Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
ben de anlamadım başım döndü :) asfaltta makaslı candır :))))))))
Lanet olsun, sebebi neydi ki? :D :D :D
Gel al şu zj yi de kendine gel abi, yaza kadar istemiyorum. Kalsın sende.
-
Alıntı:
Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı
Lanet olsun, sebebi neydi ki? :D :D :D
Gel al şu zj yi de kendine gel abi, yaza kadar istemiyorum. Kalsın sende.
bi daha zj ye biner miyim sence ? ASLA! :)))
-
Alıntı:
bi daha zj ye biner miyim sence ? ASLA! :)))
Günde 17 defa bir yerlerini sökersen binmezsin tabi :D bırak bozulan bozulduğu ile kalsın :D
-
Alıntı:
Günde 17 defa bir yerlerini sökersen binmezsin tabi :D bırak bozulan bozulduğu ile kalsın :D
Hahah:)) Bravo Mirkan, yuklen birakma anlasin hatasini:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Hahah:)) Bravo Mirkan, yuklen birakma anlasin hatasini:)
Benden kurtuluş yok. Bir daha ZJ aldırmazsam namerdim. :D
-
Alıntı:
Benden kurtuluş yok. Bir daha ZJ aldırmazsam namerdim. :D
Kardesimsin benim helal olsun:) Arkandayim tum gucumle! ZJ siz hayat eziyettir, pismanliktir...
-
Alıntı:
Kardesimsin benim helal olsun:) Arkandayim tum gucumle! ZJ LÄ° hayat eziyettir, pismanliktir...
haklısın valla
-
Alıntı:
Kardesimsin benim helal olsun:) Arkandayim tum gucumle! ZJ siz hayat eziyettir, pismanliktir...
Abi bunu söylerken inandın mı? :D Şahsen bende ağır zj'ciyim. Kredi borcum bitince orijinal benzinli bir 5.9 almayı düşünüyorum ama buna inanmadım. :D
-
Alıntı:
ZJ'mi sattığım güne lanet olsun. Her gün rüyamda ZJ görüyorum. Çok alasım var da tükürdüğümü yalayamam
Abi üzme kendini ne olur, al gitsin. Biz bir aileyiz, tükürdüğünü yalamak ne demek.
Benim zj her zaman senindir. Ä°stediÄŸin zaman alabilirsin.
-
Alıntı:
Abi bunu söylerken inandın mı? :D Şahsen bende ağır zj'ciyim. Kredi borcum bitince orijinal benzinli bir 5.9 almayı düşünüyorum ama buna inanmadım. :D
Ayipsin:) ben kafatasci ZJ'ciyim, irkciyim bu konuda herkes bilir, baska tanimam! Nasip olursa bir omur binmeye de devam edicem
-
Alıntı:
Ayipsin:) ben kafatasci ZJ'ciyim, irkciyim bu konuda herkes bilir, baska tanimam! Nasip olursa bir omur binmeye de devam edicem
Ben de ömrüm yettiğince zj ye bineceğim, şu anki zj mi araziye hazırlayacağım ve mutlaka yanına bir 5.9 alıp olabildiğince orijinal tutacağım. Gidip sıfır fluance'ye jetta'ya 80-90 bin TL vereceğime, babalar gibi iki zj yaparım. :D
-
Alıntı:
Ben de ömrüm yettiğince zj ye bineceğim, şu anki zj mi araziye hazırlayacağım ve mutlaka yanına bir 5.9 alıp olabildiğince orijinal tutacağım. Gidip sıfır fluance'ye jetta'ya 80-90 bin TL vereceğime, babalar gibi iki zj yaparım. :D
ADAMSÄ°N!
-
Alıntı:
ADAMSÄ°N!
O senin adamlığın sayın abicim :D
-
Alıntı:
Alıntı:
yazııııkk..üzüldüm size :)
-
Alıntı:
yazııııkk..üzüldüm size :)
Dua et gelmim Kartalkaya'ya!!! Seni bitiricem once hayatini kararticam:)
-
Alıntı:
Dua et gelmim Kartalkaya'ya!!! Seni bitiricem once hayatini kararticam:)
bütün odalar dolu kardeşim gerçi gelirsen yer açarız tek kişiye her türlü ama beni sen değil zj bitirdi zaten :) sana bişi kalmadı ahahahaha çok zevkliymiş atıp tutmak ya
-
Lpg sistemimde 2 filtre vardı. Olması gereken 3'e çıkarttım ve eskilerini de yeniledim.
-
-
Alıntı:
anarchist Nickli Üyeden Alıntı
Sattım :(:(:(
Kötülük yaptın aracına ;)
-
Hayırlısı olsun Tahsin