Yazdırılabilir Görünüm
-
Genel bilgilendirme ve hatırlatma amacıyla yazıyorum ki detayları death wobble dosyası adlı bölümde var, death wooble çözümü kesinlikle tek başına direksiyon amortisörü değil, o değiştiğinde sadece sorunun üzerini örtüyor ve yokmuş gibi hissetmenizi sağlıyor. Yukarıdaki ingilizce kontrol edilecekler listesinde de en son sırada zaten.
Önemli bir şey olduğu için yukarıdaki adımları takiben tüm kontrolleri yaptırmanızı öneririm. Detaylı kontrol edildiğinde mutlaka burçların bazılarında deformasyon bulacaksınız onlar yenilenince zaten sorun kaybolur, bu arada direksiyon amortisörü de patlaksa değiştirmek gerekir.
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Genel bilgilendirme ve hatırlatma amacıyla yazıyorum ki detayları death wobble dosyası adlı bölümde var, death wooble çözümü kesinlikle tek başına direksiyon amortisörü değil, o değiştiğinde sadece sorunun üzerini örtüyor ve yokmuş gibi hissetmenizi sağlıyor. Yukarıdaki ingilizce kontrol edilecekler listesinde de en son sırada zaten.
Önemli bir şey olduğu için yukarıdaki adımları takiben tüm kontrolleri yaptırmanızı öneririm. Detaylı kontrol edildiğinde mutlaka burçların bazılarında deformasyon bulacaksınız onlar yenilenince zaten sorun kaybolur, bu arada direksiyon amortisörü de patlaksa değiştirmek gerekir.
Burda ustalar devreye giriyor onlra güvenmek zorunda kalıyoruz veya kalıyorum altına girip kendim yapamıyorum alet edavat yok elimden de fazla bişe gelmiyo bunların hepsini ustaya söledim hatta track bar da aldım ama onu değiştirmeye gerek yok dedi tekrar yapmasını beklemekten başka bir yol bulamıyorum. Ustalara fazla bişe söylenmiyor ki bişe dedinmi bozuluyor titiz adamların işleri olmaz diyip ilgilenmiyolar bile. Malesef şimdilik dir. Amort. Değişti oldu diyip gönderdi kontrollerini yaptım dedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
CEMERO Nickli Üyeden Alıntı
Burda ustalar devreye giriyor onlra güvenmek zorunda kalıyoruz veya kalıyorum altına girip kendim yapamıyorum alet edavat yok elimden de fazla bişe gelmiyo bunların hepsini ustaya söledim hatta track bar da aldım ama onu değiştirmeye gerek yok dedi tekrar yapmasını beklemekten başka bir yol bulamıyorum. Ustalara fazla bişe söylenmiyor ki bişe dedinmi bozuluyor titiz adamların işleri olmaz diyip ilgilenmiyolar bile. Malesef şimdilik dir. Amort. Değişti oldu diyip gönderdi kontrollerini yaptım dedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende ustayım diye geçinenen usta görünümlü yamyamlara güvenmiyorum çok başımı ağrıttılar.
artık çoğu sorunu kardeşim ile ben çözüyorum
p0123 hata kodunu sakaryada kimseye çözdüremememiştim. sonra bir şekide kendim çözdüm TPS sensörünü değiştirdim ama ondan değilmiş bir kaç ustaya götürdüm yok beyin dediler yok bilmem ne sorun en sonunda ne çıktı şiddetli yağmur sağ olsun :cool:
sunroof tahliyeleri tıkanmış yolcu tarafında kapının ön tarafına doğru body ile motor tarafının bağlantısını sağlayan büyük soket oksitlenmiş temizledim o günden beri sorun yok şükürler olsun
-
selamlar bir yeri halleder gibi olduk diğer eksik yerlerde sıra sol ayna ayna görevini görmüyor artık aksam olarak bir sıkıntı yok ancak aynası öldü bir türlü bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı komple çıkma dahi olsa çok pahalı gerek yok diye düşünüyorum sadece ayna bulabileceğim bir yer var mı. birde hafıza set tuşu ile 1 çalışmıyor 2 çalışıyor nedendir bilinmez durduk yere gitti ne olabilir bilgisi olan??
ha birde bu güneşlik klipsi kırık bulamadım
-
Alıntı:
CEMERO Nickli Üyeden Alıntı
selamlar bir yeri halleder gibi olduk diğer eksik yerlerde sıra sol ayna ayna görevini görmüyor artık aksam olarak bir sıkıntı yok ancak aynası öldü bir türlü bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı komple çıkma dahi olsa çok pahalı gerek yok diye düşünüyorum sadece ayna bulabileceğim bir yer var mı. birde hafıza set tuşu ile 1 çalışmıyor 2 çalışıyor nedendir bilinmez durduk yere gitti ne olabilir bilgisi olan??
ha birde bu güneşlik klipsi kırık bulamadım
Aşağıdaki arkadaşta vardı, birebir kavisi tutmasa da iş görür.
https://m.facebook.com/groups/1423685624567095
-
MESAJ ATTIM bakalım bekliyorum cevap için. teşekkürler
aldığım ark.sağ arka cam bozuldu dedi bende yaptırmak için gittim baktıkki krikoyu komple sökmüşler içi bomboş ne dersin şimdi
araç iyi diye aldık ama baya masraf çıkartıyo bize bulabileceğimiz kimse varmı arıyorum bir türlü bulmadım
-
ArkadaÅŸlar merhaba
aracımı 2" lift kit ile yükseltmek istiyorum
bu yayların altına konan parçaların teknik çizimi elinde olan varmı cnc'de yaptırmayı planlıyorum
yardımcı olabilecek varmı
şimdiden teşekkürler
tekeriniz yan basmasın :)
-
ArkadaÅŸlar merhaba
İki gündür
Klimamda soğuk hava gelmiyor. Klima kompresörüne baktığımda kasnağın önündeki silindir kısım arada bir ve bir kaç saniyeliğine dönüyordu. Bu durum normal mi? Acaba sıkıntı ne olabilir?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
mavituna17 Nickli Üyeden Alıntı
ArkadaÅŸlar merhaba
İki gündür
Klimamda soğuk hava gelmiyor. Klima kompresörüne baktığımda kasnağın önündeki silindir kısım arada bir ve bir kaç saniyeliğine dönüyordu. Bu durum normal mi? Acaba sıkıntı ne olabilir?
soğuk hava gelmiyor derken, kllima çalışıyor, üfleme hızı da kademe ayarı yükselttikçe artıyor ama soğutmuyor mu yoksa klima açık fan son hızdayken hava üfleme yok gibi mi?
-
Klima çalısıyor ifleme hızı değişiyor ama soğutmuyor
-
bende ufak bir temassızlıktan dolayı üfleme yapmıyordu ondan sordum.
gazı kontrol ettirdiniz mi?
-
uÄŸur bey merhaba
içerideki üfleme hızının klima soğutma derecesiyle bir alakası yok çerideki fan klima çalışmadanda çalışır
önemli olan klima kopresörünün çalışıp içerisindeki gaz yadımıyla klima radyatöründen geçen suyu soğutması
ya klimanın gazı çok azalmıştır.
yada kompresör çalışmıyordur.
klima gazı azalmışsa buzlanma yapar klima borularını gözle kontrol edin .
bilginize
-
arkadaÅŸlar merhaba
bir konuda bilgi almak istiyorum
aracımı aldığımdan beri (18 ay) bujileri değiştirmedim ortalama 18000 km yol yaptım
ne sıklıkla buji değiştirmeliyim
birde iridium buji önerirmisiniz.
şimdiden teşekkürler
-
Bujilerin durumuna göre belirli bir km veya süresi yok
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
mavituna17 Nickli Üyeden Alıntı
Klima çalısıyor ifleme hızı değişiyor ama soğutmuyor
sıcak soğuk ayrımı yapan klape kapağı çalışıyor mu acaba sıcağa alınca kapak hareket sesi geliyor mu
-
Serkan bey
peki iridium buji önerirmisiniz.
araçta lpg var
-
İridium ve platinium bujiler sadece ömürleri uzun olduğu için tercih edilir, copper bujilerin iletkenliği daha fazla ve rezistansı daha düşük olduğundan büyük hacimli motorlarda ve yarış arabalarında kullanılır. Champion dan şaşmayın.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
arkadaÅŸlar merhaba
aracımın katalizörünü iptal ettiren varmı faydası veya zararını gören
birde flowmaster super 44 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.
teşekkürler
-
Buna cevap verecek yok mu arkadaÅŸlar
Lenovo Z90a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
Dawn Nickli Üyeden Alıntı
arkadaÅŸlar merhaba
aracımın katalizörünü iptal ettiren varmı faydası veya zararını gören
birde flowmaster super 44 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.
teşekkürler
Bu sorunu çözen varmı arkadaşlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...878f8885ad.jpg
Lenovo Z90a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi