Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
musty.skr Nickli Üyeden Alıntı
Abi aux a takılan cihazlar elektirik istiyor usb yapsak daha güzel olucak. Usb takıyosun çalışıyo şarj derdi yok kablo yok ;)
Kafama takılan aux çıkışını usb ye dönüştüren küçük kablo işimize yararmı usb nin içindeki mp3 leri okur mu.
Keske olsa o zaman iş ucuza çözülüyor
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c1c7c4e2ce.jpg
Vallahi süper olur gerçekten
-
Åžirkette sohbet ediyorduk bir arkadaÅŸ;
-Abi bende var o cihaz dedi ve getirdi verdi arabasındaymış olursa al kullan dedi [emoji41] şansa bak tamda benim sipariş edeceğim cihaz [emoji38]
Zj ye montajı konusunda destek rica ediyorum :) küllüğü kullanmıyorum içine oturursa oraya koyabilirim belki ;)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...10955274f6.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...00530cd5df.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2c8e31afac.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Biz kafayı yemişiz diyorum en güzel satıp bi köye yerleşip orda huzur içinde yaşamak bu nedir böyle [emoji848]
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Biz kafayı yemişiz diyorum en güzel satıp bi köye yerleşip orda huzur içinde yaşamak bu nedir böyle [emoji848]
Kadir,
Müziksiz olmadan araç eksik oluyor :) zamanında keyifle dinlemişler kullanıcıları infinity gold la kaset cd neyse, günümüz teknolojisinde geride kalıyor el atmak lazım [emoji41]
-
Bu gün decoderi bağlatmak için gittim bi dükkan ben yapamam dedi başka biryer tam uyanık malzemeyide bn takarım seninki durur 250tl dedi :)
En son bi arkadaş vardı ona gittim oda saçmalasaydı kendim yapıcaktım gözüm karardı [emoji23]
Neyse o güzel bi dille yaparım ama teyp bırakman lazım cok yogun dedi bugün yapamazsam pazartesi hazır diye anlaştık bıraktım 50tl halledicek :)
-
siz canavar da teyp mi dinliyorsunuz ben egzoz sesini dinliyorum hepsine om basar yahu :)
-
Alıntı:
Kadir,
Müziksiz olmadan araç eksik oluyor :) zamanında keyifle dinlemişler kullanıcıları infinity gold la kaset cd neyse, günümüz teknolojisinde geride kalıyor el atmak lazım [emoji41]
Aynen katılıyorum ben aldığımdan beri hiç kullanmadım çünkü üstündeki orj değil benden önceki sahibinde hırsız girmiş göğüslüğü paramparça yapmış onun yerine başka takılmış ama oda çızır çızır dinlenmiyor cepten kablosuz hoperlor ile arada dinliyorum [emoji36]
-
Alıntı:
MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı
siz canavar da teyp mi dinliyorsunuz ben egzoz sesini dinliyorum hepsine om basar yahu :)
60'lar 70'ler American rock n roll parçalarla v8 sesi daha güzel oluyor [emoji41]
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Aynen katılıyorum ben aldığımdan beri hiç kullanmadım çünkü üstündeki orj değil benden önceki sahibinde hırsız girmiş göğüslüğü paramparça yapmış onun yerine başka takılmış ama oda çızır çızır dinlenmiyor cepten kablosuz hoperlor ile arada dinliyorum [emoji36]
Kadir,
Madem orjinali yok, güzel bi dokunmatik ekranlı alsana araç kitide oluyor çoğunda görüşmelerinide öyle yaparsın
-
Alıntı:
Kadir,
Madem orjinali yok, güzel bi dokunmatik ekranlı alsana araç kitide oluyor çoğunda görüşmelerinide öyle yaparsın
Android işletim sistemli double din almak istiyorum ama çok çirkin geliyo gözüme orj takmak istiyorum o havası çok hoş geliyor
-
WK oncesine modern teyp yakismiyor. Retro American ruhunu bozuyor.
-
Alıntı:
MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle.katılıyorum.MuhteÅŸem.abi.motor.sesi. egzoz.sesi.en.huzur.verici.melodi.:)orjinalliÄŸini .korumak.adına.görsel.anlamda.burak.arkadaşımÄ ±n.fikrine.katılıyorum.bendede.yeni.nesil.teyp.v ar.alırken.öyle.aldım.aracımı.orjinal.teyp.ar ayışlarına.baÅŸladım.:)
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Aynen kardeşim one öyle 70 lik hatunun sarışın olması gibi bişi [emoji23]
-
Alıntı:
WJ'yi de kat oraya, bir tek ZJ'ye yakışmaz öyle teypler...Senin araban nerden retro oldu la hemen:)
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
WJ'yi de kat oraya, bir tek ZJ'ye yakışmaz öyle teypler...Senin araban nerden retro oldu la hemen:)
Katılıyorum wj nin retroluk bi yanı yok tamamıyla yeni nesil bu zincirin son halkası zj dir
-
Alıntı:
hanci.06 Nickli Üyeden Alıntı
Katılıyorum wj nin retroluk bi yanı yok tamamıyla yeni nesil bu zincirin son halkası zj dir
Aynen Ömer, ağzına sağlık:) Birileri bozulur şimdi bu yazdığıma(ismi lazım değil) bekle gör bak hemen atarlanır korumaya geçer😂😂😂
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Aynen Ömer, ağzına sağlık:) Birileri bozulur şimdi bu yazdığıma(ismi lazım değil) bekle gör bak hemen atarlanır korumaya geçer[emoji23][emoji23][emoji23]
Bozulcak atarlancak bişey yokki bizimki yabik güvercini zorla paçalı yapamazsın herşey ortada[emoji23]
-
Ya yuh GC efsanesi ZJ ile basladi evet ama bunu efsane yapan Son Mohikan WJ'dir agalar siz ne naval okuyorsunuz. Osmanli WK ile beraber cokmeye basladi :)
-
Alıntı:
Ya yuh GC efsanesi ZJ ile basladi evet ama bunu efsane yapan Son Mohikan WJ'dir agalar siz ne naval okuyorsunuz. Osmanli WK ile beraber cokmeye basladi :)
Bizde onu diyoruz hacı abi wj cıktı mertlik bozuldu[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
-
çok.özür.dileyerek.söylüyorum.ben.kitabı.son .sayfasından.okumaya.başladığım.için.5.2.v8. zj.yani.bu.saatten.sonra.hiçbir.model.beni.zj.kad ar.tatm,n.edemez. Rosie Huntington.oda.model.yani.kusuruma.bakmayın:(