Evet borular sıkıntı olacak gibi, ama taktırmaktan vazgeçmeyeceğim kutu üzerinde 35 kilo yazıyordu sanıyorsam :)
Yazdırılabilir Görünüm
Kadir, bence direk telefon ile ulaşırsan sorun yaşamazsın, demir kaliteli bir şeye benziyor belki sanayii de ufak bir modifikasyon ile portatif çeki demiri haline de getirebilir, ortadan delik delip bir mil yardımı ile sadece anlık lazım olduğunda takılabilir bir şey yapılabilir ben bir soracağım taktıracağım yere :)
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Kadir, bence direk telefon ile ulaşırsan sorun yaşamazsın, demir kaliteli bir şeye benziyor belki sanayii de ufak bir modifikasyon ile portatif çeki demiri haline de getirebilir, ortadan delik delip bir mil yardımı ile sadece anlık lazım olduğunda takılabilir bir şey yapılabilir ben bir soracağım taktıracağım yere :)
Az önce Güven Bey ile görüştüm, oldukça ilgilendi ve geri çağırma olduğu bilgisini verdi 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Az önce güven bey aradı yarın eğer müsait olursam gidip taktırcam ☺️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eklenti 1318
Öyleyse parçayı taktırmadan önce LPG dolum hortumunuzun yerini değiştirtmeniz gerekebilir :D
Ve hararet 95-100 civarı ideal, 110 civarı ise yaz sıcağında normal denilebilecek son sıcaklık diye biliyorum ben.
Merhaba,
Kutu detayları bunlar, 13 kilo evet :)Eklenti 1328Eklenti 1329