Yazdırılabilir Görünüm
-
Tesekkurler baskan.
Benzer desende arkasi elyafli tavan döşeme kumasi aldim. Metresi 25 lira. Kumasin eni 170 cm. 1 kg bally aldim. Baktim dosemeciler bunu kuklaniyor hep.
Haftasonu cami ve tepsiyi sokecegim. Su gider hortumlarini nasil sokecegiz? Direkt cekip aliyor muyuz? Yenisini takarken direklerden sallandirip birakacak miyiz?
-
Alıntı:
bahadr Nickli Üyeden Alıntı
Tesekkurler baskan.
Benzer desende arkasi elyafli tavan döşeme kumasi aldim. Metresi 25 lira. Kumasin eni 170 cm. 1 kg bally aldim. Baktim dosemeciler bunu kuklaniyor hep.
Haftasonu cami ve tepsiyi sokecegim. Su gider hortumlarini nasil sokecegiz? Direkt cekip aliyor muyuz? Yenisini takarken direklerden sallandirip birakacak miyiz?
hortumları sökmek için ters pense gibi bişey vardı onunla sökersin yerine normal vidalı kelepçe takabilirsin ama hortum hiç değişmmedim içeri salınca aşağıda girdiği bir delik vardır onu bulman lazım yoksa aşağı sarkan uc içeride gezinirse suyu da şasinin içine bırakır hiç hoş olmaz hortum sağlamsa kalsın yerinde bence ki sağlamdır muhtemelen
-
merhabalar , benim de sunroof tan yağmur suyu girdi.kontrol ettik tavanda oldukça fazla paslanma var . nasıl bir yol izlemeliyim sizce. sunroof u hemen hemen hiç kullamıyorum.fakat pas olayı canımı sıktı.
-
sunroofu tamamen tablasıyla bereber arabadan ayırıp tavanı elden geçirtin ondan sonrasında sunroof için bir çözüm düşünün derim