Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Biraz önce Antalya Birmot'tan aradılar, Çiftçilerden yardım alarak parçanın siparişini vermişler gelince çağıracaklarmış :) 8 günde bu aşamaya kadar geldik :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biraz önce hala neden gelmedi diye aramam üzerine, biz kampanyalar ile ilgili sürekli sipariş veriyoruz ama sizin ile ilgili bir dönüş yok gibi laubali bir cevap verdiler. Çiftçilerden Güven bey'e dönüp onun halletmesini rica ettim ve Jeep merkeze Antalya servisini şikayet ettim.
Sizlerinde yolunuz buraya düşer de servise ihtiyacınız olursa Birmot'tan uzak durun derim. Çünkü numaralarına kadar her bilginin verildiği hatta internetten benim bile ulaşabildiğim bir bilgiye bu kadar zamanda ulaşamayan bir servis araçlarımıza neler yapar kim bilir.
-
Alıntı:
Biraz önce hala neden gelmedi diye aramam üzerine, biz kampanyalar ile ilgili sürekli sipariş veriyoruz ama sizin ile ilgili bir dönüş yok gibi laubali bir cevap verdiler. Çiftçilerden Güven bey'e dönüp onun halletmesini rica ettim ve Jeep merkeze Antalya servisini şikayet ettim.
Sizlerinde yolunuz buraya düşer de servise ihtiyacınız olursa Birmot'tan uzak durun derim. Çünkü numaralarına kadar her bilginin verildiği hatta internetten benim bile ulaşabildiğim bir bilgiye bu kadar zamanda ulaşamayan bir servis araçlarımıza neler yapar kim bilir.
Bu mesajı yazarken Güven bey mailime yanıt vermiş; kargonuzu belirttiğiniz kargo firmasına teslim ettim demiş :)
Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum :)
-
Alıntı:
Biraz önce hala neden gelmedi diye aramam üzerine, biz kampanyalar ile ilgili sürekli sipariş veriyoruz ama sizin ile ilgili bir dönüş yok gibi laubali bir cevap verdiler.
Bende benim araçla ilgili geri dönüş olup olmadıgını öğrenmek için aradım.Aynı şekile benzer cevabı banada verip müşteri hizmetlerinin telefonunu verdiler 444 lü..
onları aradım "böyle böyle durumdan dolayı aracıma geri çağırma varmı"diye öğrenmek istiyorum dedim.Cevap ne olsa beğenirsiniz;
"aracınızda bilgisayar bağlantısı olup olmadıgını mı öğrenmek istiyorsunuz?"
"Yok , aracım uçabiliyormu onu öğrenmek istedim" dedim :)
-
sonra oda 444 22 li bi numara verdi.15 dakıkada ona anlattım derdimi.Oda başta pek anlamadı ama aracın şasi numarasının son 8 hanesini ve telefonumu aldı.Size dönüş yapılacak dedi amma henüz dönen yok :)
-
Bence bir dönüş bekleme :)
Şikayet maili atınca bugün aradılar, Güven bey halletmiş montajını yapalım dediler :) bende uzak durun arabamdan yeter dedim :)
-
Bu konuda Güven Bey i tek geçerim hep ilgili bir kişi kendisine tekrardan teşekkürler :)
-
Dün ve ondan önceki gün deneme sürüşü için 2 araç getirmişti Birmot Antalya.Jeep Cherokee 2.0 dizel limited ve Jeep Renegade 4*2 1.4 multiair manuel araç getirmişlerdi.Satış danışmanı gayet iyi ve bilgiliydi.Bölgemizde Jeep tanıtımının eksikliğinden ve servis olayının sıkıntısından bahsettim biraz.Tanıtım için aracın arazi yeteneklerini öne çıkaracak bi parkurda tanıtımın yapılmasının daha etkili olacagını söyledim.Bunun için Birmot Antalya nın arka tarafında araçlarımızın ve yenı araçların arazi kabiliyetlerini test edilebileği bi parkur hazırladıklarından bahsetti.
Cherokee yi asfaltta test ettik kısa bir süre.İç mekan ferah,arka diz mesafesi bana göre iyi,vites 9 ileri ve sorunsuz,bagaj grand tan sonra biraz ufak geldi.Donanım full versiyon oldugu için üst düzeyde..170Hp ve 350nm tork.Amma ani hızlanmada Wj nin verdiği keyfi vermedi desem yalan olmaz..
Ama benim favorim Srt8.. Benim için hayal olarak kalacak Hemi 6,4 :)
Konuyu biraz dağıttım kusura bakmayın ,kaptırdım kendimi biraz :)
-
Bugün gelen parçayı taktırdım.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...8a06bb9858.jpg
-
Alıntı:
Güle güle kullanın biraz daha içiniz rahat olabilir artık 😀
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Güle güle kullanın biraz daha içiniz rahat olabilir artık 😀
Çok teşekkürler :) yakıştı da kerataya :)
-
Ben bu gün görüştüm çitçiler jeep ile güven bey yardımcı oldu ellerinde kalan son 1 taneyi bana verdi bundan sonra fabrika daha yenisini yapmıyormuş türkiyedeki tüm bayilerin elindede yokmuş bundan sonra da olmayacakmış bilginize
-
bizde kendimiz yapar takarız olmaz mı yani sadece bir kalıba bakıyor
-
Bence olur ben inanıyorum senin elinden ne kurtulur Muhteşem yapalım takalım.
-
çok yakında yapılıp takılacak hatta direksiyon desteğini de yaptırayım diyorum