Yazdırılabilir Görünüm
-
Onlardan bahsetmeye gerek duymuyorum açıkçası kırık dökük arabalar geliyor ve 'sağol abi', ' tamam abi' lafları arasında muayeneden geçiyorlar.
-
Bende bugün far kaynaklı hafif kusurlar harici sıkıntısız geçtim tuzla dan gitmeden önce çeki demirini söktürmüştüm sadece 2" get ve 30.5 lastikli araba tepede sepet ve lambalar da var
-
Alıntı:
cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı
Bende bugün far kaynaklı hafif kusurlar harici sıkıntısız geçtim tuzla dan gitmeden önce çeki demirini söktürmüştüm sadece 2" get ve 30.5 lastikli araba tepede sepet ve lambalar da var
Aslanı tek seferde geçirdin bakıyorum :)
-
bana da kusur olarak araç da amerikan park lambası var yazmışlardı gülsem mi ağlasam mı bilemedim
-
Biraz nispet yapar gibi olmuÅŸ bize:)
Geçmiş olsun.
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Aslanı tek seferde geçirdin bakıyorum :)
Abi geçmesi gerekiyodu :D başka şansı yoktu :D yarın yol var :D
-
Alıntı:
Eranmania Nickli Üyeden Alıntı
Biraz nispet yapar gibi olmuÅŸ bize:)
Geçmiş olsun.
estağfurullah :) aslında ben götürmedim muayeneye ustam ilgilendi sepet üstündeki delicilere sorun çıkarmışlar bu şekilde geçemez diye oda başka bi arkadaşındaki kapakları alıp takmış o şekilde geçirmişler ben kendim uğraşsam götürmeye kalmıştım yani :)
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Bu arada bu işler bizim araçlar için şile de daha kolay oluyormuş sanırım bu konunun doğruluk payı nedir 2 sene sonra oraya götürelim :D
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d1637f75bd.jpg
Konu jeep aslında ama
Ben de bu araçla çatalca tüv den sorunsuz geçtim
Çeki projem var ve tasdik edildi
Projeye lastik ebadını da yazdırmıştım değişik çünkü standarttan
225/70/16
Fren testi iiçin neolur ne olmaz diye 4 çekeri 2 de bıraktım
Otomatikte sıkıntı olur diye
iPhone
-
Alıntı:
estağfurullah :) aslında ben götürmedim muayeneye ustam ilgilendi sepet üstündeki delicilere sorun çıkarmışlar bu şekilde geçemez diye oda başka bi arkadaşındaki kapakları alıp takmış o şekilde geçirmişler ben kendim uğraşsam götürmeye kalmıştım yani :)
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Bu arada bu işler bizim araçlar için şile de daha kolay oluyormuş sanırım bu konunun doğruluk payı nedir 2 sene sonra oraya götürelim :D
Şile daha kolay sa orada mı yaptıralım ? Benim ki Ağustos 30 :)
-
Alıntı:
Şile daha kolay sa orada mı yaptıralım ? Benim ki Ağustos 30 :)
Abi bende ustamdan duydugumu söyledim :) çok üstüne düşmüyolarmış büyük lastik yükseltme sepet ışık vs
-
Alıntı:
Abi bende ustamdan duydugumu söyledim :) çok üstüne düşmüyolarmış büyük lastik yükseltme sepet ışık vs
Ben ZJ yi Şileye götürmüştüm, eğitim istasyonu bilginiz olsun benim gibi şansız iseniz 1001 nokta testine girebilir sanırım 45 dk sadece aracın altında kalmışlardı :) sonuç 3 sayfa kağıt 4 ağır 11 hafif kusur :)
gitme şansınız var ise haraççı biçilmiş kaftan , sadece 3 hafif kusur ile vize almıştım :)
-
Alıntı:
K@RUB Nickli Üyeden Alıntı
Ben ZJ yi Şileye götürmüştüm, eğitim istasyonu bilginiz olsun benim gibi şansız iseniz 1001 nokta testine girebilir sanırım 45 dk sadece aracın altında kalmışlardı :) sonuç 3 sayfa kağıt 4 ağır 11 hafif kusur :)
gitme şansınız var ise haraççı biçilmiş kaftan , sadece 3 hafif kusur ile vize almıştım :)
Biraz da şans işi sanırım bu muayene olayı ordaki çalışanın insafına bakıyor oralar bana çok uzak hocam ataşehirdeyim :)
-
Alıntı:
K@RUB Nickli Üyeden Alıntı
O zaman haraçcı yapalım hemde gezmiş oluruz :)
-
Alıntı:
O zaman haraçcı yapalım hemde gezmiş oluruz :)
Arkadaşlar bence istasyon adı ile genellemeyin olayı, iş personelde bitiyor. Haraççıya gidip eğitimden yeni dönmüş bir personele denk gelirseniz ne 4x4'ün ayırmadığını izah edebilirsiniz ne de başka bir şey rica edebilirsiniz.
En çok hareket olan en tecrübeli personelin bulunduğu bir istasyona sabah gidin adamların sinirleri tepelerine varmadan :) sonra da size denk gelecek personelin amerikan sevmesini bekleyin :)
Bana denk gelen direksiyondan inmek istemedi rollerları filan arkadaşına ayarlattı hep :)) bittiğinde de çıkıştaki otoparka kadar gazladı orada teslim etti bana :)
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited
-
Bu gün bende vize ye girdim. LPG borusu eksoza yakın diye kaldı. O da olmasa tek seferde geçiyordum. Aldığımda yeni vize yapılmıştı o zaman nasıl geçmiş oda düşündürücü....
-
Alıntı:
ahimrek Nickli Üyeden Alıntı
Bu gün bende vize ye girdim. LPG borusu eksoza yakın diye kaldı. O da olmasa tek seferde geçiyordum. Aldığımda yeni vize yapılmıştı o zaman nasıl geçmiş oda düşündürücü....
LPG ile ilgili bazi prosedurler guncellendi, ondan olabilir
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
LPG ile ilgili bazi prosedurler guncellendi, ondan olabilir
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Biliyorum... Değişiklikleri bunun onla alakası yok... neyse yapacak birşey yok... [emoji6]
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Muayene tekrarının son gününde yani dün ben de 2 seneliğine kurtuldum bu dertten. Bu sayede lpg deposunu 69 l. Olanla değiştirmiş oldum.
-
Alıntı:
Eranmania Nickli Üyeden Alıntı
Muayene tekrarının son gününde yani dün ben de 2 seneliğine kurtuldum bu dertten. Bu sayede lpg deposunu 69 l. Olanla değiştirmiş oldum.
Erhan nelere dikkat ettiler çünkü bende 15 gün sonra gidicem muayeneye lpg de nelere dikkat ediyorlar.
-
Bende sürekli Orhanlı TÜV de muayene yaptırıyorum. Senelerdir hiçbir sorun yaşamadım. Araçlarımın ikiside full yapılıydı.