustayla yine görüştüm simit depo işini. Stepnenin altında benzin deposu oldugu için lpg deposuna yeteri kadar havalandırma tahliye deliği olamazmış. Onun olmamasıda oralarda kaçak olursa gaz yeteri kadar tahliye olamayıp kötü sonuçlara sebep olabilir dedi..
Acaba bu durum gerçekten böylemi yoksa uğraşmak mı istemedi?
Bu arada ek olarak ilerleyen zamanlarda lpg regulatörüne 2. Regulatörüde ekleyecegiz..Çift çıkışla Daha performanslı olurmuş..
Xperia Z
Dinç Abi'nin benzin deposunun vidalarını söküp bir kaç cm aşağıya indirdiler. Simit tank için delip açıp tekrar benzin deposunu monte ettiler.
Çift regülator olayını ben de duydum. V8'ler için bu gerekliymiş. Bende tek çıkışlı regülator var.
Benim usta da benzer sebepten yaptırmamamı tavsiye etti, vazgeçtim.
Bozdurmusun bir kere, elletmediğin yer de kalmadı, neye yarar
uzun zamandır foruma giriş yapmadım sebebine gelince 1997 model xj aracımı satıp 2001 model range rover p38 almıştım.İngiliz oluşundan mıdır pek anlam veremediğim bir sebepten araca ısınamadım, amerikan gibi değil değişik bir araçtı sattım yeniden daha güçlü GC 5.9 aldım amerikan çok farklı.Şimdi büyük bir hevesle ve siz değerli dostların da tavsiyeleri ile yeni aracıma eklemek istediğim bir kaç aksesuar olacak.mesela bunun gibi bir ön tampon hayalim var nasıl temin edebilirim.Eklenti 1392
Sürücü koltuğum en yukarda olduğu halde çok göçük duruyor. Sağdaki koltuk ise oldukça diri ve yola tepeden bakıyorsun. Ben araç kullanırken yola hakim olmayı severim. O yüzden sürüşümü etkiliyor. Kendimi iyi hissetmiyorum direksiyonda. Şimdi bu sorun süngerden mi, yoksa alttaki telli ızgaranın esnemesinden mi olur? Sizin koltuklar ne alemde? Koltuğu bi söküp bakmayı düşünüyorum, eğer süngerle alakalı ise sağ tarafın süngerini sola takıcam. Izgaralardan ise altına bi plaka ile destek düşünüyorum.
güle güle kullan...önce 5.9 un bi fotolarını da görelim... ben de yeni aldım 5.9 ..bu tampon görsel olarak hoşuma gidiyor ama ben takmayı düşünmüyorum pek. hazırda yok hiç görmedim ama ilanlarda araç satanlara teklif edip almayı deneyebilirsin o tampon olsa da araç aynı para olmasa da 3-5 bişi verip satmak sahibinin de işine gelebilir.
teşerkkür ederim başkan sende yeni almışsın güle güle kullan derim.Daha önce de bahsettiğim gibi amerikan sevdası bir başka şimdi japonlar ve ingilizler biraz alınganlık gösterir ancak kabul etmek gerekir.Aracı yeni aldığım gün sitede herkes merakla ''çalıştır sesi güzelmiş'' dedi bir baktım depo tamtakır.evet bu ses yüzünden bu araçlar çok yakar.
Bizimhttp://images.tapatalk-cdn.com/15/09...f2b688cfbf.jpg wj de koltuklarda kullanılan kahverengimsi deriyi internetten bulabilirmiyim?
Birde bunlar ne derisi acaba?
Xperia Z
120.000 km'de arabalara biniyorsunuz koltuk diri diyorsunuz. 255.000 de benim ki. Baba yorgun, sünger göçük.
Başkan sen dolgu demişsin de, bunların orjinal süngeri gibi kaliteli olmaz, o yüzden ben hani sırf oturma yerinin süngerini alabilir miyim diye düşündüm. ebay'e baktım öyle bi ürün yok.
selamlar, link paylaşabiliyor muyuz bilmiyorum ancak araç hakkında bilgisi olan var mı diye soracaktım arkadaşlar?
2001 WJ Ankara
Arkadaşlar yeşil olan radyatör sıvımı değiştireyim dedim bugün. A.Aydın ı aradım aracımın 2000 model 4,7 oldugunu söyledim. Bana sarı renkli organik antifiriz koymamı önerdiler. Hangi marka önerirsiniz?
Xperia Z