http://img.tapatalk.com/d/14/05/24/e6evyrej.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
Microsoft Flight Simulator oynarim ben. Bunu duymamistim. Mesela ben gercek bi kokpite otursam yabancilik cekmem.
Lise zamanim geldi aklima. Hava Harp Okulu'nu kazanmistim ama... Neyse uzun hikaye.
kışlık işi şimdiden halletmek lazım :)
mont altım gitti multifunction 11 cepli kol ve şapka çıkarlı.
Eklenti 406
Eklenti 407
bak yaa hemende aldım demezmi
ultra nanu teknolojisi ile üretilmiş olan bu mont 15 dk su testimizden 5 yıldız üfleme testimizden 5x5 yıldız aldı :)
Eklenti 408
Eklenti 409
Bende istiyorum banada lazimmmm
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldigin yamurluktan
Yerim öğretmeni androidin sucu nerden aldiniz banada alin
Su geçirmezlik öyle test edilmez. 1 saat boyunca suya tut bakalım ne oluyor.?
Yahu birinizde hayırlı olsun iyi günlerde kullan demediniz adama ;)
Gürcanım güle güle kullan dostum...
O yağmurluğu torba şekline getir, içine suyu bas, sonra as bir yere 5 saat bekle bakalım akıtıyormu?
yağmurluk benim artık...yağmur geçirse de rüzgar geçirsede önemli değil...üzerinde jeep yazıyor alışığım ben darbeye...
Sende güle güle kullan Mert :)
Bauhaustan sarjli tornavida sprey silikon gres sticker sokucu falan aldim Malum yaz geliyor
http://img.tapatalk.com/d/14/06/07/y5a6uje7.jpg
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
Kardiografik saat aldim.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni moda bu saatler. Sanirim bir sistem olusturup, kalp krizi aninda otomatik ambulansi arayacak altyapi hazirligindalar. Henuz cihazlarin ilk jenerasyonu tabi.
Faydalı bir şeye benziyor.Bugün test ettim.Maximum kalp atış sınırı girebiliyorsunuz.MEsela 150 bpm.
150 bmp'e geldiğinizde saat uyarıyor.
Genel oalrak şöyle bir hesabı var.
220 bpm - yaÅŸ
Mesela 40 yaşında birisi için. 220 - 40 = 180 bpm olmalı.
Tabii başka kalp rahatsızlıkları yoksa.
Onun içinde eforlu ekg ve kalp ultrasonu çektirip doktora danışmak gerekiyor.
Ama siz beni dinlemeyin. Sonra oranızda buranızda elektrotlarla spor yapmaya başlarsınız.:)
beuchat dalış bıçağı, apnea ghost 90 lık zıpkın ,shorty, şnorkel maske ,mares palet ,orka eldiven aldım..kafayı fena bozdum o büyük balık buraya gelecek arkadaş!
Başkanım kemer ve kurşun ağırlık almayı unutma... :D
Bele 5-6 kilo, ayaklara da 1 er kilo alırsan çok konforlu dalış yaparsın diye düşünüyorum.Yoksa su yüzeyinden kurtulmak zor.Denizin keyfi ağırlıkla çıkıyor. :)
Eğer bacakların daha pozitif yüzerlikte ise - tespiti çok kolaydır, 2-3 metre derinlikte önce bacakların yükselmeye başlar - , ayak bileklerine has olarak dizayn edilmiş ağırlıklardan alabilirsin...
Bunun dışında, bele takacağın ağırlıkları kemere geçirip daha çok yanlara ve de arkaya doğru yerleştirmen daha güvenli olur; kemere stoper takmayı unutma, ağırlıklar kaymasın...
Bırak o balığı yaşasın, üresin be yaw :) :)
Ticari balıkçılık yasak ya, ben de kapsamı genişletiverdim birden :p
Hangi balık bu sana bu alışverişi yaptıran ?
Kolay gelsin :)
Başkanım tüple dalmayı deneyibilirsiniz
Eklenti 483