2003 teki 17" jantlar benim 16"..
Xperia Z
Yazdırılabilir Görünüm
Lastik tabani kacti? Bi sorar misin hocam?
Ayrica belki dogru direksiyon yagi kullanilmistir. Bizimkilerin coguna yanlis sekilde atf koyuyorlar.
Dinc Abi ve ben haftasonu atf olan direksiyon yaglarimizi bosaltip bizim aracin orjinal direksiyon yagindan koyacagiz. Gelismeleri yazariz.
Eee anormal bi durum degil jant durumu o zaman. kaldı geriye bizim mübarek direksiyon kutuları
GCWJ2001
Acaba benin dif.rulmanı sıkıntısı buna sebep olabilirmi?
Xperia Z
Diffle direksiyonun agır olmasının alakası yok benim bildigim kadarıyla direksiyon yağının durumu veya kutusuyla alakalıv
GCWJ2001
Bi konu daha merak ediyorum. Wj de arazi şanzıman yağı ne kadar aralıklarla ve hangi çeşit yağla değiştirilir? Değiştiren varmı,nasıl değiştirilir?
Xperia Z
Bu wj konusunda wjjeeps.com esaslı bir kaynaktır. Aradıklarınızı buradan bulabilirsiniz
GCWJ2001
Evet "transfer cases" bizim arazi de şanzımanının ecnebicesi
GCWJ2001
Direksiyon kutusu için Kesinlikle olmamalı diyor.
GCWJ2001
Ben direksiyon kutusu icin dedim atf4 olmamalı diye. Şanzımana atf4 oluyor. arazi şanzımanına ne oluyo onu unuttum :)
GCWJ2001
sevgili arkadaşlar,
2 tane sorum var :)
1) hareket halindeyken gaz pedalından ayağınızı çektiğiniz zaman yol bilgisayarı anlık tüketim verisini ne gösteriyor?
2) sağ arka el freni tutmuyor, biraz araştırdım da döşemeyi filan sökmek lazım sanırım bunun ayarı ve telini değiştirmek için. bu işi güvenli bir şekilde nerede yaptırabilirim?
Şimdi 2. Soruyu dikkatli okuyunca sağ arka el freninin tutmadıgını nasıl anladınız?
El frenini çektiğinizde araç hareketmi ediyor,gerçi hareket etse de sağ taraf oldugu nasıl anlaşılır?
Xperia Z