Abi cepten gözükmüyor ama pc den açılınca sıkıntı yok..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
dün arka fren balatalarımı ayarladım ...ama denildiği gibi sağa 2 tık sola 2 tık değil bende aşağı yukarı tıklar :) önce tamamen gevşettim 2 tarafı sonra tamamen sıktım sonra 2 şer tık gevşettim el freni yokuşta 4. tıkta zımbalıyor.düzde 3 tık çekme yetiyor
Bugün wj min antifirizini orjanik po antifirizle değiştirdim..
Xperia Z
Yaklaşık bir saat önce başkanın kapısına dayanarak yeni 5.9 nun tps sensörüne el koydum ve hemen gelip kendi 5.2 me montajını yaptım ve ilk marşta o da neeee rolanti orjinal halinde gelmiş 😁
TEŞEKKÜRLER MERT BAŞKAN
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende bugun ciftciler jeep servise gittim bizim araclar icin uygulanacak arka koruma demirini aldim iki adet mapa uygulayip vumartesi aracima monte etmeyi planliyorum
Bu sorum ergun abiye; aracimda mevcut bulunan orjinal jant yerine ofset offroad replika jant mi yoksa orjinal jantlar kalsin 30-40 mm spacer mi uygulasam hangisi daha saglikli olacaktir
ERGUN abi aracı 2'' yükseltik tekerler biraz küüçük ve içeride kaldı hissi uyandırdı biraz dısarıya doğru çekersek boş kalan teker yuvalarını dolu gösterir estetik açıdan fazla ofsete ihtiyacım yok ancak bu spacerler araçları çok yorar şeklinde fikirler sunarlar ne dersin
Aracıma bugün yan cam rüzgarlıkları takdırdım...Eklenti 1541Eklenti 1542Eklenti 1543
Xperia Z
Unutmadan 2-3 ay önce ebay dan getirttiğim çinçon malı gündüz farlarını taktırdım. Bakalım ne kadar dayanacak 😊
Kontağı açınca böyleEklenti 1545
Parkları açınca da
Eklenti 1546
Xperia Z