Yazdırılabilir Görünüm
-
-
Alıntı:
adventure Nickli Üyeden Alıntı
Hepsinden yaz
jeepi alınca kesenin ağzını açtım diyosun :)
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
O nasıl oluyor hocam? Bilgi verebilir misin? Kim yapıyor iadeyi?
Direk Amazon yapıyor.
Daha önce ps4 alan arkadaşlar vardı, önce kestiler gümrük vergisi (ürün bedeli 75 euro dan fazla olduğu için) sonrasında iade ettiler
-
Alıntı:
entropy Nickli Üyeden Alıntı
Direk Amazon yapıyor.
Daha önce ps4 alan arkadaşlar vardı, önce kestiler gümrük vergisi (ürün bedeli 75 euro dan fazla olduğu için) sonrasında iade ettiler
Ben ebay'den stop soylemek istiyorum ama 400₺ lik urun icin 200 gumruk var. Bunun takilmama olayi tamamen sans galiba? Diyelim takilmadi. Ebay'de de iade var mi acaba? Yani proseduru tam anlayamadim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
Ben ebay'den stop soylemek istiyorum ama 400₺ lik urun icin 200 gumruk var. Bunun takilmama olayi tamamen sans galiba? Diyelim takilmadi. Ebay'de de iade var mi acaba? Yani proseduru tam anlayamadim.
Ebay da bu tip bir durumum hiç olmadı onun için net bir şey söyleyemem :(
Amazon kurumsal olduğu için bu tür iadelerde hiç sorun yaşamazsın.
Ben bundan önceki 2004 model crd ye 11 usd te kargo dahil yan ayna getirmiştim Amazon dan. Tekrar yazıyorum 11 usd :)
-
Satilik ikinci el sapa saglam flow master 250 tl
-
Mert abi ben de eft yaptım hesabına wj cam rüzgarlığı için. pazartesi hesabında olur. konuştuğumuz gibi, eğer zamanı uydurabilirsem birlikte de gidebiliriz
-
Alıntı:
entropy Nickli Üyeden Alıntı
Ebay da bu tip bir durumum hiç olmadı onun için net bir şey söyleyemem :(
Amazon kurumsal olduğu için bu tür iadelerde hiç sorun yaşamazsın.
Ben bundan önceki 2004 model crd ye 11 usd te kargo dahil yan ayna getirmiştim Amazon dan. Tekrar yazıyorum 11 usd :)
İkinci el mi? Sifir mi? Yani sifirsa eger Amazon'da ben bu tarz düşeş seylere hic rastlamadim. Ebay'e iyi derecede hakimim ama Amazon'a degil,
-
Alıntı:
İkinci el mi? Sifir mi? Yani sifirsa eger Amazon'da ben bu tarz düşeş seylere hic rastlamadim. Ebay'e iyi derecede hakimim ama Amazon'a degil,
sıfır tabiki.
amazon u biraz incele derim :)
-
başkan eft yi yaptım yarın sabah hesabında olması lazım
-
arkadaşlar salı günü alımları yapacağım paraları gönderin lütfen gecikmeyelim...
-
-
Flow için 1 saate havaleyi yapıyorum
-
[QUOTE=Han Solo;23160]
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar kimler ne istiyor neye ihtiyacı var toplu bir liste yapıp birkaç yerden fiyatlara bakıp indirim almaya çalışalım bakalım ne kadar etkili olacak. alttakilerin dışında istediğiniz ürünler varsa tahmini fiyatlarını yazıp listeleyelim. bakalım toplu alımda avantajımız ne kadar olacak. yalnız şöyle bir dezavantaj olabilir 5 kişi flowmaser ister indirimli 400 e buluruz anlaşırız ondan sonra yok ben 350 den fazla vermem diyip bu 5 kişiden vazgeçenler olursa kalanlar için dezavantajlı bir durum ortaya çıkar. şimdi aklımdakileri yazayım bi...1 hafta ya kadar listemiz tam oturursa zaten 2-3 nokta var alabileceğimiz onlara bu listeyi verip ne kadar indirim yaptıklarına bakarız sonrasında topluca hepsini alır kargolarım sahiplerine. yalnız kredi kartı karıştırmadan hepsini nakit olarak düşünelim lütfen karışmasın hesaplar.
Flowmaster super 44 (450-500 tl)
1- Bülent Ateş
99-04 wj rugged ridge cam rüzgarlığı (tahmini 250 tl indirimli ne olur bilinmez)
1- bülent Ateş
2- Samet Aygül
1993-1998 ZJ ön kaput rüzgarlığı
1-Mert birincioÄŸlu
99-04 wj kaput rüzgarlığı
1-Samet
wj spacer
1- bülent Ateş
zj spacer
1- Mert
2-bende spacer istiyorum
-