Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
Umami Nickli Üyeden Alıntı
Fiyat değilde, tadlarında değişiklik olmaya başladı, hafiften yavan tadı var olmamış gibi tadıyor, en çok o sinirime dokunuyor.
O galiba mevsime göre balığın yağ durumunun değişmesiyle alakalı yada Norveç diye çiftlik balığını iteliyorlar bize
tapatalk kullanılarak üfürüldü
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
bugvisor bende düşünüyorum..ne kadar yurtdışında abi değer mi oradan almaya
40 dolardı orta kalite birşey. 25 dolar kadar da bazen kargo tutuyor. Kargo bedavaya gelirse 2 tane isterim No problem. Henüz gecmedim sipariş
-
Yanardağ küllerinden beslenen somonları götürüyoruz kanımca
-
Sos neye benziyordu? Tadı neyi andırıyordu?[/QUOTE]
Tam adamına sordun, asla tarif edemem, baskın olan bir tadı yoktu ama toplamda nefisti :)
-
Kumandanın mesafesini uzatmak için lehim makinesi aldım :)
Bu arada Bug Visor nedir arkadaÅŸlar?
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Kumandanın mesafesini uzatmak için lehim makinesi aldım :)
Bu arada Bug Visor nedir arkadaÅŸlar?
gaput rüzgarlığının süslü ismi galiba:)
-
Böccüklerin kaputa ve cama değilde, bu gaput rüzgarlığının etkisiyle arabanın üstünü yalayarak geçmesini sağlayan ve gaputun önünde boylu boyunca uzanagelen rüzgarlığın en gilizce adı
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Böccüklerin kaputa ve cama değilde, bu gaput rüzgarlığının etkisiyle arabanın üstünü yalayarak geçmesini sağlayan ve gaputun önünde boylu boyunca uzanagelen rüzgarlığın en gilizce adı
bu böcükle ilgili fonksiyonunu bilmiyordum,
görüntü dışında bi işi varmı onuda bilmiyordum ya gerçi :)
saygı duydum
-
kaput rüzgarlığı isteyen kaç kişi var toplu alalım indirim yapsınlar ben de alayım diyorum
-
3-tahsin
tapatalklasaktami talklasak
-
Ben takmam. Görselliği bozamam :)
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Ben takmam. Görselliği bozamam :)
Daha agresif bir gorsellik olacak desem....Yada biskrem versem
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
-
Alıntı:
kaput rüzgarlığı isteyen kaç kişi var toplu alalım indirim yapsınlar ben de alayım diyorum
Ben, yeni ZJ'ye taktığım gibi çıkardım.... :)
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
Ben, yeni ZJ'ye taktığım gibi çıkardım.... :)
niye ki.............
-
Arabanın orijinali en güzeli - standart kullanımda tabii ki.. Bence rüzgarlık çirkin duracağı gibi belli bir süratten sonra ses yapabilir. Ayrıca aracın havayla ilk temas eden ( tampon hariç ) noktasında olacağı için sürat arttıkça ön aks üzerinde farklı bir etki yaratır mı diye de düşünürüm - tabii şeklini bilmeden yazıyorum, belki kıvrımı çok azdır... :)
-
Alıntı:
Daha agresif bir gorsellik olacak desem....Yada biskrem versem
Takmış bir siyah WJ görmem lazım. Hoşuma giderse olabilir.
-
Alıntı:
niye ki.............
Gereksiz, salt görüntü için olan her şey OUT !
http://i394.photobucket.com/albums/p...ps12879c65.jpg
-
-
ben de kendime ve ekip arkadaşlarıma sparco kask ve midland btx1 intercom aldım....malum beyoff yaklaştı
-
Alıntı:
monster Nickli Üyeden Alıntı
waashhhhhhh
anlayamazsınız..., pis yarışçılar ! :)
-
Alıntı:
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı
Fascinating simplicity ;)
-
2 TB seagate hard disk aldım.Bununla beraber toplamda 11 TB oldu.
-
Alıntı:
anarchist Nickli Üyeden Alıntı
2 TB seagate hard disk aldım.Bununla beraber toplamda 11 TB oldu.
ne saklıyorsun bu kadar merak ettim...sonu nereye varacak? evi bi su basacak bütün tbler çöp olacak :(
-
Alıntı:
ne saklıyorsun bu kadar merak ettim...sonu nereye varacak? evi bi su basacak bütün tbler çöp olacak :(
Muhtelif filmler , belgeseller , diziler vs.
Bir nev-i koleksiyon yani. Gelin konuÄŸum olun, film izleyelim diyorum gelmiyorsunuz.
-
Hafta sonu yapılacak kamp için bir adet 2 kişilik kendiliğinden kurulan çadır, iki mat, sandalye, bir adet de tulum aldım. Heyecan dorukta acaba evde bunları kurup denesem mi diye düşünüyorum
-
Alıntı:
Hafta sonu yapılacak kamp için bir adet 2 kişilik kendiliğinden kurulan çadır, iki mat, sandalye, bir adet de tulum aldım. Heyecan dorukta acaba evde bunları kurup denesem mi diye düşünüyorum
bence dene...gidip ilk kampta denersen ve bir eksiği çıkarsa keyfin kaçar...
-
Hayirli olsun... Dene bence bozuk felan cikar keyif kacirir
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, çadırı açtım ama katlayamıyorum şu an salonun ortasında katlanamayan bir çadır var
-
Ve iste olay orada acmasi zevkli kapamasi :) platin koptuÄŸu yer 8 yapican sonra bir daha yuvarlak yapican VVS vs gecen kampta yarim saat ugrastim :)
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
2 kere sekiz yapman gerekiyormuş, birincisi kendiliğinden oluyor ikincisi için ortada bulunan ipi gerdirerek yapman gerekiyor, aslında iş ortadaki kırmızı ipte bitiyormuş, yuh diyorum başka bir şey demiyorum :confused:
-
:)
-
Alıntı:
2 kere sekiz yapman gerekiyormuş, birincisi kendiliğinden oluyor ikincisi için ortada bulunan ipi gerdirerek yapman gerekiyor, aslında iş ortadaki kırmızı ipte bitiyormuş, yuh diyorum başka bir şey demiyorum :confused:
Oğuzhan abi eve değişik bi hava katmıştır eğer kapanmazsa tabii şaka bi yana 8 yap sonra 2ye katla üstüne biraz aban yaparsın kolay gelsin kampda çadır olayında çok rahat ediceksin kurmada, toplama için yorum yok:):):)
-
Bir ara madem kapatamıyorum, bari açılışı evde yapayım diye düşünmedim de değil. :D
-
Sikinti yook kapanir kapanir;)
-
Cadiri yukaridan iki elinle tut.once sol tarafi son sag tarafi kendine dogru katla. Cadir kocaman bir yuvarlak olacak .sonra orta yerinden bastir.bir kosesinden bastir 8 yap.sonra tekrar 8in uc noktalarindan katla ve cember sekline sok. Bu kadar.cok basit
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Biraz önce oğuzhan abi ile dekatlonda karşılaştık... Çadırı almış görevli çocuğu içine sokup 8 yapıp katlamaya çalışıyodu:)) elinden zor aldım :)
-
O düdüklü tencere contası olmayaydı durum fenaydı :o
-
Alıntı:
O düdüklü tencere contası olmayaydı durum fenaydı :o
haaa evet arkadaşlar elimde yanlışlıkla alınmış 8-10 lt düdüklü tencere contası mevcut:) valla bak hiç kullanmadık ...bedavaya satıyorum :)
-
Alıntı:
Dragon Nickli Üyeden Alıntı
haaa evet arkadaşlar elimde yanlışlıkla alınmış 8-10 lt düdüklü tencere contası mevcut:) valla bak hiç kullanmadık ...bedavaya satıyorum :)
O fiyata tencere dahilse ilgilenebilirim, tek başına o fiyata conta biraz pahalı gibi geldi bana.
-
Trakya All Stars fotografi vericez kampta unutmayin:)