sol ve sağ aynaya iki ayrı ilan vermiş
fakat iki ilandada üretim kod no vız vızlarını sadece sol aynanın
görüntüsünü kullanmış bence aynaları takıp denersin çalışıyorsa alırsın
Yazdırılabilir Görünüm
sol ve sağ aynaya iki ayrı ilan vermiş
fakat iki ilandada üretim kod no vız vızlarını sadece sol aynanın
görüntüsünü kullanmış bence aynaları takıp denersin çalışıyorsa alırsın
Tamam, oraya gidip denerim simdi. Fiyat iyi mi sizce eger katlanir ayna ise? İkisine 350 diyecem.
Kabul ederse benim aynalari veririm fiyatan duser belki, ya da yan basamaklarin var onlari veririm.
Eliyle kapatmayi denese adam? Motorlu oldugu icin kapanmaz herhalde? O sekilde de anlasilir ne oldugu?
Motorlular ellede kapanıyor ama önermiyolar
tapatalk kullanılarak ortalık bi yerden üfürüldü
Ya eksik gedik kalmasin diyorum arabada :) Otomatik katlanma guzel sey, hep ozenmisimdir ;)
iste git aynaların ikisininde bağla arabaya çalışıyorsa al :)
Adam elle kapanmiyor dedi. Bana uzak orasi biraz ama mecbur gidecem.
Eger otomatik kapaniyorsa 400 TL iki ayna iyi fiyat sanirim?
Burak bu aynaların aynı zamanda kendi içinde ısıtmalı, ısıtmasız, kararan, kararmayan, katlanan, katlanmayan gibi özellikli olanları da mevcut. Demek istediğim katlanan ayna ararken senin aynanda olan ve çalışan farklı özelliklerden de feragat etme.
Ben olsam katlananla uğraşmazdım. Veledin biri ters yöne iter herhangi bir şeye kızıp, al başına derdi. Karşıdan gelen kamyonun dokunacağı tutar, içindeki mekanizma kırılır.. Aslında yeni ayna gerekir, dünyanın parasıdır.. Çıkma motor bulunursa halledilir, başıma geldi, 1000 tl yerine 100 tl ile kurtuldum...
Dediğim gibi, ben olsam arabanın orijinalliğini hiç bozmazdım..
Orjinalinde zaten katlanir ayna varmis. Dugmesi var. Yan aynalar kirilmis ikisi de, kapanmayan takmislar :)
100 TL gaz, 133 KM.
Pfff.
yuhhh yaklaşık 100 km de 28 lt civarı lpg tüketiyor
artık bunun peşine düş bence
Çok dur kalk trafik 133 KM'nin en fazla %30 kısmıdır.
30 TL 38 KM.
Kopru trafigi de var icinde. Ama cok degil.
Arabayi tedavulden kaldiricam.
Hep aynı yerden mi alıyorsun gazı ?
Degisiyor aldigim yerler ama hep ayni tuketim degerleri :/
Adam gibi bir lpgciye gitmen gerekiyor o zaman başka çare yohtur
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Arkadaşlar, koltuk motorlarından bir tanesinde arıza var. Benim koltuğumun tam kalça kısmını aşağı yukarı oynatan özelliği çalışmıyor. Ki en önemli kısmı, arabaya hakim olamıyorum, benimki aşağıda kalmış. Alt tarafa baktım, motordan ses geliyor titriyor ama hareket yok. Ne önerirsiniz? Kim bakar buna?
Bir de ufak tefek taş izleri için rötüş boya yapacağım. İnce fırça ile boyayı dokundursam yeterli olur herhalde? Kabarık falan durmaz değil mi?
Levent Abi ile görüştük. Bu yakında gidiyorum abi.
Kabarık durmaz ama çizik hattın siyahlamış hali olur en azından çizik milletin gözüne girmezvben siyah fayans derz kalemiyle yaptım :)
Yok abi oyle bel alti boyaya gerek yok. Genel boya iyi durumda zaten. Kucuk tas izleri. Aldim boyayi zaten. Px8 siyah. Deneme yaptim. Gayet iyi oluyor. En azindan o beyazliklar gozune carpmiyor.
Su an benim icin onemli olan koltuk motorunun kalca kismi. Sanirim disli siyirmis. Tamiri oluyor mu bunun? Kim bakar? Elektrikci mi?
Ayarlı pedalların dişlisi sıyırmıştı, servis bir yerde yeni dişli yaptırdı tornada...
Maslak Otogaz Sinan Usta'ya gittim. Ergun Abi'nin arkadasi. Kendisi Atikerci. Zavoli'den arkadasini da cagirdi. Şansıma Benden onceki sahibinde arabamin motoru yapilinca LPG'yi tekrardan takan da Sinan Usta imis. Sagolsun cok ilgilendi Baktilar. Hicbir sorun yok. Aksine degerler on numara cikiyor.
Bi tek bi kac kablo yanlis takilmis, o da sadece benzinden lpg'ye geciste sarsinti yaparmis. Onu duzelttiler.
Arabanin sogukken zor calistigini soyledim. Yesil renkli birseyler siktilar biryerlere.
Ama 100 TL-133KM cok dediler.
Onerileri su oldu, lpg fulleyip, 40 km kadar gezip, ayni pompadan tekrar fullemek. O sekilde hesaplamak. Oncelikle benim olcumlerim dogru mu ona bakicaz. Benim 100 tl gaz alip bitene kadar kullanma yontemim olcumde yanlis olabilirmis. Ama burda siz 100 TL ile sehirici 190 km yaparken beni eksik 60 km hesaplama gibi bir hata yapmam bence cok dusuk bir ihtimal.
Neyse, eger olcumum dogru cikarsa yani arac fazla yakiyorsa bunu benzinle deneyecez. Cunku lpg de sorun olmayip benzinde sorun varsa otomatikmen lpg de cok yakarmis.
Oksijen sensoru arizali olabilir dediler ama oyle olsa ariza isigi yanar.
Anlayacaginiz canım sıkıldı bayagi.
Aksam fulleyip caddede turlayacam bakalim. Sonuc yazarim
Sat kurtul :)
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
Abi cok tesekkurler. Telde konustugumuz uzere, bigun sana gelip yolcu tarafi dislilerini benim tarafla degisiriz.
İbrahim Abi de oyle dedi. Yeni disli yapiliyormus. Ama biz sag taraf sol taraf dislileri degisicez. Yolcu tarafi cok onemli degil.
Ya abiler, birşey soracağım.
Benim aracın orjinal lastik-jant 235/65/17, şu anki ise 255/65/16. Arada sadece 1 mm fark var. Yani fark yok gibi.
Bu kilometre sayaç şaşma olayında, komple lastik dahil çap mı önemli, yoksa jant çapı mı? Komple çap önemli ise, KM sayacımda fark olmaz. Ama janttan ölçüyorsa fark olur.
Arazi sanzimanindan olcuyor
Stoplarin boyasini arttirip parlak siyah hale getirdim. Kullandığım boya Presto Şeffaf Siyah Stop boyası. Bu iş için bu markayı çok öneriyorlar.
Boyayı odamda yaptım dışarda rüzgar olduğu için. Odaya girilmiyor şu an :)
Stoplar çok güzel oldu ama biraz kılcal tozlar yapıştı maalesef.
Bu mevzu muayenede sıkıntı çıkarmaz inşallah.
http://img.tapatalk.com/d/14/04/18/apa9e2e8.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/04/18/ujyhydy4.jpg
Evet cok guzel olmus peki muayenede sorun cikarsa sokulebiliyor mu
Ha bide sinyal verince, frene basınca falan milletin haberi olacak mı acaba :)
Ahanda boyle sokuluyor :@@@@@@
Meyve soyar gibi far soyuyorum.
Birazdan duvara firlaticam. Bi tanesindeki hatayi duzeltip derken rezil ettim. Sentetik tiner cikarmiyor. Yarin selulozik alip deneyecem.
Baska onerisi olan?
http://img.tapatalk.com/d/14/04/18/5upatypu.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/04/18/e2yqeber.jpg
Ya nasil sokecez bunu? Ellerim parcalandi. Sentetik cikarmiyor. Selulozik ise yarar mi?
Yat uyu. Sabaha kendi çıkar gider (bilmiyorum ama selülozik denersin sabaha)
ya niye söktün nasıl söktün ufak hata yüzünden...kıracaksın şimdi bırak hata olsun ufak tefek mundar edeceksin stopları