Yazdırılabilir Görünüm
-
Yildirim bey eskisehire yolun dusuyor is geregi gelmeden size
-
Ulasirim.bi sohbet ceviririz musait olursaniz
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
Artik pes dedim bugun...5.9 un sahibi esi ve cocuklari istemedigi icin vazgecti satmaktan.Bi sey de diyemedim dunyalar iyisi bir beyefendi.Galiba bu zj bize haram:(..gidip 328 bmw mi baksam yoksa moto crossa mi sarsam..hepten koptum
Temiz bakip para harciyorsa ve problem cikartmiyorsa, kimse satmaz kolay kolay ZJ'sini, hele ki 5.9'unu! Bu saatten sonra zor gercekten el degmemisini bulmak:(
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
Ulasirim.bi sohbet ceviririz musait olursaniz
7/24 arayabilirsin neden olmasın bir acı kahve ikram edebilirim
-
Marmariste malum sitede ilanda olan bir xj var 4.0 yesil renk .Bu araca 36.000 teklif vermistim ,kabul etmediler ilandan kalkmisti.Simdi 38000 ilanla yine yayinda ,bu arac hakkinda bilgisi olan var mi
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
Marmariste malum sitede ilanda olan bir xj var 4.0 yesil renk .Bu araca 36.000 teklif vermistim ,kabul etmediler ilandan kalkmisti.Simdi 38000 ilanla yine yayinda ,bu arac hakkinda bilgisi olan var mi
Link.... ?
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Temiz bakip para harciyorsa ve problem cikartmiyorsa, kimse satmaz kolay kolay ZJ'sini, hele ki 5.9'unu! Bu saatten sonra zor gercekten el degmemisini bulmak:(
Sent from my iPhone using Tapatalk
Artık ZJ' ler farklı bir evreye girdi..., bakımsızlar, onlarca el değiştirenler çoktan hurdalığı boyladı, offroad' a gerenler darmadağın oldu kesildi biçildi ZJ' likten çıktı..., en fazla 5 yıl sonra fiyatları inanamayacağınız rakamlara çıkacak, çünkü artık klasikler içersine girecekler. Yeni bir şey değil, klasik araçlarda rutindir....
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10466940/detay
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Haklisiniz temizi gercekten zarar ettirmeyecek..linki yolladim.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96684807/detay
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Birde bu arac var gozume takilan
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
lpg takılmamış bu fiyata çok abi. 25 den fazla verme ki belki o bile çok eğer kusursuz ise max 25-24
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
emir xj de güzel araç ama asla alacağım bi araç değil beni tatmin etmiyor. 4.0 motor olmasına rağmen 5.2 5.9 4.7 ile aynı yakıyor. sunroof yok fiyatları yuksek tavan basık ve dar yani gerçekten xj istiyorsan alınır yoksa 5.9 bulamadım bari bu olsun diye alınmaz hele bu fiyatlara...
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
Yorgun görünüyor... :(
-
-
Abi Furkan ile pazarlığı ben yaparım.
Yabancı değil.
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
bu arkadaş çok iyi foto çekiyor prof makinayla o yüzden görünüşe değil yakından bakmak lazım abi...
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
bu araç bayağıdır satışta,
reklam amaçlı sieye koymuş olablirler,
bence böyle bir araç olmayabilir de :)
-
Hepinize cok tesekkurler.Evet o 94 furkanda ki cidden cicek..Digerleri konusunda sizle syni fikirdeyim.Son ne istiyor bakmak lazim.Gun icinde konusur sizlerle paylasirim.
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
bu arkadaş çok iyi foto çekiyor prof makinayla o yüzden görünüşe değil yakından bakmak lazım abi...
:) platin gri 5,9 a hevesle gidip bakmıştın .........
aynen bu arkadaş fotoshop veya picassoluyor telefonda konuşmuştuk bir kaç kez bazen iyi zj ler buluyor 1-2 günde satılıyor bu bayağı durdu ya fiyatından yada göründüğü gibi değil.....
-
ya sıradan bir 5,2 al tüpüne falan bakma masrafsız kolay satabileceğin durumda olsun....sonra 5,9 bulunca ki inşallah sabredersen denk gelir HELEDE 5,2 DEN SONRA 5,9 A GEÇERSEN BENCE KIYMETİNİ FARKINI DAHA İYİ BİLİRSİN gibi geliyor.....
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
Hepinize cok tesekkurler.Evet o 94 furkanda ki cidden cicek..Digerleri konusunda sizle syni fikirdeyim.Son ne istiyor bakmak lazim.Gun icinde konusur sizlerle paylasirim.
-
gökten üç zj düşmüş biri sevene,biri bilene,biride çok isteyene gitmiş.