Yazdırılabilir Görünüm
-
Benim aracımda jant ve çevirici spacerdan dolayı lastikler dodiklerin bile dışarısında duruyor. katalizör vs. yok. bunlar problem hep. çatalca bana çok uzak. şileyi de öneriyorlar ama
-
Muayene
Alıntı:
aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı
Benim aracımda jant ve çevirici spacerdan dolayı lastikler dodiklerin bile dışarısında duruyor. katalizör vs. yok. bunlar problem hep. çatalca bana çok uzak. şileyi de öneriyorlar ama
Katalizatör olmazsa sorun çıkartıyorlar benden önceki wj kasa da olmadığı için kalmıştı normal egzos vardı. Bende katalizatör + flowmaster 44 vardı hiç sorun çıkartmadılar şase den kaldım.
Muayene yi yapan arkadaşla kısa bi sohbet ettik ne araçlar geçiriyoruz senin ki çiçek donanım için değmez bırakmaya yeterki b. Çıkarmasınlar diye de eklemişti [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Katalizatör olmazsa sorun çıkartıyorlar benden önceki wj kasa da olmadığı için kalmıştı normal egzos vardı. Bende katalizatör + flowmaster 44 vardı hiç sorun çıkartmadılar şase den kaldım.
Muayene yi yapan arkadaşla kısa bi sohbet ettik ne araçlar geçiriyoruz senin ki çiçek donanım için değmez bırakmaya yeterki b. Çıkarmasınlar diye de eklemişti [emoji23]
Bende de katalizor yok ve flowmaster 44 var ve geçtim. Ama o zaman teğmendim ve üstümde üniforma vardı :)
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul'da benimde sorunsuz geçtiğim ve önerilen çatalca var.
Ben flowmaster in sesi cok ciktigi icin onune katalizor ile ayni tipte susturucu taktirdim. Belki anlamazlar:)
-
Alıntı:
Ben flowmaster in sesi cok ciktigi icin onune katalizor ile ayni tipte susturucu taktirdim. Belki anlamazlar:)
Anlıyorlar ancak direk söylediği ; katalizatör ve susturucu olduğu sürece hiç bir sorun yok !
Sonuçta flowmaster da bir susturucu
-
Evet beyler tanıdık muameleci, bu işleri çözecek biri yok mudur :)
-
Bizim araçların muayenesinde şile en uygun yer ben daha 2 ay önce muayene yaptırdım orada katalizatör yoksa araçta direk kalıyor araç, bende geçici olarak emanet aldığım fiat katalizatörü takdırdım ve muayene sonrası çıkarttım hiç sorun olmadı.