Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
ankaralı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben aldim. Bunlarin malzemesi ABS Plastik. Kisa surede icine pislik ve toz aliyor, catliyor ve araci eski gosteriyor. Ben almistim.http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...a1a4d5b51b.jpg
Jeep ve 4x4 icin demir yani metal olan var. Ayri ayri onlardan aldim. Cok kaliteli ve ucuz.
Sadece grand cherokee ve v8 yazisini da orjinal mopar silikon krom al cunku metali yok.
Bunu alirsan cok pisman olursun. Orjinali sokmek cok sikintili. Yenisini nizami yapistirmak da oyle. Yapmisken tam yap derim. Yazilarin cikarilmasi icin de yontem anlatairim yapacagin zaman.
Metal yazilar icin istersen adres yollarim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben aldim. Bunlarin malzemesi ABS Plastik. Kisa surede icine pislik ve toz aliyor, catliyor ve araci eski gosteriyor. Ben almistim.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...a1a4d5b51b.jpg
Jeep ve 4x4 icin demir yani metal olan var. Ayri ayri onlardan aldim. Cok kaliteli ve ucuz.
Sadece grand cherokee ve v8 yazisini da orjinal mopar silikon krom al cunku metali yok.
Bunu alirsan cok pisman olursun. Orjinali sokmek cok sikintili. Yenisini nizami yapistirmak da oyle. Yapmisken tam yap derim. Yazilarin cikarilmasi icin de yontem anlatairim yapacagin zaman.
burak merhaba,
metal yazılar için adresi
bana özelden atabilir misin?
-
Alıntı:
Malum sitelerden daha ucuza alabilirsiniz. Birkaç aydan sonra soyulmalar başlıyor
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben aldim. Bunlarin malzemesi ABS Plastik. Kisa surede icine pislik ve toz aliyor, catliyor ve araci eski gosteriyor. Ben almistim.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...a1a4d5b51b.jpg
nerden temin ederim adres rica etsem.
-
Benimde ön kaportadaki aşınmış jeep yazısı. Yerinden nasıl sökeceğiz yazıyı?
Xperia Z
-
Alıntı:
erolkan Nickli Üyeden Alıntı
Xperia Z
Fön makinası ile ısıtacaksın, kenarından arkasına ince misina geçirip ileri geri hareketlerle yapışkanını kesip ayıracaksın.
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
Fön makinası ile ısıtacaksın, kenarından arkasına ince misina geçirip ileri geri hareketlerle yapışkanını kesip ayıracaksın.
Boyaya zarar verirmiyim acaba?
Xperia Z
-
Yazıların süngeri kalın, yapıştırmadan kenardan beyaz görünen ince yerleri siyah boya ile boyayın.
Alıntı:
nerden temin ederim adres rica etsem.
Özelden atıyorum.
Alıntı:
Xperia Z
Ergün Abi tam olarak izah etmiş. Kurutma makinesi ayarlayamazsan güneşin alnında beklemesi de yeterli olabilir. Kışın kurutma makinesi de fayda etmez. Isı tabancası lazım. Boyaya zarar verebilirsin evet. Kesici bir şey kullanma hocam. Söktükten sonra pasta cila ile bi orayı temizle, ama referans çizgilerini kaybetme.
Alıntı:
entropy Nickli Üyeden Alıntı
burak merhaba,
metal yazılar için adresi
bana özelden atabilir misin?
Atıyorum.
-
Arkadaşlar wj lerde benzinde ateşleme sırası 1-8-4-3-6-5-7-2 bu şekildeymiş.Şimdi sorum;
Bunu motor üzerinde nasıl anlayacagız?1 hangisi 8 hangisi vs...
-
Alıntı:
Arkadaşlar wj lerde benzinde ateşleme sırası 1-8-4-3-6-5-7-2 bu şekildeymiş.Şimdi sorum;
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...6c37575170.jpg
-
Alıntı:
abi sağ önden başlıyor.
1-3-5-7 saÄŸ, (yani 7 en arka ve saÄŸdaki.)
2-4-6-8 sol
-
-
Şimdi sıra geldi, lpg montajı yapılırken acaba bu sıralama gözönüne alınmışmıdır onu öğrenmeye?Bence gözönüne alınmamıştır :)
-
Alıntı:
Şimdi sıra geldi, lpg montajı yapılırken acaba bu sıralama gözönüne alınmışmıdır onu öğrenmeye?Bence gözönüne alınmamıştır :)
Siralama neredeyse butun araclarin motor blogunda ve/veya etiketle bir sekilde belirtilmiÅŸtir.bu siralama yanlis olursa zaten arac tekler sarsintili calisir.dolayisi ile yanlis montaj pek mumkun degildir.ancak yinede unutmamak gerekir ki lpg ustalarinin bir cogu bundan bj haber tesadufen buluyordur.lpg enjektor kablolarinda sayisal degerler mevcuttur yinede bir goz atmakta fayda vardir
-
Evet bi göz attım,yanılmamışım, eger programdan ayar yapılmamışsa düz sıralama yapılmış..
http://i.hizliresim.com/ZQa4p3.jpg
DiÄŸer tarafta 5-6-7-8 diye gidiyor..
Xperia Z
-
Alıntı:
Evet bi göz attım,yanılmamışım, eger programdan ayar yapılmamışsa düz sıralama yapılmış..
http://i.hizliresim.com/ZQa4p3.jpg
DiÄŸer tarafta 5-6-7-8 diye gidiyor..
Xperia Z
bu numaralar eyi ifade ediyor nu öğrenmek laızm bence.
ateşleme ile ilgili bir hataı sıralama olursa araba daha garip davranmaz mı?
-
Alıntı:
entropy Nickli Üyeden Alıntı
bu numaralar eyi ifade ediyor nu öğrenmek laızm bence.
ateşleme ile ilgili bir hataı sıralama olursa araba daha garip davranmaz mı?
bu numaralar lpg enjektörlerinin sıralama numarasını gösteriyor..Eğer programdan ayar yapmadılarsa düz sıralama yapmışlar lpg de..
-
yani normal ateşleme sırası resmıne bakarsak lpg enjektörlerinde 4 nolu enjektörün yerınde 2 nolu lpg enjektörünün olması gerekıyor..
-
Düz sıralama yapıldığını düşünmüyorum. İlaki ecuden sıralama ayarlanmıştır. Sıralama hatalı olsa motor ya çok sarsıntılı çalışır yada hiç çalışmaz.
Mobil cihazımdan gönderildi.
-
ArkadaÅŸlar merhaba
Wj 4.7 nin soğutma sistemi sıvısını değiştirmek istiyorum lakin içerisinde yeşil renkli antifriz mevcut. Kırmızı organik antifriz ile degistirsek bir sorun olurmu? Oneriniz nedir? İçerisinde hala fabrika dolum antifriz mevcutmus, usta pırıl pırıl hiç gerek yok dedi.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi