Yazdırılabilir Görünüm
-
sanziman yagi icin valvoline karsiliyo gibi. ama ben kullanmadim . tekrar turkiyeden mopar yag almayi dusunmuyorum. atf de valvoline kullanan varmi?
https://www.valvoline.com/our-produc...products/atf-4
https://sharena21.springcm.com/Publi...0-ac162d889bd3
-
Birçoğumuzun aracında valvoline atf4 var başkan sagolsun
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
benimde baskan sagolsun demem icin ne yapmam gerekiyor :)
-
Alıntı:
dumah Nickli Üyeden Alıntı
üst alt rekordan gibi gözüküyor.
-
kaçağı pompa takılıyken görmek çok zor.
yaparım diyosan da çıkart pompayı götür bi pompa tamiri yapan tornacıya. bulabilirsen tamir takımını götür. onların uydurdukları keçe ve contalar hep çıkma.
sağlam pompa tamiri yapan yerde basınçlı olarak deniyorlar zaten pompayı. yanında hortumu da götürürsen onuda deneyebilirsin.
o kaçak tıkayıcı sıvıların pek bi işe yaradığını veya yarayacağını düşünmüyorum şahsen.
rekorları sıkarkende çok dikkatli ol. ve balata spreyiyle temizleyip tak. tatlı sert sıkmalısın. çok basit deforme olmaya musait. fazla sıkımdan vs de kaçak yapıyor.
-
pompada sorun yok. kutudan çıkıp pompaya giden direksiyon basınç hortumunun hidrolik kısıma geçen yerinde kaçak var. kaçak tıkayıcı bir işe yaramadı, hala çözüm bekliyorum..
-
Feyzullah,
Pompa nın rekorun girdiği yerden bahsediyosun yanlış anlamıyosam.
rekoru çıkart abi, teflon sararak yeniden sık. ama dikkat et çok fazla sıkma.
Benim kaçaktada hep yukardan baktığımda, sanki rekorun sonundan bi kaçak var gibi görünüyodu. gittim usa den hortumu sipariş verdim. bu arada kurcalarken, rezervuar ile pompa arasındaki contanın ordan kaçağın geldiğini bulduk.
aynı şekilde yine altından kaçak geliyordu, yine acaba rezervuar bağlantısımı dedim. o seferde kasnak milinden keçeden geliyordu kaçak.
demek istediğim sırayla deneyerek tam kaçağın yerini tespit etmelisin.
-
akşam video atsam sanırsam daha iyi olur. öyle yapalım o zaman
-
kışa hazırlık..
el freni balatalarını yaptırırken teli koptu, tel siparişi ettik. hazır arkayı açmışken kaliperleri temizlettik. 4 bijon eskimişti bir de onları değiştirdik. 300tl
sunroof gideri tıkanmıştı, tel ve hava tabancasıyla açtık o da ustamdan hediye oldu.
şöfor koltuğunun arka sol ayağı kırıktı ve sallanıyordu, diğer koltuğun ayaklar sağlam olduğu halde sallanıyordu onları sök tak vs. 150tl
sol ön kapı stabilize yolda ses yapıyordu iç tarafı tam oturmamıştı, onu yapmak da döşemecimden hediye.
direksiyon basınç hortumunun hidrolik kısmını değiştirip preslettiriyoruz. bakalım bu kaç tl tutacak.
kapı fitillerinin üst köşeleri araç geçen kış yattığından açılmış, bu akşam da fitilleri söküp iki taraftan gerip tekrar takmayı planlıyorum :)
yağı suyu zaten yeni değiştirip radyatörü temizledik. antifirizim de 2 kutu total glacelf.
bir de kar çorabı alayım yarın ne olur ne olmaz.. a/t ye karda pek güvenmemek lazım í ½í¸‚
KOÇ kışa hazır..
-
Alıntı:
Feyz Nickli Üyeden Alıntı
kışa hazırlık..
el freni balatalarını yaptırırken teli koptu, tel siparişi ettik. hazır arkayı açmışken kaliperleri temizlettik. 4 bijon eskimişti bir de onları değiştirdik. 300tl
sunroof gideri tıkanmıştı, tel ve hava tabancasıyla açtık o da ustamdan hediye oldu.
şöfor koltuğunun arka sol ayağı kırıktı ve sallanıyordu, diğer koltuğun ayaklar sağlam olduğu halde sallanıyordu onları sök tak vs. 150tl
sol ön kapı stabilize yolda ses yapıyordu iç tarafı tam oturmamıştı, onu yapmak da döşemecimden hediye.
direksiyon basınç hortumunun hidrolik kısmını değiştirip preslettiriyoruz. bakalım bu kaç tl tutacak.
kapı fitillerinin üst köşeleri araç geçen kış yattığından açılmış, bu akşam da fitilleri söküp iki taraftan gerip tekrar takmayı planlıyorum :)
yağı suyu zaten yeni değiştirip radyatörü temizledik. antifirizim de 2 kutu total glacelf.
bir de kar çorabı alayım yarın ne olur ne olmaz.. a/t ye karda pek güvenmemek lazım ������
KOÇ kışa hazır..
Hocam koltuk ayağını nerde yaptırdın? Bende de kırık ve eğiklik var. Ben eğikliği gidermek için arkadaki sağ ayağın altına somun ekledim ama kurtarmadı. Nasıl bir işlem gördü ayrıntılı bilgi verebilir misin?
Direksiyon basınç hortumunu hangi şikayet üzerine yaptırıyorsun?
-
giresundayım, oto döşemecide ön iki koltuğu 125tlye yaptırdım. hatta şöfor koltuğu beşik gibiydi sol tarafında tutan nerdeyse hiç bir şey yoktu.
direksiyon basınç hortumu yağ kaçırıyordu, 150 hortuma, 80 ustaya 230tl verdim.
-
Direksiyon hortumuna çok dikkat et bence.
aniden atarsa presli yer. arabayı sağa çekinceye kadar pompayı yeme ihtimalin çok yüksek.
aklımda de yani...
-
üç kat kaynak attırdım. akşama fotoğraf atarım
-
valla tercih senin.
biseyi ucuza kapatayim derken pompadan olma demeye getirmistim ama, guveniyosan sorun yok.
-
arkadaÅŸlar merhaba
45rfe için selenoid pack almam gerekli nereden bulabilirim araç p0700 verdi bir şanzımancıya sordum selonoid dedi
araç vitess değiştirilen aşırı vuruntu yapıyor 4 vites yok vites atmıyor felan
rockoutodan speedsensor sipariÅŸ verdim onu deÄŸiÅŸtirecem
filtre setide lazım birde yağ değiştirecem belki 1 2 kere hangi yapı alayım
şimdiden teşekkürler
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
https://www.rockauto.com/en/catalog/...sion-automatic
Hocam rockautoda kickdown selenoid diye geçiyor neden ismi böyle ben de bilmiyorum, çıkanı gönderirseniz 200 küsür dolar da iade alıyorsunuz anladığım kadarı ile ama nasıl olur bilmem, ben bakmıştım belli bir süresi var geri göndermek için, amerikaya adam almıyorlar ama selenoidleri alırlar herhalde :)
-
Ben bir de türkiyede bir yerden fiyat aldım 1.500tl, isterseniz özelden göndereyim
-
Selamlar arkadaşlr acaba kumanda problemi yaşayan varmı kumanda deli ediyo beni bi açıyo bi açmıyo zaten dibinde çalışıyo nasıl çözebiliriz. Birde sürücü tarafından anahtarla açıp kapadığımda sadece sürücü tarafı açıp kapatıyo bununla ilgili ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi akşamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
CEMERO Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar arkadaşlr acaba kumanda problemi yaşayan varmı kumanda deli ediyo beni bi açıyo bi açmıyo zaten dibinde çalışıyo nasıl çözebiliriz. Birde sürücü tarafından anahtarla açıp kapadığımda sadece sürücü tarafı açıp kapatıyo bununla ilgili ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi akşamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.geze-gen.com/showthread.p...umanda-m%C4%B1
bu konuda fotolu detaylı anlatım vardı fakat fotolar tarih oldu maalesef..
tek basışta sürücü tarafı ikincide de diğer kapıları açar. yol bilgisayarında ayarlarda değiştirebilirsin