Yazdırılabilir Görünüm
-
Bugün 2.7 crd aracımızın periyodik bakımını yaptırdım. Kullanım kılavuzunda motor yağı kapasitesi 6,5 litre olarak görünmesine rağmen 8 litre yağ konuldu. Başka servislerden öğrendiğim kadarıyla onlar da 8 litre koyuyormuş. Usta hiçbir şekilde sorun olmayacağını söyledi, bu konuda bilginiz varsa paylaşır mısınız?
-
Alıntı:
eren1977 Nickli Üyeden Alıntı
Bugün 2.7 crd aracımızın periyodik bakımını yaptırdım. Kullanım kılavuzunda motor yağı kapasitesi 6,5 litre olarak görünmesine rağmen 8 litre yağ konuldu. Başka servislerden öğrendiğim kadarıyla onlar da 8 litre koyuyormuş. Usta hiçbir şekilde sorun olmayacağını söyledi, bu konuda bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Fazla yağ köpüklenme yapabilir.köpüklenme yüzünden yağ basıncının düşmesi ve yağ pompasının silindir kafasına yağ yerine köpük göndermesi sonucu silindir kafasında ciddi yağlanma zafiyetleri belirecektir.*
Ancak ne kadarı "fazla"? Bu konuda net bir şey söylemek pek mümkün değil ama %10 civarında bir tolerans sanırım makul kabul ediliyor. Bu da herhalde kabaca yarım litreye (veya biraz daha az) denk gelir.
HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Eren kardeş aracınızın kapasitesi fabrika verilerine göre 6.5lt olmalı en fazla 7 lt diğer 1 lt derhal çektiriniz yada alt tapadan boşaltınız.fazla yağ olduğunuaracın egzozundan çıkan dumanla da anlayabilirsiniz.aracınız sıkışan yağı yakmak suretiyle egzozdan atacaktır.yoğun dumanlı şekilde.yahu bu işgüzar ustalar yokmu" bunlarda hastalık, bişey olmaz, tork anahtarı da neymiş ben elimle güzel ayar veririm" gibi cevaplara hep aşina olduğumuz bir gerçekle karşı karşıyayız.
HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Birçok farklı servisi arayarak sordum hepsi de 8 litre yağ koyulması gerektiğini söyledi.
-
Abiler zj kasa için radyatör'ün sağ tarafı çatlamış onu parça halinde bulabilirsem almam gerekiyor yok bulamazsam radyatör almam gerekiyor, temin edebileceğim tavsiye edebileceğiniz adres var mıdır acaba ? burada bir numara görüştüm ama şuan bulamıyorum bütün parcalarını bulabileceğimizi söylemişti birisi sanırım ikitelli oto saniyedeydi kendisi
-
Alıntı:
eren1977 Nickli Üyeden Alıntı
Birçok farklı servisi arayarak sordum hepsi de 8 litre yağ koyulması gerektiğini söyledi.
Hocam kitapta ne diyorsa o.
4.7 ler icin de direksiyon yagi icin kime sorsaniz Atf4 denir ama bu yag bizim direk kut icin en tehlikelisidir.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
İbraym Nickli Üyeden Alıntı
Abiler zj kasa için radyatör'ün sağ tarafı çatlamış onu parça halinde bulabilirsem almam gerekiyor yok bulamazsam radyatör almam gerekiyor, temin edebileceğim tavsiye edebileceğiniz adres var mıdır acaba ? burada bir numara görüştüm ama şuan bulamıyorum bütün parcalarını bulabileceğimizi söylemişti birisi sanırım ikitelli oto saniyedeydi kendisi
benim 5.9 dan çıkan radyatör var bakarız sıkıntı yok ise uygun bir rakama veririm işini görür
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
benim 5.9 dan çıkan radyatör var bakarız sıkıntı yok ise uygun bir rakama veririm işini görür
Sen valeo mu aldın?
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Sen valeo mu aldın?
nilsen mi öyle bi danimarka ürünü aldım
-
Alıntı:
nilsen mi öyle bi danimarka ürünü aldım
Nissens hollanda olmasin o?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
Mert abi en kısa zamanda bakalım şu radyatör işine, özelden mesaj attım
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Nissens hollanda olmasin o?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nerden bildin ya..helal
-
Mrb arkadaşlar 2000 wj aracimiz var bugün akü kutup başını söktüm geri taktım bağzi sorunlar çıktı
1.klima hiç açılmıyor önceden sorun yoktu
2. Kumanda ile kapıları açınca flasör ışıkları yanmiyor
3. Kontak takılı değilken iç aydınlatma kapılar açılınca yanmiyor neden olur acaba ışıkları ilgili ekran ayarları aktif yardimci olabilirmisniz. Ne yapmaliyim
-
2001 model WJ nin klima kontrol ünitesinin kablo bağlantı şeması var mıdır acaba kimsede. Sürücü tarafı klape motoru sağlam ama kumanda edilmiyor. Kablosunu Yolcu tarafınınkiyle birleştireyim diyorum.
-
aracında bu tip ampul kullanan var mı?
bizim araçlara uyar mı bu marka ve model?
http://urun.n11.com/ampul/philips-h4...isik-P81842576
-
Alıntı:
Keremuyr Nickli Üyeden Alıntı
Wj ye uymaz. Wj için Kısa ve uzun ampul tipi 9005xs ve 9006xs dir. Dikkat xs uzantısı önemlidir. Bu ampul soket kodu ilede bulacağınız kaliteli halojen ampuller de sınırlı led veya xenon işe yarayabilir ama pahalılar
dumanla gönderdim oldumu?
-
Alıntı:
Eranmania Nickli Üyeden Alıntı
2001 model WJ nin klima kontrol ünitesinin kablo bağlantı şeması var mıdır acaba kimsede. Sürücü tarafı klape motoru sağlam ama kumanda edilmiyor. Kablosunu Yolcu tarafınınkiyle birleştireyim diyorum.
Bence klapelerde sıkıntı var.
-
Yok klapeler sağlam. Motoru soktum dışarda harici güç kaynağıyla denediğimde her iki yöne de çalışıyor.
-
Alıntı:
pikniktip Nickli Üyeden Alıntı
Wj ye uymaz. Wj için Kısa ve uzun ampul tipi 9005xs ve 9006xs dir. Dikkat xs uzantısı önemlidir. Bu ampul soket kodu ilede bulacağınız kaliteli halojen ampuller de sınırlı led veya xenon işe yarayabilir ama pahalılar
hayallerimi yıktın Dinç :)
xenon istemiyorum, sonradan takılanlar çok kötü duruyor, led nasıl onu da bilmiyorum.
benim aradığım mavi ışık da değil, daha güçlü olsun ve kaliteli olsun yeter.
ne yapacağız peki?
-
Ben de varsa bakayim, led bisiiler olacakti wj icin