Antalya için gittiğiniz ustaları bende öğrenmek isterim mümkünse..
Xperia Z
Yazdırılabilir Görünüm
fuat maşallah renig iyi tutturmuşsun...sunroof da kız gibi maşallah ayaklarına dikkat et iyi bak aman
Eklenti 1695
cam lastikler çok kötü kabarmıştı onalr hallettik fenada olmadı.
birde bu sanruf beni öldürecek gene gideri tıkanmış arabanın içi göl resmen onu temizle giderleri aç onlarla ugraştım. inşaallah bidaha sanruf sorunu yaşamam.
150 liraya mal oldu ama güzel oldu. ustanın dedigi ömürlük malzeme kabarma yırtılma asla olmaz dedi.ankaranın en eski nikalajcısı..
Haha ha ;) Başkan Vallahi aradım adamı adam ben bu işin Şıhıyım Piriyim elimden bir kaçan birde uçan kurtulur diyor:rolleyes: ,hatta kırık malzemeyi sordum.Beyim ben malzemeyi tanıyorum bulurum hatta canın kırmak istiyorsa biraz daha kurcala ben hepsini zaten söküp yeniden takıcam diyor,:confused:bir ara Antalyaya gel bir günde sunroofu yeni gibi al diyor.:eek:( ben daha ıstanbula gidecem antalya ondan sonra )eleman zaten tavancıymış sunroofu olmayana tavanda pencere açıyormuş yaaaa bulduk madeni galiba.:cool:
Tabiiki biz işi biraz sulandırıp latife ediyoruz ama Fuata bu konudaki destegi için ayrıca teşekkür ederim.
Birden de yüklenmeyin, sonradan tatlı tatlı çıkmasın acısı hepimizden;)
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
Ben sözümü geri aldım :) Madeni biz değil adam buldu fakat haberi yok garibin.;)