Yazdırılabilir Görünüm
-
Evet dayanamadım bende siparişi verdim Flowmaster 44 için. Sağol Mert başkan 😀
Xperia Z
-
Alıntı:
erolkan Nickli Üyeden Alıntı
Evet dayanamadım bende siparişi verdim Flowmaster 44 için. Sağol Mert başkan 😀
Xperia Z
Gule gule kullan...arkadaslar siparisleri tealim aldim yarin kargo yapacagim adreslerinizi bildirin bana
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Goktu flowmaster teslim ettim emreninki de.teslim oldu sayilir aksam gokhan abiye vercem.digerleri yarin kargo ..gemen takin videolari bekliyorum gencler...
-
-
Mert Aslan kardesım,cok tesekkur ederım :)
sayende flowmaster 44 susturucuyu aldım.Bırde gelıp teslım ettın daha ne denır kı?
on numarasın :rolleyes::rolleyes:
-
Spacerlar ne kadardı?
Xperia Z
-
Alıntı:
2fast4u Nickli Üyeden Alıntı
Mert Aslan kardesım,cok tesekkur ederım :)
sayende flowmaster 44 susturucuyu aldım.Bırde gelıp teslım ettın daha ne denır kı?
on numarasın :rolleyes::rolleyes:
rica ederim abi hadi yarın tak da bakalım nasıl olacak...sağ çıkış arkaya gelecek unutma :)
-
Alıntı:
Spacerlar ne kadardı?
Xperia Z
sormadım abi hiç...
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Goktu flowmaster teslim ettim emreninki de.teslim oldu sayilir aksam gokhan abiye vercem.digerleri yarin kargo ..gemen takin videolari bekliyorum gencler...
Eline emeğine sağlık Mert Başkan, çok teşekkür ederiz, teslim aldık bizde, cumartesi müsait olursak takacağız.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Alıntı:
Eline emeğine sağlık Mert Başkan, çok teşekkür ederiz, teslim aldık bizde, cumartesi müsait olursak takacağız.
-
Alıntı:
Başkan selam, kargoya verebildin mi benimkini? Verince kargo bilgisi de paylaşırsan sevinirim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Başkan selam, kargoya verebildin mi benimkini? Verince kargo bilgisi de paylaşırsan sevinirim.
yarın verecegim abi haber ederim...
-
Alıntı:
Ok. Teşekkür ederim :)
-
Flowmaster ı hemen ilk iş sabah taktırdım. Düz borudan sonra ses gayet sakin geldi. Düz boruda ses daha vahşiydi 😀
Videonun yüklenmesini bekliyorum..
Xperia Z
-
Alıntı:
Ok. Teşekkür ederim :)
Başkan haber ederim dedin ama ses çıkmadı verebildin mi kargoyu?
-
Alıntı:
Başkan herkes taktı bile kargoda mı bir problem oldu acaba?
-
Alıntı:
Flowmaster ı hemen ilk iş sabah taktırdım. Düz borudan sonra ses gayet sakin geldi. Düz boruda ses daha vahşiydi 😀
Videonun yüklenmesini bekliyorum..
Xperia Z
hani video nerde...
-
Alıntı:
Başkan herkes taktı bile kargoda mı bir problem oldu acaba?
abi kaç gündür yanımda gezdirdim ha bugün ha yarın derken bir türlü vakit olmadı. affet beni. bugün aras kargo ile seninki ve muhteşem abininki çıkıyor yola . güle güle kullanın...
-
Alıntı:
abi kaç gündür yanımda gezdirdim ha bugün ha yarın derken bir türlü vakit olmadı. affet beni. bugün aras kargo ile seninki ve muhteşem abininki çıkıyor yola . güle güle kullanın...
Tamam çok teşekkür ederim, kargoda filan kayboldu zannetmiştim :) Eline emeğine sağlık.
-
Alıntı:
hani video nerde...
https://youtu.be/15PmS6QgZzQ
😀Ama düz borudan sonra Flowmaster çok sessiz geldi bana 😊Düz boruda ses daha vahşiydi 😀
Xperia Z
-
mert kargo numarası verebilecekmisin hala elime ulaşmadıda