Yazdırılabilir Görünüm
-
Ön diferansiyel koruma kapağını yeniden söktüm, araçta yükseltme olmadığı ve yeni kapağın et kalınlığı eskiye oranla çok fazla olduğundan, kasislerden hızlı geçerken track bar ın bağlandığı kulaklardan birine çarpıyordu. Birşey daha öğrenmiş oldum
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Ön diferansiyel koruma kapağını yeniden söktüm, araçta yükseltme olmadığı ve yeni kapağın et kalınlığı eskiye oranla çok fazla olduğundan, kasislerden hızlı geçerken track bar ın bağlandığı kulaklardan birine çarpıyordu. Birşey daha öğrenmiş oldum
O kadar uğraşana kadar yükseltseydin :)
-
Yok o zaman seninkine benzerdi, HoÅŸuma gitmezdi
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Würth'ün radyatör temizleyicisi ile radyatör temizlendi, 3 lt. Febi kırmızı antifiriz kondu. Hararet durumu tekrar kontrol edilecek.
Kontrol amaçlı yol yapıldı, 30 dk.lık bir tırmanma sonrası hararet yükselmedi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Park sensörü taktık....
-
-
Çok cesursun başkan 😱
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Kontrol amaçlı yol yapıldı, 30 dk.lık bir tırmanma sonrası hararet yükselmedi.
Benim bugün tavan konsulü 38 dereceyi gösterirken hararet ibresi dur kal trafikte niheyet normale tam dik pozisyona geldi..., çok mutlu oldum :), ama yine termik devreye girmedi.... :(
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
motoru yağ sökücü spreyle temizleyip yıkadım
İnci akü karizmayı çizdi beaaah!!! :)
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Çok cesursun baÅŸkan í ½í¸±
Katılıyorum...., motor yıkamak mı ?!?!?
-
Getirin sizinkileri de yikiyayim ..sahi ya niye korkuyosunuz yikamaktan. Ben yillardir yikiyorum tazyikli mazyikli kopuklu
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Getirin sizinkileri de yikiyayim ..sahi ya niye korkuyosunuz yikamaktan. Ben yillardir yikiyorum tazyikli mazyikli kopuklu
Böyle devam et Başkan...! acısı şimdi değil, bir kaç sene sonra çıkar, her tarafı full elektronik soketlerlerin oksitlenmeye başladıklarında görürüm seni....
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
Böyle devam et Başkan...! acısı şimdi değil, bir kaç sene sonra çıkar, her tarafı full elektronik soketlerlerin oksitlenmeye başladıklarında görürüm seni....
Motor tamamen kapalı bir ortamda çalışır....! Tek sebep bu !
-
Alıntı:
Ergun abi motor yikama isini sadece yazin oglen sicaginda yapiyorum sonra da kaput acik ruzgarli gunesli bi ortamda aksama kasar duruyo kaldi ki 5900 cc motor calisinca muazzam bir sicaklik ortaya cikiyor nem islaklik kalir mi hic
-
Motor cillop gibi olmuş çok hoşuma gitti . Mert yağ sökücü sprey dediğin ne kardeş şunun adını versen de bende kullansam
-
Yazmayı unuttum. Arkadaki 10'lu CD changer cd leri içeri çekmede kızaklarda sıkıntı yapıyordu, çekse de okumuyordu. Hem kızak tamir oldu, hem optik okuyucu değişti.
Ön taraftaki tek cd yeri de okumuyor. Bi ara da ona baktırırız.
Radyo da net kanalları çekmemeye başladı. Antel bozuldu galiba.
-
Alıntı:
y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı
Motor cillop gibi olmuş çok hoşuma gitti . Mert yağ sökücü sprey dediğin ne kardeş şunun adını versen de bende kullansam
abi adını unuttum kutuyu da çöpe attım mavi renkli bir sıvıydı benzinciden almıştım engine degreaser yazıyodu üstünde. cam fıs fıs şişesinde....yağları iyi söküyordu..
-
Alıntı:
İnci akü karizmayı çizdi beaaah!!! :)
Abi inci akü iyidir. :D Stinger, optima gibi extreme markaları saymazsak en iyisi İnci'dir hatta.
-
Alıntı:
Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı
Abi inci akü iyidir. :D Stinger, optima gibi extreme markaları saymazsak en iyisi İnci'dir hatta.
Benim önceki akü garip bir marka 65 lik ti, 100 lük inci aldım 2 ay önce bir kez sorun yaşatmadı eskisi zayıf idi, bende inci diyenler denim :)
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Alıntı:
Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı
Benim önceki akü garip bir marka 65 lik ti, 100 lük inci aldım 2 ay önce bir kez sorun yaşatmadı eskisi zayıf idi, bende inci diyenler denim :)
-
İnci'nin nano gold serisi var cca değeri 1000 ampere yakın :D Gerçekten en pahalı markalardan biridir. Bekliyorum aküm sıfır, bitse de inci alsam diye. :D