teşekkürler.........
Yazdırılabilir Görünüm
Hangi usta bilmiyorum. 3. ve 6. Sanayide ise tanırım bu 2 sanayide 1 kişi var derim isim vermiyim. Iyi usta bilgili ama inanın bu ustalardan aldığınız fiyatları birde yetkili servise sorun derim. Bende yetkili servisden döndüm bir ara sanayi ustalarına bir kaçıyla benim ve tanıdığım zj ci arkadaşlarla dilimiz yandı. Bir arkadaş kendisi ile ailece görüşürüm. Çalışan arabayı götürüp ustadan çekici ile başka bir yere çektiğimiz oldu. Okursa kendi söylenir gene ustaya ;) bende olumsuz olaylar yaşadım. Ilk başlarda cazip gelen fiyatlar, hoş sohbet ayak alışınca ve araştırmadan gidildiğinde gazoz ağacına dönüyorsunuz. Tekrar servise döndüm. Kafam rahat. Tabi yağ değişimi gibi şeylerle gitmiyorum. Ama direk motor aksamı dif. ve şanzıman gibi konularda tek adres derim. Yunus arkadaşım şu yazdığımı okursa döktürür. Şanzıman yağ değişiminde sevgili ustamızın şanzımanın içindeki çapakları toplayan mıknatısı düşürüp parçalaması ardından bir işe yaramıyor demesi komik bir olaydır. ;)
ALLAH yanlış insanlarla karşılaştırmasın;
her konuda tamir için hem maldan hem paradan olup birde memnun olmamak insanın kendisini aptal hisstmesine neden oluyor :)