Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
jan Nickli Üyeden Alıntı
Bi şey sormak istiyorum bf at mi ta mı ve get takarak 31lik mi taksam acaba veya orjinali bozmadan üstündeki ebatlarda lastik mi almak ve günlük kullanıyorum iş- ev arası offroad ayda 1 kere sizin tavsiyeleriniz nelerdir
get ile yükseltme yapacaksan hiç bulaşma derim...zamanında yaptım ...arabanın kasması bir yana en ufak tümsekte zıpzıp zıplıyorsun....standart aracına standart bf/at takarsan sana yetecektir...soft gezilerde yeterli olacaktır...derin çamur geçişlerini denemezsen sıkıntı çıkmaz...yol performansı da gayet başarılı
-
Alıntı:
blueside Nickli Üyeden Alıntı
Ben cooper At kullanıyorum. Her koşul için memnunum. Tabi çok zorlu şartlarda bilemiyeceğim.
Yok abi çok zor şartlarda kullanmıyorum araca bi get yaptırmaya çalışıyım olmazsa orjinaline lastik alırım yine tşkler şu benzin regülatörü olayına bende bakıyım benzinde denemem lazım tşkler
-
Tabiki olur. Vaktiyle izmir de 2,3 buluşma ayarladık. Hatta 4 yıl önce 29 ekimde çadırlı kalmalı bir gezide oldu. Çok eğlenceliydi. Haberleşelim.
-
Merhaba, 98 zj 5.2 için tps / Krank sensörü ve iac motoruna ihtiyacım var bunları nereden temin edebilirim elinde olan var mı ? kendim değiştirmek istiyorum sanırım çok zor değildir :)
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, 98 zj 5.2 için tps / Krank sensörü ve iac motoruna ihtiyacım var bunları nereden temin edebilirim elinde olan var mı ? kendim değiştirmek istiyorum sanırım çok zor değildir :)
Merhabalar. Değişimi kolay. Malum siteden Mopar getirtebilirsin, buranın yarı fiyatına. Ben kendim getirtmiştim, 2 yıl kadar oldu. Hatta daha önceki sitemizden Samsunlu bir arkadaşa iac ı uygun fiyata satmıştım. Bir arkadaş için getirtmiştim, süpriz bir şekilde arabasını satınca elimde kalmıştı iac ihtiyacı olana gitmiş oldu. Kolay gelsin.
-
Alıntı:
blueside Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar. Değişimi kolay. Malum siteden Mopar getirtebilirsin, buranın yarı fiyatına. Ben kendim getirtmiştim, 2 yıl kadar oldu. Hatta daha önceki sitemizden Samsunlu bir arkadaşa iac ı uygun fiyata satmıştım. Bir arkadaş için getirtmiştim, süpriz bir şekilde arabasını satınca elimde kalmıştı iac ihtiyacı olana gitmiş oldu. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim malum siteye baktım tr gönderimi yapan bulamadım :(
aramaya devam :)
-
Alıntı:
Teşekkür ederim malum siteye baktım tr gönderimi yapan bulamadım :(
aramaya devam :)
Var var , iyi bakın. ;)
-
selamlar
vic ekranında ara ara kafasına göre Service 4wd Switch uyarısı verip duruyor bunun nedeni nedir bi kaç yere baktım ama anlamış değilim bilen varsa anlatırsa çok memnun olurum...
-
Alıntı:
emrearm Nickli Üyeden Alıntı
selamlar
vic ekranında ara ara kafasına göre Service 4wd Switch uyarısı verip duruyor bunun nedeni nedir bi kaç yere baktım ama anlamış değilim bilen varsa anlatırsa çok memnun olurum...
Bozulmaya baslamis olabilir:) hepimizin ki yapti normal, cozumu basit
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
emrearm Nickli Üyeden Alıntı
selamlar
ben de biryerden baktım böyle bir çözüm denemişler...
1-) 4wd switch i sıfıran alıp takmak ya da taktırmak.(önermiyorum çünkü yeniden arızaya geçme ihtimali yüksek, nedeni belirsiz)
2-) Aracın altına girip sürücü koltuğunun altındaki dağıtıcı difransiyelin ön tarafında bulunan 4wd switchini yerinden çıkarıp kontak cleanerla iyice temizlemek.(çözüm olabilir, denemeye değer)
3-) Arazi vitesi levyesinin arasından yeterli miltarda wd40 sıkmak ve arazi vitesiyle biraz aracı 1. vites ve R de kullanmak.
4-) Bu yöntem benim favorim 2. uygulayışımda başarılı oldum.
a-)Aracı çalıştır ve otomatik vitesi P den N ye al.
b-)Arazi vitesini N ye al.
c-)Arazi vitesini 4L ye a.
d-)Otomatik vitesi 1 e tak ve 10 mt. git ve dur.
e-)Otomatik vitesi N ye al.
f-)Arazi vitesini 4L den N ye sertçe 4H ye al.l
g-)Otomatik vitesi 1 e tak ve 10 mt. git ve dur.
ÄŸ-)Otomatik vitesi R ye tak ve 10 mt. git ve dur.
h-)Motoru stop et ve kontağı tam kapat.
ı-)10 sn. bekle.
i-)Motoru N de çalıştır.
-
Gecen gunlerde panik fren yaptigim sirada abs devreye girmedigini ve araci kizakladigini anladim ama snr bos bir alanda tekrar tekrar denedim ayni sekilde kizaklamaya devam etti abs devreye girmiyo bunun tamiri nasil olur abs beyni tamiri olma imkani varmi sensorlerde iptal ozmn ayni zamanda gosterdeki isikda yanmiyo amannn bittim ben :(:(:(:( bunun tamirine kim bakar nasil altindan kalkilir
-
Alıntı:
jan Nickli Üyeden Alıntı
Gecen gunlerde panik fren yaptigim sirada abs devreye girmedigini ve araci kizakladigini anladim ama snr bos bir alanda tekrar tekrar denedim ayni sekilde kizaklamaya devam etti abs devreye girmiyo bunun tamiri nasil olur abs beyni tamiri olma imkani varmi sensorlerde iptal ozmn ayni zamanda gosterdeki isikda yanmiyo amannn bittim ben :(:(:(:( bunun tamirine kim bakar nasil altindan kalkilir
Merhaba,
Geçmiş olsun, Ergun abinin yayınladığı linke bakabilirsiniz belki işinize yarar...
http://www.geze-gen.com/showthread.p...rde-ABS-tamiri
-
Alıntı:
bunu gormemistim tskler
-
Alıntı:
jan Nickli Üyeden Alıntı
bunu gormemistim tskler
Rica ederim umarım sorununuz çözülür...
-
merhaba.internette resimlere baktım ama kırmızı daire içindeki parçanın ne olduğunu ne işe yaradığını bulamadım
fikri olan varmı? Eklenti 629
-
Alıntı:
jan Nickli Üyeden Alıntı
göstergedeki ampulu muayene sorun çıkarmasın yanmasın diye önceki sahibi sökmüş olabilir
-
Alıntı:
platin75 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba.internette resimlere baktım ama kırmızı daire içindeki parçanın ne olduğunu ne işe yaradığını bulamadım
fikri olan varmı?
Eklenti 629
Sanırım o parça hava akışmetre ile ilgiliydi abs hava filtresi altında olması lazım
-
geçenlerde kaputu açtığımda ilginç bir ses duydum sanki daktilo tuşuna gibi çıt çıt çıt :D diye çalışıyordu sonra sesi kesti.acaba ne işe yarar
-
Alıntı:
geçenlerde kaputu açtığımda ilginç bir ses duydum sanki daktilo tuşuna gibi çıt çıt çıt :D diye çalışıyordu sonra sesi kesti.acaba ne işe yarar
Bende aracı yeni yeni tanıyorum sizin gibi :eek:
Üstadlar daha net cevap verecektir aracınız kaç model ona gore tamir ve parça kataloğu bulabilirsiniz ben merak ettiklerimi ordan tespit edip haz. Google danisiyorum ;)
98 ise parça ve tamir kataloğunu yollayabilrim
-
Alıntı:
klima motoru aç kapa aç kapa yapıyodur