-
evet bu hafta sonu 100 kişilik bir grupla gezi vardı mesela ben katılamadım gerçi kızımın 1. basamak üniversite sınavı vardı ama bir dahakini kaçırmayacağım inşallah burada esbıke diye bir grubumuz var oldukça geniş katılımcı sayılarına ulaşıyoruz
-
Alıntı:
MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı
evet bu hafta sonu 100 kişilik bir grupla gezi vardı mesela ben katılamadım gerçi kızımın 1. basamak üniversite sınavı vardı ama bir dahakini kaçırmayacağım inşallah burada esbıke diye bir grubumuz var oldukça geniş katılımcı sayılarına ulaşıyoruz
100 kişi iyiymiş...bigün bisikletle eskişehire trenle gelebilirmiyiz acaba..
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
sadece ön ayna mahruti mi ön arka birlikte mi
EKV' deki arka 4,56 tamamen sağlam, ama öndeki 4,56 sanki inliyor gibi, kafam rahat etsin > yenisini takacağım.
-
Alıntı:
akiva Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar hayırlı olsun Ergün abi.
Merakla bekliyorum.
Organ nakli ne zaman başlayacak?
Hiç acele etmiyorum...., standart lüksünün keyfini çıkartayım..., 1-2 ay içinde nakili yaparım > bu arada EKV' yi yavaş yavaş sökmeye başladım.
-
Alıntı:
monster Nickli Üyeden Alıntı
ergun abi arka long arm mı? alacaksin
Hayır emir, normal 7" arka kolları takacağım.
-
Alıntı:
pikniktip Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun, eskisininde yolu açık olsun ;)
Nakili yaptıktan sonra aynı mesafe ve açıdan tekrar resimleyeceğim..., ilginç olacak :) gerçi EKV' nin tekrar standarta dönmesi üzmüyor da değil... :(
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı uğurlu olsun Ergun Abi, kazasız belasız inşallah...
95 model mi bu da?
Sırasız sistem gaz takıyoruz di mi:)
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı uğurlu olsun Ergun Abi, kazasız belasız inşallah...
95 model mi bu da?
Sırasız sistem gaz takıyoruz di mi:)
Evet, tamamen aynısının siyahı, gaz konusunda kararsızım, belki hiç takmayabilirim.
-
Alıntı:
100 kişi iyiymiş...bigün bisikletle eskişehire trenle gelebilirmiyiz acaba..
pek bilgim yok araştırmak lazım
-
Alıntı:
Hiç acele etmiyorum...., standart lüksünün keyfini çıkartayım..., 1-2 ay içinde nakili yaparım > bu arada EKV' yi yavaş yavaş sökmeye başladım.
İstersen Pazar günü oy kullanımından sonra senin orada mini bir garaj partisi yapalım.
Söküme destek olalım ne dersin :)
-
Alıntı:
Hayırlı olsun Ergun abi, iyi günlerde kazasız belasız kullan
-
Alıntı:
Ergun Abi Yeni Zj'en Hayırlı Uğurlu Olsun. Nakil Bitince Bir Ormanlı Yaparız. :)
-
Ergun abi aracın hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde keyifle kullanmanı dilerim.
-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
-
Muhteşem abi bi tuhaflık var küçük mu lastikler
-
Alıntı:
BER-ŞAH Nickli Üyeden Alıntı
Ergun Abi Yeni Zj'en Hayırlı Uğurlu Olsun. Nakil Bitince Bir Ormanlı Yaparız. :)
ZJ bayrağına asla bırakmayacağım, bu beni en az 5 sene daha idare eder, sonrasında yine yeniden ZJ...! :)
-
Alıntı:
Evet yaaa ??? bu lastikler neden bu kadar küçük ?!? neredeyse orjinal fabrika çıkış lastiklerinden de küçük..., dur bir gidip şu benim siyah ZJ' nin stepnesişne bir bakayım kaçmış..., hiç kullanılmamışta... ( havam batsın...! :) )
-
-
hayirli olsun,bu model de bu kadar temiz bir arac gormedim,koc muzesinden mi caldin abi. gozu go... nede )))
-
Alıntı:
hayirli olsun,bu model de bu kadar temiz bir arac gormedim,koc muzesinden mi caldin abi. gozu go... nede )))
Herzaman derim ; 93-95 ZJ' lerin iç dizaynı özellikle göğüs çoook daha jeep ruhunu, çizgilerini ve karakterini taşıyor, sert ve köşeli hatlara sahip, oysa 96' dan sonrası hertaraf ovalleşti..., japon binek arabalarından farkı kalmadı.... :)
-
Ergün Abi, fabrikada depoda kalmış sıfır araba mı buldun? O nasıl bir temizliktir öyle :)
Alıntı:
Ayakkabilarimizi yeniledik
Bu janlardan ben de gördüm. Düşündüm hatta. 5x127 16 inc olarak var. O yüzden küçük geldi size. Benim araç da 16 inç.
-
andoutdoor'dan şişme yatak için çakmaktan çalışan kompresör aldım....mangal yelleme derdi de bitti artık :D :D :D
-
ergun abi valla kıyma o araca çok temiz beee
-
kıyma canım arabaya :) bu sözü biyerden hatırlar gibi oldum :)
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Ergün Abi, fabrikada depoda kalmış sıfır araba mı buldun? O nasıl bir temizliktir öyle :)
İlk sahibinden..., zamanında 80.000,- dolara almış.
alındığından bu güne sadece Hilton'un kapalı otoparkında durmuş, ve Çiftkurtlar'ın servisinin dışında hiç bir yere kurcalatılmamış...
-
Alıntı:
İlk sahibinden, alındığından bu güne sadece Hilton'un kapalı otoparkında durmuş, sadece Çiftkurtlar'ın servisinde bakımları yapılmış.
Motordan hiç ses gelmiyor, tipik Amerikan arabası, hala orjinal ekzosu...
İlk sahibi 80.000,- Dolara'a almış, hiç araziye girmemiş, hiç LPG takılmamış...
-
Alıntı:
Dragon Nickli Üyeden Alıntı
Hahaha günün sözü olur :D
-
Alıntı:
yoo orjinal ölçüsü 16" 225/70/16
-
Alıntı:
Dragon Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım sana çok söylemiştik :)
-
Alıntı:
yoo orjinal ölçüsü 16" 225/70/16
Jantlari nereden ve kaca aldiniz acaba?
-
Alıntı:
bu jantlari 2 sene once kullandim,asfalt icin gorununum guzel. ama camurda cok sikintili.desenden dolayi camur ic taraflara takili kaliyor ve 80 km ulasinca muthis balans yapıyor.her araziden sonra hemen yikamaya gidip iyice elle temizlemek lazim. zulum bence. para delik candir)))
-
Ergun abi güle güle kullan aracını,çok beğendim.Bu temizlikte WJ bile bulmak zor.
-
Alıntı:
bu jantlari 2 sene once kullandim,asfalt icin gorununum guzel. ama camurda cok sikintili.desenden dolayi camur ic taraflara takili kaliyor ve 80 km ulasinca muthis balans yapıyor.her araziden sonra hemen yikamaya gidip iyice elle temizlemek lazim. zulum bence. para delik candir)))
Doğrudur abi ama ben çamura hiç girmiyorum :) Benim işim asfalt :)
-
Alıntı:
Jantınız hayırlı olsun.
Fakat bu Jantların iç göbeği Zj'lerin göbeğinden büyüktür, yani jant aks kafasına oturmadığından yük Bijonlara binmekte olup, yüksek süratde tehlike arzedecektir bilginize, Acilen göbeğe uyumlu Flanş yaptırın derim iyi günler.
-
Alıntı:
Jantınız hayırlı olsun.
Fakat bu Jantların iç göbeği Zj'lerin göbeğinden büyüktür, yani jant aks kafasına oturmadığından yük Bijonlara binmekte olup, yüksek süratde tehlike arzedecektir bilginize, Acilen göbeğe uyumlu Flanş yaptırın derim iyi günler.
WJ'ler için de aynı durum geçerli mi?
-
Alıntı:
WJ'ler için de aynı durum geçerli mi?
Bunu iyi bir kontrol et / ettir...., ÖNEMLİ BİR KONU.
-
Alıntı:
Bunu iyi bir kontrol et / ettir...., ÖNEMLİ BİR KONU.
Eger bu janttan almaya niyetlenirsem muhakkak abi.
-
Almadan önce boş Jantı Aksın üstüne koyun boşluk olmaması gerekir.
-
Alıntı:
Jantınız hayırlı olsun.
uyarınız için teşekkür ederim zaten önce jant göbeklerine bilezik yapıldı ondan sonra takıldı eski bir lastikçi olunca onu hemen hallettim
-
Alıntı:
istanbulda bulunan pek çok arkadaş tanır ................ den almıştım