yeni basılan stickerlarımız hazır arkadaşlar...kargo adreslerinizi yollarsanız 1 er tane gönderebilirim.
mert@onlinesigorta.com.tr
Yazdırılabilir Görünüm
yeni basılan stickerlarımız hazır arkadaşlar...kargo adreslerinizi yollarsanız 1 er tane gönderebilirim.
mert@onlinesigorta.com.tr
Mert dropbox linki görünmüyor
ardahan yakası!için stickerler bende .teşekkürler
Stickerim ulaştı, teşekkürler.
Araç temizlenince hemen yapıştıracağım.
Ben iki aracıma da uygulamak için biraz adetlice istiyorum (4 küçük + 1 büyük) bedeli karşılığında bu şekilde toplu alım yapabiliyor muyuz? Yoksa 1 adetin üzerinde olanlara vektörel dosya gönderirim kendiniz bastırın derseniz o da olur... :)
emreturkeli@gmail.com
Stickerlarımızı vectörel olarak gönderebilirmisiniz bana 3000 km lik bir yolum var çıkmadan yapıştırayım bende benim yeni dostuma
Bende alabilirmiyim sticker lardan?
Xperia Z
Başkanım, ben de bir türlü ulaşamadım stickera. Zahmet olmazsa İlkay KARAKILIÇ adına Aras Kargo Bolu Şube teslim yollar mısın tekrar. Hatta mümkünse büyüklerden iki tane. :)
Galipustuner@gmail.com
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karavan için 2 küçük, 1 büyük olmak üzere, bana da lazım. ...
Mert abi küçük boy sticker bende ZJ'ye yapıştırmak istiyorum. Kargo adresimi gönderiyim özelden ? Yada vektörel dosyasını mı gönderirsin ?
Bende istemiştim daha önce ama ☺
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mert nasıl edinicez ondan. Kuralınız procedurunuz felan varmı? (kamyon pert oldu, pasli kamyona yapistiramam,merak etmeyin :) )
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mert abi bende mail attım şimdi sana.
Teşekkürler