Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Serkan bey gayet iyi bir fiyat 4 ad. İçin, benim amazon üyeliğim yok siz sipariş edebilirseniz ben payıma düşeni öderim. Çevirdiği kura ve kargo payına göre bana düşen rakamı söylerseniz size gönderirim.
Teşekkür ederim şimdiden :)
-
Fuat bey şimdi denedim bende maalesef Türkiye'ye yollamıyorlar :(( fiyat gerçekten çok iyiydi
İngiltere'de buldum ama aynısı mı değil mi bilmiyorum
http://www.ebay.co.uk/itm/Jeep-Grand..._PJd2KkfYv-zIQ
Buradan getirtmek benim için daha kolay siz ne diyorsunuz eğer ok derseniz arkadaşıma söylücem kendi adresine yollıyacak oda bana oradan posta ile yollıyacak
-
Alıntı:
Fuat bey şimdi denedim bende maalesef Türkiye'ye yollamıyorlar :(( fiyat gerçekten çok iyiydi
İngiltere'de buldum ama aynısı mı değil mi bilmiyorum
http://www.ebay.co.uk/itm/Jeep-Grand..._PJd2KkfYv-zIQ
Buradan getirtmek benim için daha kolay siz ne diyorsunuz eğer ok derseniz arkadaşıma söylücem kendi adresine yollıyacak oda bana oradan posta ile yollıyacak
Serkan bey, linki şimdi inceledim ürün aynı bir problem yok ama Amerikada firma. Arkadaşınız İngilterede ise sorun olabilir. Ara postalarla daha pahalıya gelmesin sonra.
1 setin maliyetini hesaplayabiliyor musunuz yaklaşık olarak?
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Serkan bey, linki şimdi inceledim ürün aynı bir problem yok ama Amerikada firma. Arkadaşınız İngilterede ise sorun olabilir. Ara postalarla daha pahalıya gelmesin sonra.
1 setin maliyetini hesaplayabiliyor musunuz yaklaşık olarak?
Ben arkadaşımla konuşucam oraya gelmesi yada Londra'dan bulabiliyorsa aynı markayı ve kiti bana oradan yollamasını sorucam sonra size bilgi veririm.
-
Alıntı:
Ben arkadaşımla konuşucam oraya gelmesi yada Londra'dan bulabiliyorsa aynı markayı ve kiti bana oradan yollamasını sorucam sonra size bilgi veririm.
Ok. Çok teşekkür ederim.
-
Alıntı:
Şu 60 dolarlık 2" getleri alacaktım, siteye üye bile olamadım yazdım Tr distribütörlerine yönlendirdiler. Onda da aynı ürün 330 tl.
Ben de Ebayden bakıyorum artık.
Fuat bey selamlar, Tr distrübitorunde 4 adet fiyatı mı 330tl? Eğer öyle ise iletişim bilgilerini özelden atabilirmisiniz? teşekkürler
-
Alıntı:
discusmania Nickli Üyeden Alıntı
Fuat bey selamlar, Tr distrübitorunde 4 adet fiyatı mı 330tl? Eğer öyle ise iletişim bilgilerini özelden atabilirmisiniz? teşekkürler
Merhaba, hayır maalesef 2 tanesi o fiyat,
-
Alıntı:
Merhaba, hayır maalesef 2 tanesi o fiyat,
Teşekkürler, aynı yerde birebir o malzemeyi gördüm. dediğiniz gibi 2 adet fiyatıydı, fakat Ergün abinin dediği gibi yere bıraktığınız zaman doin doing diye zıplıyordu :) orjinal bir ürün gerçekten.
-
Alıntı:
Serkan bey merhaba, önceki mesajlarımda ebayden takip ediyorum yazmıştım ya geçen gece saat 3 te biten bir açık arttırmayı kazandım ve 4 lü tam seti postası dahil 220 tl ye aldım. Sizin için de satıcı ile yazıştım ama maalesef aynı fiyata 1 set daha vermediler.
Aldığım fiyata en yakın aşağıdaki linkte var belki değerlendirmek istersiniz.
https://www.ebay.com/ulk/itm/281950173633
Kusura bakmayın lütfen açık arttırma olunca dayanamıyorum :)
-
Çok teşekkür ederim Fuat bey ilginize ben yurt dışındayım maalesef o yüzden bakamıyorum hiç ama sizden ricam eğer tekrar çıkarsa benim için de açık artırmaya girermisiniz...
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim ayrıca İngiltere'deki arkadaşım araştıracak ama siz aldığınıza göre gerek kalmadı herhalde :) hayırlı olsun çok sevindim
-
Alıntı:
Serkan bey merhaba, önceki mesajlarımda ebayden takip ediyorum yazmıştım ya geçen gece saat 3 te biten bir açık arttırmayı kazandım ve 4 lü tam seti postası dahil 220 tl ye aldım. Sizin için de satıcı ile yazıştım ama maalesef aynı fiyata 1 set daha vermediler.
Aldığım fiyata en yakın aşağıdaki linkte var belki değerlendirmek istersiniz.
https://www.ebay.com/ulk/itm/281950173633
Kusura bakmayın lütfen açık arttırma olunca dayanamıyorum :)
Size özelden yazdım ama posta kutunuz dolu olduğu için gitmedi bilginize
-
Alıntı:
Size özelden yazdım ama posta kutunuz dolu olduğu için gitmedi bilginize
Posta kutum bomboş aslında sistemde bir sorun var herhalde.
Açık arttırma takip ederim ve paylaşırım sizinle de.
-
Çok teşekkür ederim Fuat bey sizede zahmet veriyorum
-
Bu ara varmı toplu alım?
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
-
Alıntı:
hanci.06 Nickli Üyeden Alıntı
Bu ara varmı toplu alım?
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
kimseye birşey lazım değil sanırım bu aralar
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
kimseye birşey lazım değil sanırım bu aralar
Siz bilirsiniz ben yeniyim henüz parça alımını en uygun nerden sağlayabilirim ?
-
Alıntı:
Siz bilirsiniz ben yeniyim henüz parça alımını en uygun nerden sağlayabilirim ?
bilmem ki parçasına göre değişir ssana ne lazım
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
bilmem ki parçasına göre değişir ssana ne lazım
Genel olarak söylemiştim ama şuan motor kulakları ve şanzuman takozu
-
Alıntı:
Genel olarak söylemiştim ama şuan motor kulakları ve şanzuman takozu
motor kulağı 100-150 tl civarında olması lazım
-