Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
degrente Nickli Üyeden Alıntı
Yakıt tüketim yaparken LPG fiyatını neye göre hesaplıyorsunuz dün Erdek'te LPG. aldığımda gerçi pompacının söylemi ile başlayan isyanım sonucunda facede yazdığım yazı sonrası LPG fiyatının 2 TL ile 2.74 arasında değiştiğini gördüm .Türkiye'nin çeşitli yerlerinde tatilde olan arkadaşlarım aldıkları fiyatları paylaştı. Şimdi 2 tl ye alanla 2.74 de alan kişi km de yaktığı yakıtı tl bazında nasıl karşılaştıracak hatta başkan 1.79 tl gibi rakamdan bahsetti hadi buyrun bakalım başkan 0.40 kuruşa çok derken ben 2.51 ile aldığım gazla 0.65 kuruşa ne diyeyim
Cenk Bey siz Erdek'te o fiyattan almışsınız ben istanbul'da Opet'ten alıyorum zamdan önce 1.94 aldım hatta Sefaköy deki Opet'te kampanya oluyor belli günler 1.89 alıyordum.Yenikapı'da bulunan Opet'te aynı gaz o zaman 2.48 di İstanbul'da şu ana kadar gördüğüm en pahalı gazı satıyor.Zamdan sonra ne kadar yapmıştır onu bilmiyorum :(
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Orjinal candır Kadir, Bazı büyüklerimiz'e duyrulur :))))Dimi Fuat Bey ;)
2" orjinalliÄŸi bozmazzzz [emoji2]
-
192 km de 70 tl gaz yakmış tamamı şehir içinde akıcı trafik de 2" yükseltme 225 70 16 standart yazlık lastik gaz 2.09 dan alındı
-
275/70/16 MT lastik 5 yetişkin bagaj full dolu+ tavan sepeti dolu aracın bilgisi 24.9 lt yakıt bilgisi 39.84 lt lpg 210 km yol
-
Güncel değerim..
Şehiriçi...245 70 16 lastikler..
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2aa0a974e7.jpg
Sony Xperia Z5
-
Alıntı:
erolkan Nickli Üyeden Alıntı
Olamazzzzzzz [emoji20]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Olamazzzzzzz [emoji20]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oldu bile ;-)
Sony Xperia Z5
-
Alıntı:
erolkan Nickli Üyeden Alıntı
Oldu bile ;-)
Sony Xperia Z5
Maşşalah çok iyi değerler :)
-
Lpg kitini kontrol ettir.4.7 grand cherokee brc kit var ve uzun yolda 33 kr yakiyor
-
Ayarlari duzgun yapilmis ve dikkatli kullanilan her LPG kit, ayni konfigurasyondaki her aracta asagi yukari ayni yaktirir
Tap tapa tapa tap... Tap tap
-
-
Bodrumdan dönüyorum Akhisardayım, 140 sabit geliyorum, 30-35 kuruş arası bişeydeyim😉
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Levent ve bulentin bildirimden sonra bu konuyu siliyorum olmaz olsun tuketim konusu
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Tüpsüz neyin 45 kuruşu bu?! 1 lira sabit yakan araçta? Bizim ki başka 5.2 mi?
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Bodrumdan dönüyorum Akhisardayım, 140 sabit geliyorum, 30-35 kuruÅŸ arası biÅŸeydeyimí ½í¸‰
LPG % kaçlık bir tasarruf sağlıyor abi???
Hem de o hızlarda...
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Levent ve bulentin bildirimden sonra bu konuyu siliyorum olmaz olsun tuketim konusu
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala iddia ediyorum abi benzinde, kullandığımız şehir içi güzergahında, deli gibi saatlerce trafiğe girmezsen 45kr. :D :D :D
LPG'de şehir içi 30-35kr doğru ise, LPG şu anki benzin fiyatlarına göre %30'a kadar tasarruf sağlıyor ise benim arabanın yaptığım işlere göre 45kr yakması çok normal... Yani bir enteresanlık yok... Değil mi?
Ve uzun yolda Bülent ve Levent abi ile aynı yakarım benzinde... Aksini iddia eden olup da 10-15 sayfa sonra 20kr yakıyorum derseniz kavga çıkar bu sefer :D :D :D
-
Cruise controlde ortalama hız 120 km de çıkan bu sonuca bende çok şaşırdım fakat şeğir içinde 50 kuruş altına düşemedim bu araçlar trafik olmayan ortamlarda sonucu çok değiştiriyor neredeyse trafikli/trafiksiz farkı yarı yarıya
Grand cherokee 5.2 1997
-
Ä°zmir edremit, 197 km yol gittikten sonra 62 TL gaz aldim guncel fiyatlardan, stock wj, 2 kisi, bagaj dolu arti 2 bisiklet bagaj kapaginda, 100 km/s sabit
Tap tapa tapa tap... Tap tap
-
Alıntı:
Bülent Nickli Üyeden Alıntı
Cruise controlde ortalama hız 120 km de çıkan bu sonuca bende çok şaşırdım fakat şeğir içinde 50 kuruş altına düşemedim bu araçlar trafik olmayan ortamlarda sonucu çok değiştiriyor neredeyse trafikli/trafiksiz farkı yarı yarıya
Grand cherokee 5.2 1997
doğrudur trafikli trafiksiz aynen öyle farkediyor ...uzun yolda bi nevi rolantide gidiyorsun hacim büyük devir çevirmeyince yakmıyor ...sürekli uzun yol yapmak lazım
-
Cumartesi günü öğlen 4 de 4.Levent-Silivri toplam 184 km yol mahmutbey gişe trafiği (istanbulu bilen arkadaş trafiğin durumunu iyi bilirler) 275-70-16 MT lastikle 44 lt lpg harcadım. Gazı 2.17 den aldım ve otobanda 100 km hız ile gittim( bahçeşehir kavşağı sonrası)dönüş yolu iyiydi dur kalk yapmadım ama ikinci köprüyü geçtikten sonra yandex beni ara yollara saptırdı bu sayede dur kalktan kurtuldum ama 50 km hızı geçemedim .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Uzun yolda hız sabitleyiciyle gerçekten az yakıyor
O yüzden uzun yolda benzinde kullanacagım :-)
Sony Xperia Z5